TRF ing radio

TRF ing Radio

BBC Radio 5 Live

Mary Sharpe diajak melu Sarah Brett ing Radio 5 langsung ngrembug babagan paningkatan dramatis ing sawetara nom-noman sing butuh perawatan terapi seks ing NHS. Ing diskusi iki ing tanggal 7 Oktober 2019, kita ngerti manawa panjaluk kurang saka 19 taun kanggo perawatan terapi seksual mundhak telung tikel sajrone sawetara taun. Ing periode 2015 nganti 2017 ana 1,400 rujukan NHS kanggo wong enom menyang terapi seksual. Ing periode sabanjure saka 2017 nganti 2019 iki tuwuh dadi udakara 4,600. Krungu pikirane Mary babagan peran pornografi sing digunakake kanggo ndandani pangowahan iki.

Garis horizontal TRF Purple

Logo Radio 4 PM 1 April 2019

PM iku berita utama lan program urusane saiki ing Radio 4, disiarake ing UK, lan ing saindhenging donya. Senen 1st April 2019 Evan Davis ngenalaken bagean menit 6 dening wartawan Chris Vallance ing sistem Verifikasi Umur Inggris kanggo nyuda akses gampang bocah menyang pornografi online hardcore. Mary Sharpe, CEO TRF, ujar manawa undang-undang iki isih penting, sanajan ora sampurna.

Garis horizontal TRF Purple

BBC Radio Scotland iku jaringan lokal kita. TRF wis muncul ing pirang-pirang pertunjukan lan sampeyan bisa tansah golek kita ing BBC Sounds.

Pengecer fashion online Boohoo.com duwe salah sawijining iklan sing dilarang dening Advertising Standards Authority amarga nggunakake slogan "Kirim nudes" kanggo promosi sandhangan warna kulit. Mary Sharpe gabung karo Jess McBeath lan komentator liyane ing Kaye Adams nuduhake ing 17 Oktober 2019 ndeleng kawicaksanan pengadilan saka sudut pandang perlindungan bocah.

Apa pengaruhe ing sexting remaja? Mary Sharpe tampil ing Good Morning Skotlandia ing 3 September 2019 bebarengan karo Rape Crisis Skotlandia. Waca liyane babagan sexting lan ukum ing Skotlandia kene.

Kanthi woro-woro tanggal peluncuran kanggo Verifikasi Umur ing UK, Mary Sharpe gabung karo telpon nganti jam paling dawa karo Laura Maxwell ing 18 April 2019. Eksploitasi 6-menit ing ngisor iki nyedhiyakake pikirane ing bagian akhir program kasebut.

Ngomongake wong enom babagan porno yaiku tema kanggo debat sing di-host dening Kaye Adams tanggal 20 Maret 2019. Mary Sharpe tampil bareng karo Sarah, salah sawijining ibu saka seri docu Channel 4 "Mums Make Porn", Andrea Chapman dadi penasihat lan aktivis pro-porno Jerry Barnett.

Krungu Mary Sharpe ngomong babagan persetujuan lan pornografi ing babagan singkat ing Stephen Jardine nuduhake ing 15 Februari 2019.

John Beattie dianakaké diskusi ing babagan pornografi ing 20 November 2018. Para tamu yaiku Mary Sharpe, Anne Chilton saka Relationships Scotland lan Emma Kenny.

Stephen Jardine ngewawancarai Mary Sharpe, bebarengan karo guru lan ibune sing prihatin ing program mid-morning Radio Scotland ing 17 Juli 2018.

Garis horizontal TRF Purple

 

Radio Napier Screen Shot

Mary Sharpe diwawancarai Ian McNally saka Radio Napier ing slot kaping 10 ing Obat-Obatan Digital. Published online ing 27 Oktober 2017.

Radio ngluwihi Skotlandia
Garis horizontal TRF PurpleLogo Sputnik Radio

Radio Sputnik World Service ing Moscow diwawancarai Mary Sharpe kanggo menit 11. Sajrone wawancara, dheweke wis ngrembug babagan kacilakan ing pandhelan seksual anak-on-bocah sing dilapurake ing Inggris lan Wales. Iki disiar menyang pamirsa ing saindhenging donya ing 9 October 2017.

Garis horizontal TRF Purple

Mary Sharpe diwawancarai dening Stig Abell, LBC Radio

Mary Sharpe diwawancarai dening Stig Abell ing titik menit 3 iki ing LBC Radio ing London, 21 August 2016. Wonten ing UK.

Garis horizontal TRF Purple

Nolan Show Radio Ulster

 

Mary Sharpe ngrembakaken latihan kesadaran porno ing obrolan 18-menit karo Stephen Nolan ing Radio Ulster ing Irlandia Utara.

Klik kene yen sampeyan pengin ngrungokake luwih akeh obrolan sing gegandhengan ing program televisi Stephen Nolan.

Print Friendly, PDF & Email