Program pencegahan 3 bagean Yayasan Rewrd

Program pencegahan telung bagian saka Reward Foundation

Nyegah kecanduan pornografi internet penting banget kanggo ndhukung pemulihan.

Saben wong duwe peran kanggo mbantu wong liya supaya ora kecanduan. Kecanduan porno internet minangka risiko tartamtu saiki. Umume wong malah ora ngerti yen bisa gawe ketagihan.

Nyegah luwih gampang tinimbang pulih. Umume para pecandu pungkasane bisa mandheg tumindak kecanduan. Nanging, dheweke isih rumangsa dadi pecandu sajrone sisa urip. Iki sing kudu dihindari.

Program pencegahan

Program pencegahan Yayasan Ganjaran nyaranake supaya…

  1. Ajar wong babagan cara kerja sistem reward lan kenapa ngindhari porno iku apike. Deleng bagean kita ing Brain Basics.
  2. Nyedhiyakake dhukungan psikologis yen perlu. Goleki pitulung nggunakake 'wong sing dijenengi' (ing Skotlandia) utawa liwat konsultasi profesional. Ide liyane yaiku maca babagan tantangan wong liya ing situs web pemulihan. Iki bisa menehi inspirasi kanggo ngatasi trauma utawa masalah hubungan sing kepungkur
  3. Ajar katrampilan urip supaya wong bisa urip seneng lan kepenak. Kabeh wong butuh outlet sing ndhukung ekspresi emosi lan pangembangan pribadi. Iki kalebu pendhidhikan jinis lan sesambetan sing sehat adhedhasar kegiatan sistem ganjaran sing imbang. Iki mbutuhake tujuan kanggo sesambungan sing imbang, perhatian, hormat, lan maha.

Napa kita menehi saran babagan iki?

  • Nyegah tinimbang ngobati - bebas saka obat-obatan lan murah
  • Nyuda kecanduan umume
  • Kunci kanggo seneng lan umur dawa yaiku katresnan
Pendidikan seks lan hubungan sing apik

Visi kita yaiku supaya kabeh wong duwe akses menyang pendhidhikan sesambetan kanthi kualitas, adhedhasar bukti, jujur ​​lan kalebu.

Iki minangka subyek sing sensitif amarga macem-macem sebab, nanging konsekuensi saka jinis utawa pendhidhikan sing ora duwe hubungan seksual lan serius iku serius. Kita ora bisa nglirwakake pengaruh pornografi internet ing kesejahteraan masyarakat. Utamane penting banget kanggo para generasi mbesuk. Iki minangka masalah kesehatan masyarakat sing serius.

Yayasan Ganjaran gelem nggawe kemitraan kanggo ndhukung kasedhiya bahan pengajaran sing apik ing kabeh sekolah lan ing endi wae papan sing dibutuhake.

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

<< Model Pamulihan 3-Langkah TRF

Print Friendly, PDF & Email