Going porn free

Going Porn Free

Urip ing jagad modern, yen sampeyan kepengin mandheg porno kanggo manggon saru gratis sampeyan bisa uga ora mandheg nggunakake laptop, tablet utawa smartphone sing sampeyan deleng. Sampeyan isih kudu nggunakake kanggo pendidikan, pakaryan lan urip sosial.

Ana sawetara strategi kanggo mbantu.

Tansah wiwiti dening mbusak kabeh porno saka perangkat sampeyan. Bisa dadi kunci, nanging aksi iki ngirim sinyal otak supaya niatmu diganti ora bakal rampung. Elinga mbusak back-ups lan sampah. Uga nyisihake kabeh tetenger menyang situs porno uga riwayat browser.

Yen sampeyan wis nggunakake VPN utawa Virtual Private Network, sampeyan uga kudu pindhah.

Pindhahake perabotan utawa ganti liyane ing papan sing nonton porno. Tanda lingkungan sing ana gandhengane karo panggunaan bisa dadi pemicu sing kuat amarga padha nerbitake dopamin. Coba gunakake piranti online mung ing lokasi sing kurang pribadi, sing ora ana gandhengane karo porno. Utawa ubah lingkungan 'ruang porno' sampeyan. Nyingkirake 'kursi masturbasi' utawa cukup pindhah prabotan sampeyan.

Nutup porno

Coba blokir porno. Pamblok pornografi kanggo urip bebas porno iku ora nyata. Dheweke kaya kacepetan cepet. Dheweke menehi sampeyan wektu kanggo ngerti yen sampeyan bakal nindakake apa sing sejatine ora sampeyan lakoni. Wiwitane proses pemulihan, sadurunge mekanisme kontrol kendhiri ing otak sampeyan pulih maneh, blocker bisa uga migunani. Pungkasane, sampeyan ora butuh.

Ing Britain, Penyedia Layanan Internet (ISP) sampeyan kudu ngidini milih saringan diwasa kanggo layanan broadband sampeyan. Iki saiki kasedhiya ing Virgin Media, Sky, BT lan TalkTalk. Priksa karo ISP sampeyan. Layanan pamblokiran biasane gratis. Layanan pamblokiran ora mutlak kanggo njaga kabeh porno, nanging kudu cukup kanggo sing paling akeh wong sing ngetutake porno.

Yen sampeyan nonton porno ing ponsel sampeyan bisa njaluk jaringan sampeyan mbusak akses menyang 'konten diwasa'. Aja isin.

Free porn blocking software kasedhiya ing situs iki:

Ponsel saka jaringan kayata standar EE lan T-Mobile menyang kunci isi sing wis dibangun sing mbutuhake wong dadi luwih saka 18 lan nggunakake kertu kredit kanggo ngakses konten diwasa. Iki kerep bisa nyedhiyakake cukup kanggo njaga isi pornografi. Hubungi perusahaan telpon kanggo bantuan tambahan kanggo mblokir isi yen perlu.

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

<< Entuk Pitulungan                                                                                  TRF Model Pamulihan 3-Langkah >>

Print Friendly, PDF & Email