Kantor pers

Kantor Pers

Fakta utama:
  • "Saka kabeh kegiyatan ing internet, pornografi bisa dadi kecanduan”Jarene Ahli saraf saraf Walanda. Nganti saiki, saben neurolosinau gical (luwih saka 55) nawakake dhukungan kanggo pornografi internet sing cocog karo model kecanduan kalebu pitung sebab sebab. Kanthi tembung liyane, mbusak porno lan gejala nyuda utawa remit kabeh.
  • Dysfunction Erectile: Porno sing saya akeh, risiko disfungsi ereksi luwih dhuwur. Udakara 23% pria ing bawah 35 taun sing nanggepi survey duwe sawetara tingkat disfungsi ereksi nalika hubungan seks karo pasangan.
  • Research dening Dewan Klasifikasi Film Inggris wis nemokake manawa ing Inggris 1.4 yuta bocah saben wulan nonton pornografi. Patbelas taun utawa luwih enom yaiku umur 60 persen bocah sing pisanan ndeleng porno online. Lan 56 persen bocah umur 11 nganti 13 taun pengin dilindhungi saka materi 'over-18's online.

Kita menghargai regane wartawan supaya masarakat umum ngerti risiko babagan panggunaan pornografi internet utamane kanggo bocah. Kita seneng mbantu ing endi wae kanggo nyedhiyakake riset, wawancara lan konteks crita.

Fokus utama kita saiki yaiku pengaruh pornografi internet babagan kesehatan mental lan fisik, sesambetan, prestasi pendhidhikan lan tanggung jawab hukum, utamane tumrap bocah lan remaja.

Rencana pelajaran gratis

Yayasan Ganjaran wis ngasilake sakumpulan gratis, integral rencana pelajaran sekolah kanggo para nom-noman umur 11 nganti 18 taun babagan pornografi seks lan pornografi internet. Kasedhiya ing versi Inggris, Internasional lan Amerika.

free Pandhuan Wong Tuwa kanggo pornografi Internet

Kita uga duwe nganyari kanthi rutin, gratis Pandhuan wong tuwa kanggo ndhukung pendhidhikan kulawarga lan diskusi babagan pornografi lan sexting.

Pitakonan

Kepala Eksekutif, Mary Sharpe, Advokat, lan Ketua badan amal, Dr Darryl Mead, kasedhiya kanggo wawancara. Yen sampeyan minangka jurnalis, hubungi kami +44 7717 437 727. Yen sampeyan duwe penyelidikan sing ora penting, hubungi info@rewardfoundation.org.

Paket Ringkesan Kantor Pers

Undhang-undhang Verifikasi Umur

Paket ringkes Kantor Pencet paling anyar babagan latar mburi jero Napa undang-undang verifikasi umur kanggo pornografi perlu.

Siaran pers kanggo Konferensi Verifikasi Umur, Juni 2020.

Laporan Akhir kanggo Konferensi Verifikasi Umur 2020.

Kantor Pers
Print Friendly, PDF & Email