Ketagihan porno internet

Bantuan karo porno porn kecanduan

Dalan kanggo pemulihan

Pengumuman terus-terusan ing porno internet bisa nyuda perkara abu-abu ing bagean otak. Iki ngrusak struktur lan fungsine. Owah-owahan bisa katon kanthi cara:

  • minangka mati rasa emosi
  • kurang motivasi
  • morphing sexual tastes
  • kurang kapentingan ing mitra sejatine
  • libido kurang
  • ora ana kepuasan seksual
  • hubungan sosial
  • kabut otak
  • sosial kuatir
  • uncharacteristic seksual fetishes
  • kepinginan kanggo mbuktekake skrip porno
  • ide ide suicidal
  • Dysfunction lan ing sawetara kasus
  • escalasi kanggo materi ilegal.

Umume wong bakal setuju yen iki efek sing ora nyenengake, ora dikarepake lan malah mbebayani. Nanging, sampeyan ora rusak, ana dalan maneh kanggo pulih.

Komunitas online

Kene sawetara pemulihan online lan forum dhukungan sing apik kanggo pornografi internet. Kabeh padha adhedhasar ing Amerika Serikat utawa Australia. Telu kapisan duwe komunitas online. Iki nawakake pitulungan saka anggota komunitas liyane 24-jam saben dina. Dheweke duwe akeh anggota saka UK.

Urip maneh Nation
  • Urip maneh Nation mbantu wong 'reboot' otak sing duwe dorongan lan pendidikan. Rebooting yaiku rest lengkap saka rangsangan seksual buatan (yaiku pornografi). Reboot Nation didegaké déning aktivis Amérika Gabe Deem (Twitter @ GhabeDeem). Iku komunitas wong sing nemokake efek negatif saka pornografi. Yen sampeyan utawa kanca sing tresna marang perjuwangan porno lan / utawa dysfunctions seksual sing disebabake porno, panggonan iki kanggo sampeyan. Ing situs iki sampeyan bakal nemokake akeh sumber lan informasi kanggo nyedhiyakake sampeyan karo piranti sing perlu kanggo wiwit pulih dina iki. Sampeyan uga bakal dadi luwih ngerti potensial sing disebabake dening porno internet. Reboot Nation uga nganggo YouTube Saluran TV.
NoFap
  • rebootnationNoFap iku komunitas bantuan dhasar basa Inggris sing paling gedhé. Iku sarwa tantangan ing ngendi para peserta nyegah saka porno lan masturbasi bisa sembarangan saka porno kecanduan lan prilaku seksual kompulsif. 90 dina iku standar emas. NoFap ndhukung kabeh korban pornografi. Apa sampeyan duwe kecanduan porno dhewe utawa mung perlu dhukungan minangka partner, tiyang sepah, utawi salah satunggaling tiyang ingkang berjuang kanthi pornografi, ing NoFap Recoverymasyarakat wis ndhukung sampeyan.
  • Reddit NoFap yaiku versi liya saka NoFap ing reddit / r / forum.
Sumberdaya online liyane
Langkah 12 berbasis masyarakat lan Recovery SMART
  • Sex Addicts Anonymous (SAA) nawakake kelompok dhukungan kanca kanggo wong sing kecanduan jinis miturut prinsip 12 langkah. Rapat gratis lan dianakake ing saindenging Inggris.
  • Jinis lan Katresnan Pecandu Anonim (SLAA) nyedhiyakake grup support peer kanggo wong kanthi kecanduan seks lan / utawa katresnan sasuwene prinsip 12-langkah. Rapat gratis lan dianakaké ing saindhenging Inggris.
  • COSA yaiku program pemulihan 12 kanggo pria lan wanita sing urip kanthi kena pengaruh laku seksual sing kompulsif. Rapat gratis lan dianakaké ing saindhenging Inggris.
  • SMART Recovery - Latihan Manajemen Dhiri lan Pamulihan. Layanan online UK SMART Recovery kalebu platform jejaring sosial, situs pelatihan lan sistem obrolan.
Sumber online
  • CEOP yaiku perintah Eksploitasi Anak lan Online Protection. Diangkah dening polisi, iku situs UK-wide. CEOP nyedhiyakake dhukungan nalika ana sing kedadeyan online sing ndadekake sampeyan rumangsa kuwatir utawa ora aman.
  • The Mungkasi saiki! charity sing bagean saka Lucy Faithfull Foundation, loro amal penyalahgunaan anti-bocah, menehi pitulung kanggo pria (wanita uga) sing nggunakake bahan penyalahgunaan anak lan duwe perasaan seksual marang bocah-bocah (deleng ing ngisor iki).
  • NSPCC ngoperasikake Geguritan yaiku layanan kanggo ngewangi wong enom karo kabeh jinis masalah. Iki nduweni sumber daya sing apik ing aktivitas seksual online lan pornografi.
  • Proyek Bebener Naked didhasarake ing Manchester lan menehi bantuan saka perspektif Kristen.
Software * kanggo ngontrol akses menyang pornografi

Filter bisa mbantu ngatasi panggunaan pornografi, nanging bisa dipotong. Kita nganggep dheweke minangka pitulung sing migunani, nanging pecandu sing pengin nggunakake bakal nemokake cara kanggo ngubengi dheweke. Umume iki kalebu nggunakake telpon utawa tablet sing ora saring wong liya.

* Iki mung sawetara opsi piranti lunak sing kasedhiya. Listing ing kene ora minangka endorsement dening The Reward Foundation. Njupuk wektu kanggo nliti apa filter lan ngawasi app sing bener kanggo kabutuhan.

Buku sing disaranake
  • Panjenengan Brain on Porn: Pornografi Internet lan Ilmu Muncul Ketagihan dening Gary Wilson, Persemakmuran Publishing. Kasedhiya ing dicithak, minangka buku audio lan minangka e-book ing pandhuan. (Versi audio kasedhiya kanggo free yen sampeyan mlebu Audible kanggo nyoba gratis sewulan.)
  • Wack: Ketagihan kanggo Porno Internet dening Nuh B. E, Gereja. Kasedhiya gratis minangka PDF yen sampeyan mlebu kene. Gereja Nuh nulis saka pengalaman, amarga dheweke wis dadi pornografi internet.
  • The Trap Porn: Pandhuan Penting kanggo Ngatasi Masalah Disebabake Pornografi dening Wendy Maltz lan Larry Maltz.
  • Kecanduan Seks: Perspektif Mitra dening Paula Hall, terapis UK sing utama.
Profesional kesehatan

Dokter: Pria ing situs web pemulihan ujar manawa dokter asring ora peduli karo pengaruh panggunaan pornografi. Asile dheweke menehi resep Viagra utawa sing padha kanggo ngatasi masalah ereksi. Viagra bisa digunakake 'ing ngisor sabuk' kanggo mbantu aliran getih ing zakar. Masalahe yaiku disfungsi ereksi sing diinduksi kanthi porno minangka masalah sinyal saraf sing kurang apik ing antarane otak lan alat kelamin. Asile Viagra lan pil sing padha asring uga ora nyambut gawe utawa mandheg nyambut gawe kanthi cepet, mula pria kasebut dadi luwih kuwatir. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ED kedadeyan, delengen presentation. Mangkene video 11 menit wawancara karo urologist.

Yen sampeyan profesional kesehatan sing seneng latihan CPD ing lapangan iki, waca manawa pelatihan. Iki diakreditasi dening Royal College of General Practitioners.

Jinis terapi

Ing Skotlandia, kaping pitunjuk saka GP menyang pusat kesehatan seksual yaiku watara wulan 9-12. Klinik kesehatan seksual biasanipun nyebataken kasus-kasus kecanduan pornografi tumrap terapi ing praktik pribadi. Yen sampeyan ora bisa ngatur metu porno liwat layanan online gratis, ana opsi liyane. Sampeyan kudu duwe masalah dhasar utawa kudu ndhukung karo mandhekake saka terapi seks terlatih.  Terapi seks apik kudu mangerteni kelainan pornografi lan kecanduan seks. Hubungi salah siji organisasi payung ing Inggris:

Seksual nyerang

Kecanduan porno bisa nambah. Yen sampeyan wis dikenani tuduhan pelanggaran seks, sampeyan butuh pitulung profesional. Langsung njaluk pitulung saka ahli terapi seks sing wis terlatih. Sampeyan uga kudu pengacara sing apik.

Yen sampeyan ana ing Skotlandia, disaranake sampeyan hubungi layanan gratis Mungkasi saiki!. Mungkasi Saiki minangka amal perlindungan bocah. Dheweke percaya manawa kunci nyegah penganiayaan seksual yaiku kesadharan ing antarane wong tuwa lan anggota komunitas. Iki minangka bagean saka Lucy Faithfull Foundation sing dianggo ing saindhenging UK.

Mungkasi iku Saiki bisa mbangun kapercayan umum kanggo mangerteni lan nanggepi uneg-uneg bab pelecehan seksual lan eksploitasi anak. Padha uga nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo individu sing duwe pikiran seksual sing masalah. Iki kalebu wong-wong sing mungkin ngalami gangguan seksual. Mungkasi iku Saiki uga mbantu wong-wong sing wis dituntut karo pelanggaran seksual sing ana hubungane karo pemilikan pendhudhangan penyalahgunaan anak utawa sing kaya. Iki kalebu wong-wong sing diselidiki kanggo nyinggung internet. Padha uga ndhukung kanca lan anggota kulawarga individu sing beresiko nyinggah utawa nandhang kacilakan.

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

<< Kenali Masalah Bokep                                                                               Goleki Bebas porno >>

Print Friendly, PDF & Email