Kursus Akreditasi RCGP

RCGP Accredited Workshop

Since 2017 The Reward Foundation has been awarded RCGP Accredited status to deliver a one-day workshop accredited by the Royal College of General Practitioners of the United Kingdom on Pornografi lan Dysfunctions Seksual. Nyedhiyakake nilai 7 CPD kanggo versi lengkap lan kridit 4 kanggo versi setengah dina. Sampeyan bisa entuk rincian saben kursus utawa miwiti pesenan kanthi ngeklik link iki.

RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_new

RCGP minangka anggota keanggotaan profesional lan wali standar kanggo dokter kulawarga sing makarya kanggo ningkatake keunggulan ing kesehatan utama. Minangka Praktisi Umum (GP), njaga ilmu lan njaga katrampilan sampeyan kanthi anyar liwat Continuing Professional Development (CPD) minangka tanggung jawab profesional. Dokter diwajibake nindakake 50 kridit (jam) Pendidikan Profesional Terus saben taun minangka bagean saka proses revalidasi profesional.

The Prinsip Inti Perkembangan Profesional saka Academy of Medical Royal Colleges nyedhiyakake pitunjuk babagan profesional medis apa sing kudu nggarap CPD. Kursus iki uga relevan kanggo entuk kridit CPD kanggo anggota Medical Royal Colleges:

Kita uga mbukak kanggo pengacara, pendidikan lan profesional liyane. The Law Society of Scotland nampa kanggo CPD ing protokol sertifikasi diri.

Pengaruh Pornografi Internet babagan Kesehatan Mental lan Fisik

Workshop siji-dina iki nawakake jam pas wektune kanggo 6 lan jam sing wis diwiwiti, ngirim nganti jam kridit CPD 7.

A half-day version of the workshop is available on request. We can also deliver the full course as half-day sessions over 2 days or as 2-hour sessions over 3 days.

Konten kursus kanthi adhedhasar bukti lan menehi kesempatan sing apik kanggo sinau lan diskusi reflektif. Iku kalebu:

  1. Definisi masalah kesehatan seksual sing disambung karo pornografi
  2. Dasar-dasar otak babagan kecanduan
  3. Panggunaan pornografi lan implikasi
  4. Dampak ing kesehatan fisik
  5. Dampak ing kesehatan mental - wong diwasa lan remaja
  6. Pilihan perawatan
  7. Tantangan ing laku

Bahan-bahan pengajaran kalebu handouts pendukung. Pawongan bakal nduweni akses menyang sumber daya online, kalebu pranala ekstensif menyang makalah riset sing nduwe dhasar.

Yen sampeyan pengin The Reward Foundation kanggo ngirim bengkel iki menyang praktik sampeyan, Royal College utawa Dewan Kesehatan, kirimake cathetan kanthi nggunakake formulir kontak ing sisih ngisor kaca iki. Kita duwe pengalaman kanggo mulang ing AS lan sekitar Eropa.

Print Friendly, PDF & Email