Ketagihan porno internet

Bantuan karo porno porn kecanduan

Dalan kanggo pemulihan

Telung porno internet sing tetep bisa ngirangi bagian-bagian kunci saka struktur lan fungsi sing ngganggu otak. Owah-owahan bisa ditemokake minangka rasa ora duwe isin, lack of motivation, morphing tastes, lack of interest in partners, libido, ora kepuasan seksual, isolasi sosial, kabut otak, kegelisahan sosial, fetish seksual uncharacteristic, kepinginan kanggo mbuktekake skrip porno , ideasi suicidal, disfungsi ereksi lan ing sawetara kasus, escalasi kanggo materi ilegal. Paling wong bakal setuju manawa iki efek ora becik, ora dikarepake lan uga mbebayani, nanging ana dalan bali menyang pemulihan.

  • Sumber informasi online babagan babagan pornografi:
    • Panjenengan Brain on Porn iku gudang paling gedhé ing donya informasi ilmiah babagan kecanduan pornografi internet.
    • CEOP (Pratelan Eksploitasi lan Perlindungan Online) yaiku situs UK-wide sing nyedhiyakake dhukungan nalika ana sing kedadeyan online sing ndadekake sampeyan rumangsa kuwatir utawa ora aman.
    • NSPCC ngoperasikake Geguritan yaiku layanan kanggo ngewangi wong enom karo kabeh jinis masalah, kalebu sing nindakake aktivitas seksual online lan pornografi.
    • Ing wong-wong Inggris sing kepengin mbiyantu ngatasi efek pornografi saka perspektif Kristen bisa nemokake sumber daya lan bantuan liyane saka Proyek Bebener Naked sing adhedhasar Manchester.
  • Online pemulihan lan dhukungan forum khusus kanggo pornografi internet - kabeh adhedhasar ing Amerika Serikat utawa Australia. Telu kapisan duwe komunitas online ing ngendi bantuan saka anggota masyarakat liyane bisa ditemokake jam 24 saben dina. Dheweke duwe akeh anggota saka UK.
    • Urip maneh Nation mbantu wong 'reboot' otak karo dorongan lan pendidikan. Urip maneh yaiku rest lengkap saka rangsangan seksual buatan (kayata pornografi). Didegaké dening aktivis Amérika Gabe Deem (Twitter @ GhabeDeem), iku komunitas wong sing nemokake efek negatif pornografi. Yen sampeyan utawa wong-wong sing tresna marang perjuwangan porno lan / utawa dysfunctions seksual sing disebabake dening porno, panggonan iki kanggo sampeyan. Ing situs iki sampeyan bakal nemokake akeh sumber lan informasi kanggo nyedhiyakake sampeyan karo piranti sing perlu kanggo wiwit wiwit saiki lan dadi luwih weruh badhan potensial sing disebabake porno internet kacepetan dhuwur. Reboot Nation uga nganggo YouTube Saluran TV.
    • rebootnationNoFap sarwa tantangan ing ngendi para peserta nyegah saka porno lan masturbasi bisa sembrono saka porno kecanduan lan prilaku seksual kompulsif. 90 dina iku standar emas. NoFap ndhukung kabeh korban pornografi. Apa sampeyan duwe kecanduan porno dhewe utawa mung butuh dhukungan minangka partner, tiyang sepah, utawi salah satunggaling tiyang ingkang berjuang kanthi pornografi, ing NoFap Recoverymasyarakat wis ndhukung sampeyan.
    • Reddit NoFap yaiku versi liya saka NoFap ing reddit / r / forum.
    • Rong amal kanthi bantuan kanggo wong sing teka saka latar belakang iman Lawan Drug Anyar ing AS lan Integritas Dibalèkaké ing Australia.
    • Situs web Australia Go for Greatness nduweni informasi lan video sing apik.
  • Langkah 12 lan SMART Recovery:
    • Sex Addicts Anonymous (SAA) nawakake grup support peer kanggo wong kecanduan seks sasuwene prinsip 12-langkah. Rapat gratis lan dianakaké ing saindhenging Inggris.
    • Lelucon Sex lan Katresnan Anonim (SLAA) nyedhiyakake grup support peer kanggo wong kanthi kecanduan seks lan / utawa katresnan sasuwene prinsip 12-langkah. Rapat gratis lan dianakaké ing saindhenging Inggris.
    • COSA yaiku program pemulihan 12 kanggo pria lan wanita sing urip kanthi kena pengaruh laku seksual sing kompulsif. Rapat gratis lan dianakaké ing saindhenging Inggris.
    • SMART Recovery - Latihan Manajemen lan Pemulihan. Layanan online UK SMART Recovery kalebu platform jejaring sosial, situs pelatihan lan sistem obrolan.
  • Software * ngontrol akses menyang pornografi:

