Lapuran Ketagihan Saiki

Gunakake porno sing bermasalah: Pertimbangan Kebijakan Hukum lan Kesehatan

adminaccount888 News Latest

Panas saka pers saka Laporan Kecanduan Saiki! Makalah anyar penting dening The Reward Foundation sing diarani "Panggunaan Pornografi Bermasalah: Pertimbangan Kebijakan Hukum lan Kesehatan." Mangga diwaca lan bareng karo link iki: https://rdcu.be/cxquO. Makalah iki nyaranake apa sing kudu digatekake pemerintah ing saindenging jagad kanggo mbantu ngatasi masalah kesehatan, kekerasan seksual lan biaya hukum sing ana gandhengane karo panggunaan pornografi sing bermasalah. Ana solusi sing kasedhiya.

Abstract

Tujuan Review Laporan kekerasan seksual, utamane tumrap wanita lan bocah, saya cepet. Sanalika, tarif panggunaan pornografi bermasalah (PPU) uga saya cepet ing saindenging jagad. Tujuan panelitian iki yaiku kanggo nimbang-nimbang panelitian babagan PPU lan kontribusine tumrap kekerasan seksual. Artikel kasebut nawakake pandhuan kanggo pamrentah babagan kemungkinan intervensi kebijakan kesehatan lan tumindak legal kanggo nyegah pangembangan PPU lan kanggo nyuda kedadeyan kekerasan seksual ing masarakat.

Tampil Anyar Makarya saka sudut pandang konsumen, kita ngenali PPU lan takon sepira pornografi sing dibutuhake kanggo nyebabake PPU. Kita mriksa kepiye PPU nyebabake pelanggaran seksual ing bocah, remaja lan wong diwasa. Pengaruh PPU tumrap tumindak sawetara konsumen nuduhake ana hubungane signifikan karo kekerasan rumah tangga. Cekulan seksual disorot minangka conto. Algoritma intelijen buatan duwe peran penting ing industri pornografi lan katon minangka bahan tambahan sing luwih keras, nyebabake disfungsi seksual sing akeh ing konsumen lan nggawe napsu ndeleng materi pelecehan seksual bocah (CSAM).

Summary Akses gampang pornografi internet nyebabake peningkatan PPU lan kekerasan seksual. Diagnosis lan perawatan kanggo PPU ditliti, uga pelanggaran hukum sing sipil lan pidana sing kedadeyan saka PPU. Obat hukum lan implikasi kebijakan pemerintah dibahas saka sudut pandang prinsip pancegahan. Strategi sing kalebu kalebu verifikasi umur kanggo pornografi, kampanye kesehatan umum lan peringatan kesehatan lan hukum sing ditrapake kanggo pangguna nalika wiwitan sesi pornografi lan pelajaran kanggo siswa babagan pengaruh pornografi ing otak.

Deleng kertas lengkap ing Laporan Ketagihan Saiki https://doi.org/10.1007/s40429-021-00390-8.

Yen sampeyan pengin krungu Mary Sharpe ngomong babagan koran lan dilebokake ing konteks sing luwih akeh, omongane saiki kasedhiya ing YouTube.

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan asli Riset dening TRF kene.

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki