Coolidge Effect

Efek Coolidge

Ana cacat strategi alam, kesalahan ing sistem, yen sampeyan seneng. Mungkasi karo wong pisanan sing kita tresnani lan tetep iketan ora bakal mbantu nyebarake gen. Penyebaran gen minangka prioritas nomer 1 Alam. Kebahagiaan individu ora cocog karo rencana kasebut. Dadi meh kabeh mamalia, kalebu kita manungsa duwe mekanisme kuna sing dibangun para ilmuwan Efek Coolidge. Iki ngoperasikake supaya kita ngupayakake partner 'novel' kawin nalika kita dadi pembuahan. Kerjane kanthi toleransi bangunan kanggo, utawa bosen kanthi, wong utawa rangsangan sing padha. | Sajrone wektu ngarsane dadi kurang 'rewarding' kanggo otak primitif. Liwat wektu kita mung duwe kurang lan kurang kepinginan kanggo partner seksual sing padha.

Presiden Coolidge

Ing kene istilah "Efek Coolidge" dianggep asale. Presiden lan Ibu Coolidge ditampilake [kanthi kapisah] ing sekitar peternakan pamrentahan. Nalika [Ny. Coolidge] teka ing pekarangan ayam dheweke ngerti yen ana jago lagi kawin asring banget. Dheweke takon marang petugas sepira kerepe kedadeyan kasebut lan dikandhani, "Welasan kaping saben dina." Ibu Coolidge ujar, "Kandhani Presiden nalika dheweke teka." Sawise dikandhani, Presiden takon, "Ayam padha wae?" Wangsulane, "Oh, ora, Pak Presiden, pitik sing beda-beda saben-saben." Presiden: "Coba critakake marang Bu Coolidge."

Coolidge Efek grafik

Petani ngerti iki uga amarga sapi lanang mung bakal pacangan karo sapi sapisan saben musim. Dheweke bakal golek sapi anyar ing lapangan supaya bisa pupuk ingon-ingon. Program kuno iki kanggo nyebarake gen kaya wae, ora cocog karo urip kita sing luwih beradab saiki. Kita pengin obligasi lan tetep setya nganti bisa. Agama lan masyarakat wis nggunakake macem-macem strategi kanggo ngrampungake bug iki - saéngga wong lanang luwih akeh garwa, omah-omah karo wong enom lan nyengkuyung kulawarga gedhe supaya tetep sibuk, lan ora bisa ndeleng karo wanita simpanan lsp.

Efek Coolidge lan Porno

Kesalahan iki ing biologi kita, efek Coolidge, sing ngidini industri pornografi internet dadi jamur dadi bisnis pirang-pirang dolar. Sanalika wong wis 'pupuk nganti wareg' pasangan seksual sing katon gelem, dheweke bakal mandheg. Iki kedadeyan sanajan mung gambar siji. Banjur otak ngasilake kurang "golek" dopamin lan golek kesempatan pembuahan anyar. Kanthi udakara 10 yuta video porno sing dikonsumsi ing Inggris saben dina, ora ana kekurangan pasangan sing gelem. Kabeh iki terus ing level ora sadhar, nanging ora beda-beda mengaruhi prilaku saben dinane.

Kabar apik yaiku yen kita ora kudu ditangkap dening The Coolidge Effect. We manungsa sing pinter nalika kita sijine pikiran kita kanggo. Kanthi sinau kanggo nyuda efek saka dopamine ing otak lan ngresiki keseimbangan kanthi oxytocin, saengga bisa ngurangi tingkat stres, kita uga bisa nyengkuyung ikatan lan koneksi liyane. Iki tetep lan mbantu kita ngrembaka kanthi individu lan bebarengan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki, kita saranake nyaranake situs iki www.reuniting.info.

<< Katresnan Minangka Kepinginan Seksual                                                                  Ngilangi Kepinginan Seksual >>

Print Friendly, PDF & Email