Ora Ana 3 Special Edition

Sugeng rawuh ing Edisi Khusus sing pertama

Minangka perawatan musim panas pungkasan, Yayasan Ganjaran bangga ngumumake sponsor saka pagelaran Edinburgh saka 'The Coolidge Effect'.

Kabeh saran diwenehake marang Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Efek Coolidge dening Wonder Fools ing minggu iki ing Traverse Theater ing Edinburgh

The Reward Foundation seneng banget dadi sponsor main play anyar sing disebut Efek Coolidge dening The Wonder Fools. Kita ngajak sampeyan teka lan ndeleng. Rincian tanggal lan panggon ing ngisor iki.

Ing 2017, pornografi berkembang ing tingkat eksponensial: ing UK piyambak, luwih saka 7 juta porno sesi sing viewed saben dina. Minangka akses masarakat kanggo ningkatake pornografi, mula bisa kita gunakake gegayutan babagan iki. Efek Coolidge nyuwun break roket iki.

Ing inti saka apa sing nyebabake pornografi internet dadi industri multi-milyar dolar Efek Coolidge. Fenomena alamiah, sing minangka cacat ing strategi alam, dirancang kanggo nggawe kita ngupaya mitra 'novel' kawin nalika proyek pembuahan kita katon. Kerjane kanthi toleransi bangunan kanggo, utawa bosen kanthi, wong utawa rangsangan sing padha, sing dadi kurang 'rewarding' kanggo otak primitif. Sajrone wektu, kita mung duwe kurang lan kurang kepinginan kanggo pasangan seksual sing padha.

Nyedhiyakake wawancara karo panyengkuyung porno, pecandu, ahli kesehatan mental, pendidik lan ilmuwan sing mbebayani porno, crita lan sudut pandang unik sing diceritakan liwat 4 intertwining narrative: George, pemain remaja Gameboy; Gary, bapakne ilang ing jero kecanduan dhewe; Gail, produser porno pimpinan lan Retrospect, sawijining pecandu porno sing pengin ngerti.

Efek Coolidge nggunakake campuran interaktif crita, puisi lan sains kanggo mriksa pengaruh pornografi ing kesehatan mental, sesambetan lan pengalaman seksual. Ing Wonder Fools, grup teater sing inovatif lan inovatif, wis nyengkuyung fenomena dina modern iki lan nguripake dolanan anyar kanthi daya tarik lan emosional.

Acara kasebut dianugerahi Pujian Khusus minangka bagean saka "Hadiah Koper" ing Teater New Wolsey ing Ipswich ing PULSE Festival ing 2017. Sampeyan bisa ndeleng ing papan ing ngisor iki:

  • Traverse Theatre, Edinburgh: 20-22nd September 2017
  • Tron Theatre, Glasgow: 27-30 September
  • Macroberts Arts Centre, Stirling: 20 Oktober
  • New Diorama Theater, London: 15 November

Tiket lan Informasi: wonderfools.co.uk

Hak cipta © 2018 The Yayasan Ganjaran, Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Sampeyan nampa email iki amarga sampeyan milih ing situs web kami www.rewardfoundation.org.Alamat surat kabar kita yaiku:

Yayasan Ganjaran

5 Rose Street

EdinburghEH2 2PR

Inggris

Nambah kita menyang buku alamat

Pengin kanggo ngganti cara nampa email iki?
sampeyan bisa ngupdate pilihan sampeyan or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

Print Friendly, PDF & Email