Nggawe Porno

QUITTING PORN

Akeh ewu wong lanang ing saindenging jagad wis entuk manfaat saka metu porno. Kaya kabeh tumindak sing ora bisa dikendhaleni, rasa isin yen ora bisa ngontrol tumindak kita dhewe asring dadi bagian sing paling angel. Nanging tulung ngerti, sampeyan ora bisa tugel. Sampeyan bisa ngganti.
Yayasan Reward nawakake signpost kanggo alat kanggo mbantu sampeyan mandheg.

Mungkasi porno minangka perjalanan sing beda kanggo kabeh wong. Saben otak beda, mula proses mandheg banget dhewe-dhewe. Sawetara angel, dene sing liya bisa mutusake mandheg kanthi minimal repot.

Ana telung langkah utama…

  • Pisanan, sampeyan kudu ngenali yen ana masalah saiki utawa potensial.
  • Kapindho, sampeyan kudu nemokake cara kanggo mandheg. Iki tegese nyisihaken kabeh porno lan ngilangi tautan sing nyedhiyakake.
  • Katelu, mbantu golek kegiatan alternatif kanggo nguatake pikiran, awak lan urip sosial kanggo ngganti wektu lan gaweyan sing dihabisake ing porno.

Mungkasi porno minangka perjalanan sing beda kanggo kabeh wong. Saben otak beda, mula proses mandheg banget dhewe-dhewe. Sawetara angel, dene sing liya bisa mutusake mandheg kanthi minimal repot.

Ing bagean iki, Yayasan Reward ngenalake sawetara alat lan pendekatan kanggo ngaktifake sampeyan, utawa wong sing sampeyan peduli, kanggo nemokake kekuwatan lan tekad kanggo uwal saka genggaman porno internet sing compulsive. Kita nutupi lelungan porno sing lengkap wiwit wiwitan rampung. Matur nuwun kanggo mbangun masa depan sing ora saru lan ngembangake katresnan katresnan kanthi mitra nyata.

Cara ngenali masalah karo porno

Test kinerja seksual kanggo pria

Nalika porno kecanduan diwiwiti?

Bantuan karo Internet porno kecanduan

Going porn free

Model pemulihan tiga langkah saka Reward Foundation.

Program pencegahan telung bagian saka Foundation Award

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email