Pornografi Verifikasi Umur Prancis

Poland

Polandia nggawe kemajuan menyang verifikasi umur kanggo pornografi.

Ing Desember 2019, Perdana Menteri Mateusz Morawiecki ngumumake manawa pamrentah arep ngusulake undang-undang verifikasi umur anyar. Perdana Menteri menehi tandha manawa pamrentah bakal campur tangan kanggo mesthekake yen konten diwasa mung tekan wong diwasa. Dheweke nyatakake, "Kaya kita nglindhungi bocah-bocah lan wong enom saka alkohol, kaya kita nglindhungi saka obat-obatan, kita uga kudu verifikasi akses menyang konten, menyang materi porno, kanthi ketat".

Dewan Keluarga kasusun saka 14 anggota parlemen, ahli kebijakan kulawarga lan wakil LSM. Misi dewan keluarga yaiku ndhukung, miwiti lan ningkatake tumindak sing bakal nguntungake kulawarga tradisional.

Minangka titik wiwitan, Polandia njupuk usulan-usulan sing disiapake dening organisasi non-pemerintah sing diarani 'Your Cause Association'. Usulan Asosiasi yaiku kanggo ngetrapake kewajiban marang para distributor pornografi kanggo ngetrapake alat verifikasi umur. Umumé, undang-undang sing diusulake adhedhasar asumsi sing padha karo sing sadurunge dilulusake dening Parlemen Inggris, kanthi modifikasi tartamtu.

Perdhana Mentri diangkat ingMenteri Kulawarga lan Urusan Sosial kanggo mimpin undang-undang kasebut. Menteri Kulawarga lan Urusan Sosial milih klompok spesialis sing tujuane kanggo nggarap macem-macem model verifikasi umur sing bakal njamin tingkat perlindungan privasi maksimal.

Klompok kasebut rampung ing September 2020. Ing pamrentah Polandia, karya kasebut isih ditindakake. Tanggal nalika undang-undang sing diusulake bakal dikirim menyang Parlemen ora dingerteni ing tahap iki. Penundaan kasebut ana gandhengane karo ngatur pandemi COVID-19, sing dadi prioritas pamrentah.

Print Friendly, PDF & Email