Kantor pers

Kantor Pers

Ing The Reward Foundation, kita mesthi seneng crita babagan apa sing diungkap ilmu babagan konsumsi pornografi.

Kantor Pers nawakake layanan kanggo wartawan. Kita bisa mbantu yen sampeyan golek informasi babagan pengaruh pornografi ing kesehatan mental lan kesehatan fisik. Yayasan Ganjaran wis nggawe perpustakaan riset ilmiah sing akeh babagan pornografi. Kita bisa nyedhiyakake konteks kanggo riset babagan wong, masarakat lan pornografi.

Yayasan Ganjaran uga nawakake set integral, gratis rencana pelajaran sekolah kanggo pemuda umur 11 nganti 18 taun. Kita uga duwe gratis Pandhuan wong tuwa kanggo ndhukung diskusi kulawarga babagan pornografi lan sexting.

Yen sampeyan minangka jurnalis, hubungi kami +44 7717 437 727. Yen sampeyan duwe penyelidikan sing ora penting, hubungi info@rewardfoundation.org.

Paket Briefing Pencet

Paket ringkes Kantor Pencet paling anyar babagan latar mburi jero Napa undang-undang verifikasi umur kanggo pornografi perlu.

Siaran pers kanggo Konferensi Verifikasi Umur, Juni 2020.

Laporan Akhir kanggo Konferensi Verifikasi Umur 2020.

Kantor Pers
Print Friendly, PDF & Email