pasuryan

Cara ngenali masalah karo porno

Apa sampeyan utawa wong cedhak sampeyan duwe masalah karo porn? Bagian iki menehi papat cara kanggo ngadili yen pornografi internet nyebabake masalah.

Pisanan, rawuh ing Screener Porno Brief wis ngidhèntifikasi diagnosa nganti mung limang pitakonan, kanthi kapercayan% 80. Sampeyan bakal nemokake instruksi kanggo nggunakake test test kasebut dhewe.

Kapindho, ana video prasaja ANTV sampeyan bisa njupuk, miturut Gabe Deem ing Urip maneh.

Katelu, ana Sken Konsums Porno ditampilake ing ngisor iki. Punika adhedhasar frekuensi lan intensitas konsumsi pornografi internet. Gunakake ukuran kanggo menehi penilaian dhéwé utawa kanggo nggarap wong liya kanggo nemoni yen dheweke lagi rusak.

Papat, wong bisa njupuk test fisik prasaja kanggo mbantu wong ngenali apa porno internet minangka komponen utama masalah kinerja seksual sing padha duwe. Punika Test Kinerja seksual kanggo Pria.

Skala konsumsi porno

Tabel ing ngisor iki nyediakake sawetara pedoman evaluasi dhasar. Iku kalebu tingkat saka konsumsi porno lan impact sing bisa uga ana ing sampeyan lan wong ing saindhenging sampeyan. Iki ora dimaksudake kanggo nutupi saben kahanan, nanging kudu mbantu sampeyan mikir babagan porno ing gesang panjenengan lan yen wis nyebabake masalah.

Kanggo netepake babagan porno sing sampeyan gunakake tuntas sing bener, sanajan mung karo sampeyan dhewe. Endi jawaban bener ing Apa Apa? kolom.

Elinga yen ora ana sesambungan nyata kanggo ngasilake porno. Yen sampeyan wis metu, sampeyan bakal ngalami masalah nyata ing urip sampeyan lan sampeyan ora bisa ngontrol panggunaan, sampeyan kudu mbantu. Wektu pemulihan bisa dadi watu nanging ana akeh bantuan sing kasedhiya kanggo sampeyan kanggo ngatasi kesehatan seksual.

Ing kesimpulan, meh kabeh pangguna mantan golek urip nambah banget sawise porno mandheg dadi bagean saka urip. Mulai saiki!

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email