Layanan Riset Foundation Reward

Layanan Riset

Yayasan Ganjaran bisa nawakake layanan riset profesional kanggo klien ing macem-macem bidang spesialis. Tim kita ahli banget ing bidang nyuda pornografi internet. Kita bisa nawakake layanan ing…

  • Pengembangan kawicaksanan nasional
  • Sastranegara Pendidikan
  • Kampanye kesadaran umum

Kita wis nglumpukake koleksi akeh bahan panelitian babagan…

  • Pornografi digunakake ing saindhenging donya
  • Remaja lan pornografi
  • Neuroscience of pornograhy consumption
  • Perawatan kecanduan pornografi

Kita duwe anggota korporat utawa individu ing:

  • Organisasi Nasional kanggo Perawatan Penyalahake (NOTA)
  • Masyarakat kanggo Perkembangan Kesehatan Seksual (SASH)
  • International Society for Study Behavioral Addiction (ISSBA)

Mangga hubungi kita yen sampeyan pengin mbahas carane bisa mbantu sampeyan.

 

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email