* Iki mung sawetara pilihan piranti lunak kanggo ngontrol akses menyang porn sing kasedhiya. Listing ing kene ora minangka endorsement dening Yayasan Ganjaran. Njupuk wektu kanggo neliti saringan lan ngawasi aplikasi sing bener kanggo kabutuhan.

  • Buku sing disaranake:
    • Panjenengan Brain on Porn: Pornografi Internet lan Ilmu Muncul Ketagihan dening Gary Wilson, Persemakmuran Publishing. Kasedhiya ing nyetak lan minangka e-book ing kindle.
    • Wack: Ketagihan kanggo Porno Internet dening Nuh B. E, Gereja. Kasedhiya gratis minangka PDF yen sampeyan mlebu kene. Nuh Gréja nyerat saka pengalaman, amarga wis dadi pornografi porno dhewe.
    • The Trap Porn: Pandhuan Penting kanggo Ngatasi Masalah Disebabake Pornografi dening Wendy Maltz lan Larry Maltz.
    • Sex Ketergantungan: Perspektif Mitra dening Paula Hall, terapis UK sing utama.
    • Sex Ketergantungan 101: Pandhuan Dasar kanggo Healing saka Sex, Porn, lan Cinta Kecanduan Kulit Basa by Robert Weiss, terapung Amerika Serikat.

Dokter: Wong lanang ing situs web pemulihan wis nyatakake para dokter asring ora peduli babagan nggunakake pornografi lan prescribe Viagra utawa kaya kanggo nangani masalah ereksi. Viagra dianggo 'ngisor sabuk' kanggo mbantu aliran getih ing penis. Masalah sing disebabake dening porn-induced erectile yaiku masalah saraf miskin ing antarane otak lan kelamin. Minangka asil Viagra lan pil sing kaya asring ora bisa digunakake utawa mandheg nyithak kanthi cepet supaya wong-wong luwih cemas. Kanggo informasi luwih lengkap babagan carane ED mengkono ndeleng presentasi iki.

Ing Skotlandia, kaping pitunjuk saka GP menyang pusat kesehatan seksual yaiku watara wulan 9-12. Yen sampeyan disangka duwe kecanduan porno, klinik kesehatan seksual mesthi bakal ngrujuk sampeyan menyang terapi ing praktik pribadi. Yen sampeyan ora bisa ngatur kanggo ninggalake porno liwat layanan online gratis sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan kudu duwe masalah sing nduwe utawa kudu ndhukung kanthi mandhek saka terapi seks terlatih sing ngerti kelainan pornografi lan kecanduan seks. Hubungi salah siji organisasi payung ing Inggris:

Luwih yen sampeyan wis dituntut karo pelanggaran seks sing uga arisen minangka asil saka kecanduan porno sampeyan nggolek terapi seks terlatih utawa hubungi layanan gratis Mungkasi saiki! (Skotlandia). Iki minangka amal perlindungan anak sing pracaya menawa kunci kanggo nyegah penyalahgunaan seksual yaiku kesadaran antarane wong tuwa lan anggota masyarakat. Padha bisa mbangun kapercayan umum kanggo mangerteni lan menehi respon marang kekuwatan babagan panyalahgunaan seksual lan eksploitasi anak. Padha uga nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo individu lan kulawargane kanthi pikiran seksual sing masalah, wong sing mungkin beresiko nyiksa seksual lan sing wis dituntut karo kesalahan seksual sing duweni pemilikan pendhudhangan penyalahgunaan anak utawa sing kaya. Iki kalebu wong sing diselidiki kanggo kesalahan internet. Padha uga ndhukung kanca lan anggota kulawarga individu sing beresiko nyinggah utawa ngalami gangguan seksual.

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

<< Ngenali Masalah Porno Going Porn Gratis >>

Print Friendly, PDF &amp; Email