sesambetan

RELATIONSHIPS

Hubungan seksual gumantung ing babagan pangertosan katresnan lan cara tresna bisa sesambungan karo jinis.

 

Ngendi porno pas menyang campuran? Kenapa faktor resiko kaya iki?

"Apa katresnan?" minangka salah sawijining istilah sing paling digoleki ing mesin telusuran. " Kesimpulan saka Grant Study, survey riset 75 taun suwene ing Universitas Harvard, yaiku "rasa seneng iku katresnan". Sinau Grant nuduhake manawa sesambetan sing anget minangka basis sing paling apik kanggo kesehatan, kasugihan lan umur dawa. Bedane, kecanduan, depresi lan neurosis minangka alangan paling gedhe kanggo negara sing paling dikarepake. Ngerti risiko babagan panggunaan porno internet iku penting yen kita pengin ngindhari kecanduan lan golek hubungan katresnan sing marem.

Ing bagian iki, Yayasan Ganjaran ngetrapake maneka cara sing bisa diinterpretasi kabeh wong ing saindhenging urip. Apa sing nggawe sesambetan? Carane sampeyan bisa jatuh cinta lan tetep katresnan? Apa pitfalls sing bisa mbantah sampeyan?

Kita fokus ing ilmu hubungan sing sukses. Ing sawetara kasus, sampeyan kudu mriksa biologi lan ilmu otak sing ndasari supaya kabeh bisa dingerteni. Efek Coolidge kuat banget.

Cinta, Jinis lan Internet

Apa Cinta?

Katresnan minangka Bonding

Pasangan Pasangan Bonding

Katresnan minangka Seksual

Efek Coolidge

Ngilangake Gegandhengan Seksual

Jinis & Bokep

Kita uga nyedhiyakake macem-macem Sumber kanggo ndhukung pemahaman saka masalah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email