Iku sampeyan ora ngerti babagan porno Part 3

Rencana pelajaran sekolah gratis

Yen ora ana undhang-undhang verifikasi umur lan risiko luwih akeh kunci ing endi bocah-bocah luwih gampang ngakses situs porno, Yayasan Ganjaran wis mutusake nggawe piwulang inti babagan pornografi internet lan sexting kasedhiya free ing kita toko. Rumangsa yakin bisa mulang babagan subyek sing tantangan iki. Wong tuwa uga bisa nggunakake pelajaran kasebut kanggo sekolah ing omah.
latar mburi

"Saka kabeh kegiatan ing internet, porno duwe potensi sing paling gampang ketagihan, " ujare ahli ilmu saraf Walanda Meerkerk dkk.

Pendekatan unik kita fokus ing efek pornografi internet ing otak remaja. Badan amal kasebut wis diakreditasi dening Royal College of General Praktisi (dokter kulawarga) ing London minangka organisasi pelatihan sing diakoni kanggo mulang babagan pengaruh pornografi internet ing kesehatan mental lan fisik. Sajrone 8 taun kepungkur, Yayasan Ganjaran wis mulang ing sekolah-sekolah negara lan independen babagan pengaruh pornografi internet babagan kesehatan mental lan fisik lan ngrungokake apa sing pengin dipelajari lan dibahas dening murid. Umume padha kepincut karo cara kerja ing otak lan carane kegiyatan internet bisa nyebabake kesehatan, prilaku lan motivasi. Kita uga wis ngrungokake apa sing kudu dirasakake para guru kanggo mulang babagan perkara sing regejegan iki. Kanthi fokus ing ilmu lan pengalaman urip sing praktis, para guru bakal bisa mbantu siswa mikirake tantangan sing diadhepi ing lingkungan internet sing saiki wis pornografi. Miturut psikiater Dr John Ratey, "Urip sampeyan bakal owah nalika ngerti babagan otak sampeyan. Sampeyan bakal ngilangi rasa bersalah saka persamaan nalika sampeyan ngerti manawa ana dhasar biologis kanggo masalah emosi tartamtu. ” (P6 Pambuka buku "Spark!").
Input ahli
Kita wis makarya kanthi pitulung saka macem-macem ahli kalebu luwih saka 20 guru, akeh sing duwe pengalaman ngembangake bahan pelatihan kanggo sekolah, pengacara, pejabat polisi, pemuda lan pamimpin komunitas, dokter, psikolog lan akeh wong tuwa. Kita wis mulang pelajaran ing sekolah ing saindenging Inggris. Bahan kasebut macem-macem grapyak lan bebas porno.
Kaseksén:
  • Pelajaran kasebut mlaku kanthi bener. Murid-murid wis melu kabeh. Ana cukup informasi ing rencana pelajaran supaya para guru rumangsa siyap. Mesthi bakal mulang maneh.
  • Re: Sexting, Hukum lan Sampeyan: nguntungake banget. Dheweke seneng crita kasebut, lan diskusi kasebut ngrangsang akeh diskusi. Lan kita ngrembug babagan legalitas sing kudu dipikirake kanthi serius. Murid ujar manawa dheweke ora fase babagan nampa sexting / foto minangka "kedadeyan terus-terusan". Dheweke ujar manawa ora nggatekake amarga ora masalah gedhe. Kita ngerteni cukup kaget. (Saka 3 guru ing Sekolah RC St Augustine, Edinburgh.
  • "Aku yakin yen murid-murid kita butuh papan sing aman, saengga bisa bebas ngrembug babagan masalah, hubungan, lan akses pornografi online ing jaman digital." Liz Langley, Kepala Pendidikan Pribadi lan Sosial, Dollar Academy
  • "Mary menehi pidato sing luar biasa kanggo bocah-bocah lanang kita babagan topik pornografi: imbang, ora adil lan informatif banget, ngewangi para siswa kita ngerteni ilmu sing dibutuhake supaya bisa milih pilihan ing urip.”Stefan J. Hargreaves, Master in Charge of Seminar, Tonbridge School, Tonbridge

Piwulang sing adhedhasar Dhuwur

Piwulang saiki wis cocog kanggo sekolah sing adhedhasar iman amarga ora ditampilake pornografi lan bisa gampang dicocogake karo pengganti sawetara tembung sing wis dingerteni ing Pandhuan Guru. Kanggo katrangan lengkap, hubungi Mary Sharpe ing mary@rewardfoundation.org. Yayasan Reward ora menehi terapi utawa saran legal.
Print Friendly, PDF & Email