Yayasan Ganjaran

Yayasan Ganjaran

Yayasan Ganjaran minangka amal pendidikan perintis sing katon ing babagan ilmu lan hubungan seksual. Sistem ganjaran otak ngalami owah-owahan kanggo nuntun kita ganjaran alami kayata panganan, ikatan lan jinis kanggo ningkatake kaslametan kita. Teknologi internet saiki wis ngasilake versi 'supernormal' saka ganjaran kasebut ing wangun junk food, media sosial lan pornografi internet. Padha target lan overstimulate otak kita wilayah paling alus, sistem ganjaran. Otak kita ora ngalami évolusi kanggo ngatasi hiper-arousal kasebut. Masyarakat ngalami ledakan kelainan lan kecanduan tindak tanduk minangka asil.

Ing Foundation Reward kita fokus ing babagan pornografi internet. Kita katon ing impact ing kesehatan mental lan jasmani, sesambetan, antuk lan kriminalitas. Tujuane kanggo nggawe riset pendukung bisa diakses dening non-ilmuwan supaya kabeh wong bisa milih pilihan babagan nggunakake pornografi internet. Nalika sawetara eksposur kanggo pornografi mbebayani kanggo sawetara, escalation ing jam nonton lan jinis viewed bisa mimpin kanggo masalah unanticipated ing sosial, lapangan, lan kasehatan kanggo wong liya. Bisa nyebabake wektu ing pakunjaran, ide nggawe suicidal lan macem-macem masalah kesehatan. Kita ngira sampeyan bisa uga sinau babagan pengalaman urip wong-wong sing wis nglapurake keuntungan sing luar biasa saka ngetokake porno nalika nandhingake akibat negatif saka taun sing nggunakake keluwihan. Karya kita adhedhasar riset akademik lan kasus nyata kasebut. We offer guidance on prevention and building resilience to stress and addiction.

We are registered as Scottish Charitable Incorporated Organisation SC044948, founded on 23 June 2014.

Tujuan amal kita yaiku:

  • Kanggo nglatih pendidikan kanthi nerusake pangerten umum babagan sirkuit ganjaran otak lan cara interaksi karo lingkungan, lan
  • Kanggo ningkatake kasehatan kanthi nerusake pangerten umum kanggo mbangun resiliensi kanggo kaku.

Rincian lengkap The Yayasan Ganjaran sing didhaptar karo Kantor Regulator Amal Scottish lan kasedhiya ing Situs web OSCR. Kita bali taunan, uga dikenal minangka Laporan Tahunan kita, uga kasedhiya saka OSCR ing kaca kasebut.

Iki minangka tim kepemimpinan kita saiki.

Eksekutif

Mary Sharpe, Pengacara, wis dadi CEO wiwit Mei 2016. Wiwit kanak-kanak Maria wis disenengi dening daya pikiran. Dheweke ngundang pengalaman profesional, latihan lan beasiswa marang babagan The Yayasan Reward kanggo ngatasi masalah nyata cinta, seks lan Internet. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Mary klik kene.

Papan Anggota kalebu ...

Dr Darryl Mead iku Ketua Yayasan Ganjaran. Darryl minangka pakar ing internet lan umur informasi. Dheweke ngedegake fasilitas internet gratis pertama ing Skotlandia ing 1996 lan wis menehi saran marang pemerintah Scottish lan UK babagan tantangan transisi kita marang masyarakat digital. Darryl minangka Fellow of Chartered Institute of Library and Information Professionals lan Associate Research Associate ing University College London.

Anne Darling minangka pelatih lan konsultan karya sosial. Dheweke nyedhiyakake latihan Perlindhungan Anak ing kabeh tingkat kanggo staf pendidikan ing sektor pendidikan independen. Dheweke uga ngirim sesi menyang tuwane ing kabeh aspek Safety Internet. Dheweke wis dadi duta CEOP ing Skotlandia lan mbiyantu nyipta program 'Keeping Myself Safe' kanggo bocah-bocah dhasar.

Mo Gill gabung karo Dewan kami ing 2018. Dheweke minangka profesional senior senior, Organizational Development, Fasilitator, Mediator, lan Pelatih Highly motivated karo pengalaman 30 taun organisasi, tim lan individu. Mo wis makarya ing sektor publik, swasta lan sukarela ing macem-macem peran sing tantangan sing selaras karo karya The Yayasan Ganjaran.

Sinau luwih ...

Tindakake pranala iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan The Yayasan Ganjaran:

Yayasan Ganjaran

kontak

Mary Sharpe, Chief Executive Officer

Filosofi Kita babagan Kesehatan Seksual

CPD Training for Professionals

Dampak Pornografi Internet babagan Kesehatan Mental lan Fisik

RCGP Accredited Workshop

Latihan Gangguan Seksual Perusahaan

Layanan Sekolah

Layanan Riset

News Blog

TRF ing pers 2017

TRF ing Pencet 2016

TRF ing Televisi lan Radio

Latihan Profesional

Kita ora menehi therapy. We do service signpost sing nggawe.

Yayasan Ganjaran ora menehi saran legal.

Yayasan Ganjaran kasambung karo:
RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_new

Dana lotre Big lotteryYayasan Hadiah Pemenang Unltd

Het pornobrein Gary Wilson Boom

Print Friendly, PDF & Email