Rudo pekso lan Porno

adminaccount888 News Latest

The Nine bubar ngundang Mary Sharpe menyang program kasebut kanggo ndeleng luwih jero babagan hubungan antara rudo pekso lan budaya porno. Sawise wawancara karo Zara McDermott, Mary gabung karo Rebecca Curran kanggo njelajah topik sing tantangan iki.

"Ora ana bocah umur 12 taun kudu ana ing posisi sing ditekan kanggo jinis lan mudo saka bocah lanang umur 12 taun. Aku ora bisa nandheske cukup.

Zara McDermott

Dokumenter BBC III "Mbukak Budaya Rape" dianakake dening model lan mantan Pulo Cinta Peserta Zara McDermott minangka salah sawijining ilustrasi paling anyar babagan carane budaya porno mengaruhi wong enom saiki. Iki kalebu conto wiwit saka sexting paksa menyang pencekikan seksual kanggo rudo pekso dhewe. Iku nuduhake carane wong enom aran bingung carane kanggo komunikasi karo saben liyane ing flirty nanging cara aman. Zara uga nuduhake sepira pornografi wis ditindakake kanggo mbentuk prilaku lan pangarep-arep wong enom saiki.

Dokumenter kasebut nggambarake manawa budaya budaya sexting nyebar ing sekolah menengah. Disaranake meh kabeh bocah lanang nonton porno lan ngrembug. Akeh sing banjur agresif golek foto mudo, ujar kaya "iki posisi sing bakal sampeyan lakoni". Wanita enom uga ujar manawa wong lanang duwe standar kaendahan sing ora nyata. Dheweke ngarepake wanita enom "dadi ora duwe rambut, cilik lan banjur pengin payudara gedhe lan gelandangan gedhe." Cukup, rudo pekso lan porno disambungake.

Agresi seksual

Murid-murid ing dokumenter kasebut nyaranake manawa asring wong lanang sing apik banget dadi agresif kanthi seksual. Murid-murid liyane ora percaya yen bocah lanang sing populer kasebut bisa nindakake kekerasan sing diduga ditindakake lan nyalahake bocah wadon kasebut. "Dheweke apik banget," sing "kabeh iku goroh, dheweke kepengin!" Kita ngerti iki kedadeyan saka crita sing wis dirungokake saka guru sing ngatasi masalah kasebut ing sekolah ing Skotlandia.

Iku utamané angel kanggo pimpinan sekolah ngerti carane nangani panyokro bowo saka seksual sergap ing sekolah. Apa dheweke ngirim siswa loro kasebut menyang omah nalika diselidiki, sanajan butuh pirang-pirang wulan? Apa dheweke ngirim wong sing didakwa menyang omah? Pimpinan sekolah ora mung tanggung jawab kanggo njaga para siswa, nanging uga duwe kewajiban kanggo ngajar lan yen tegese nyedhiyakake biaya kuliah pribadi kanggo siswa utawa luwih saka siji ing omah sing bisa dadi larang banget kanggo panguwasa lokal. Investigasi polisi lan jaksa bisa mbutuhake pirang-pirang wulan kanggo ngrampungake.  

Tekanan kanggo mbatalake tuduhan

Kita wis krungu crita, contone, wong wadon enom sing wis nglaporake dirudopekso dilebokake ing tekanan saka murid liyane kanggo mbatalake panyokro bowo amarga ana konsekuensi pidana sing signifikan kanggo pelaku. Ing sawijining kasus, luwih akeh tuduhan rudo pekso sing ditindakake marang murid liyane dening wong enom sing padha. Nanging, amarga dheweke dadi bintang olahraga sing populer ing sekolah kasebut, para siswa liyane pengin dheweke bali. Padha ngukum wong complainer.

Kepiye pimpinan sekolah lan guru ngrawat akibat kesehatan mental saka wong sing wis diserang seksual? Ana masalah gedhe nalika korban kudu ana ing kelas utawa lingkungan sekolah sing padha karo wong sing lagi wae nyerang dheweke. Sekolah duwe tugas sing angel nyoba ngimbangi hak-hak kabeh sing prihatin. Dheweke butuh dhukungan saka pamrentah sabisa-bisa.

Verifikasi umur dibutuhake

Pamrentah Inggris ora kejawab kesempatan utama kanggo nyuda akses menyang porno dening bocah-bocah nalika ngilangi undang-undang verifikasi umur kanggo porno. Iku kesempatan kanggo break rudo pekso lan porno siklus. Iki ana ing Bagean 3 saka Undhang-undhang Ekonomi Digital 2017. Dheweke nindakake iki sajrone pemilihan umum ing 2019. Komentator sing cedhak karo No 10 ujar manawa keputusan saka No 10 dhewe kanggo ora ngetrapake undang-undang penting iki. Kaputusan kasebut ana hubungane karo rasa wedi babagan wong diwasa sing ora kepenak kanggo sawetara wektu kanggo mbuktekake manawa umure luwih saka 18 taun nalika ngakses porno lan iki bakal nyebabake ora milih Konservatif ing pemilihan umum.

Budaya porno wis bosok banget lan porno hardcore kasedhiya ing saben telpon. Perlu tanggapan tingkat pamrentah kanggo ngatasi cilaka sing disorot dokumenter iki. Cilaka sing disebutake mung pucuk gunung es. Cilaka kesehatan fisik lan mental sing didokumentasikake akeh banget. Mangkono uga pengaruh ing hubungan, prestasi pendidikan lan kriminalitas.

Navigasi remaja

Remaja minangka tahap pangembangan sing paling angel kanggo umume wong. Kita nyoba kanggo navigasi obah saka safety saka kulawarga menyang donya diwasa minangka makhluk sawijining. Yen nom-noman lagi dibentuk dening budaya porno kanggo nindakake kanthi cara seksual exaggerated sawetara sing loro mbebayani lan ilegal, tegese kita kabeh kudu luwih waspada kanggo ngajari lan nglindhungi wong enom liyane liwat wektu iki ing gesang.

Kita ngerti saka sekolah sing wis dibukak minangka bagéan saka karya kita ing The Reward Foundation yen sexting paksaan akeh. Kita uga ngerti manawa emphasis anyar babagan idin ing pelajaran PSHE ing sekolah nalika penting, ora cukup kanggo ngatasi pengaruh budaya porno sacara sakabehe. Setengah saka wong enom karo masalah saru iku prawan. Kanggo wong enom iki idin ing konteks wong-kanggo-wong kurang relevan.

Ngajari siswa babagan pengaruh porno ing otak sing berkembang sensitif iku penting banget. kita piwulang gratis ing sexting lan pornografi internet menehi guru lan murid alat penting. Dheweke mbantu para siswa nyelidiki carane porno bisa mengaruhi dheweke. Dheweke banjur nggunakake cara sing dicoba lan dites kanggo nglawan cilaka porno. Mangkono, anak-anak kita bisa dadi luwih seneng ngembangake hubungan sing sehat, aman, lan tresna nalika wis cukup diwasa.  

Print Friendly, PDF & Email

Nuduhake artikel iki