Yayasan Ganjaran

Yayasan Ganjaran

Yayasan Reward minangka lembaga pendhidhikan pendhidhikan sing nyinaoni ilmu pengetahuan ing sebalik hubungan seks lan katresnan. Sistem ganjaran otak berkembang supaya kita entuk hadiah alami kayata panganan, ikatan lan jinis kanggo ningkatake kaslametan kita.

Saiki, teknologi internet ngasilake versi 'supernormal' saka ganjaran alami kasebut ing bentuk panganan sampah, media sosial lan pornografi internet. Dheweke target lan overstimulasi area otak sing paling alus, sistem ganjaran. Akses gampang pornografi internet liwat teknologi seluler nambah risiko cilaka amarga overstimulasi. Otak kita durung berkembang kanggo ngrampungake hiper-gairah kaya ngono. Akibaté masarakat ngalami bledosan kelainan prilaku lan kecanduan.

Ing Yayasan Ganjaran, kita fokus utamane ing pornografi internet. Nalika pengin fokus ing sesambetan katresnan sing sehat, ora bisa ditindakake tanpa ngrembug babagan peran pornografi saiki. Kita nyinaoni pangaruh ing kesehatan mental, fisik, sesambetan, prestasi lan kriminalitas. Kita ngarahake supaya riset pendhukung bisa diakses para non-ilmuwan supaya kabeh wong bisa milih babagan panggunaan pornografi internet.

mental Health

Sanadyan sawenehing paparan pornografi mbokmenawa ora ana gunane kanggo sawetara, escalasi ing jam sing ditonton lan jinis sing katon bisa nyebabake masalah sing ora ana reaksi ing kegiatan sosial, pekerjaan, lan kesehatan kanggo wong liya. Bisa nyebabake wektu ing pakunjaran, ide nggawe suicidal lan macem-macem masalah kesehatan. Kita ngira sampeyan bisa uga sinau babagan pengalaman urip wong-wong sing wis nglapurake manfaat sing luar biasa saka ngetokake porno sing nandhang akibat sing negatif saka taun sing nggunakake keluwihan. Karya kita adhedhasar riset akademik lan kasus-kasus sing nyata. We offer guidance on prevention and building resilience to stress and addiction.

Kita pangguna minangka Scottish Charitable Incorporated Organisation SC044948, didegaké ing 23 Juni 2014.

Tujuan amal
  • Kanggo nglatih pendidikan kanthi nerusake pangerten umum babagan sirkuit ganjaran otak lan cara interaksi karo lingkungan, lan
  • Kanggo ningkatake kasehatan kanthi nerusake pangerten umum kanggo mbangun resiliensi kanggo kaku.

Rincian lengkap The Yayasan Ganjaran sing didhaptar karo Kantor Regulator Amal Scottish lan kasedhiya ing Situs web OSCR. Bali taunan, uga dikenal minangka Laporan Tahunan, uga kasedhiya saka OSCR ing kaca kasebut.

Iki minangka tim kepemimpinan kita saiki.

Eksekutif

Dr Darryl Mead minangka Ketua Yayasan Ganjaran. Darryl minangka pakar ing internet lan umur informasi. Dheweke ngadegake fasilitas internet umum gratis ing Skotlandia ing 1996 lan menehi saran marang pamrentah Skotlandia lan Inggris babagan tantangan transisi kita menyang masyarakat digital. Darryl minangka FIFA of Chartered Institut Perpustakaan lan Profesional Informasi lan Associate Research Associate ing University College London. Ing wulan November, 2019 Darryl mungkasi jabatan minangka Ketua Dewan Yayasan Ganjaran lan dadi Kepala Pegawai Eksekutif.

Anggota Dewan kalebu…

Mary Sharpe, Advokat, dadi ketua kita wiwit November 2019. Wiwit alit Maryam wis disenengi karo kekuwatan pikiran. Dheweke nimbali pengalaman profesional, latihan lan beasiswa profesional kanggo mbantu The Reward Foundation bisa ngatasi masalah nyata, jinis, lan Internet. Kanggo informasi luwih lengkap babagan klik Mary kene.

Anne Darling minangka pelatih lan konsultan karya sosial. Dheweke nyedhiyakake latihan Perlindhungan Anak ing kabeh tingkat kanggo staf pendidikan ing sektor pendidikan independen. Dheweke uga ngirim sesi menyang tuwane ing kabeh aspek Safety Internet. Dheweke wis dadi duta CEOP ing Skotlandia lan mbiyantu nyipta program 'Keeping Myself Safe' kanggo bocah-bocah dhasar.

Mo Gill gabung karo Dewan kami ing 2018. Dheweke minangka profesional senior senior, Organizational Development, Fasilitator, Mediator, lan Pelatih Highly motivated karo pengalaman 30 taun organisasi, tim lan individu. Mo wis makarya ing sektor publik, swasta lan sukarela ing macem-macem peran sing tantangan sing selaras karo karya The Yayasan Ganjaran.

Kita ora menehi therapy. We do service signpost sing nggawe.

Yayasan Ganjaran ora menehi saran legal.

Yayasan Ganjaran kerja sama karo:
RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_new

Yayasan Hadiah Pemenang Unltd

Het pornobrein Gary Wilson Boom

Print Friendly, PDF & Email