Layanan kanggo sekolah-sekolah TRF ing balai kuliah

Layanan Sekolah

Minangka amal pendhidhikan jinis lan hubungan sesambetan, kita nawakake layanan berkualitas kanggo sekolah. Kita nggunakake bukti paling anyar babagan efek pornografi marang bocah lan wong diwasa kanggo menehi piwulang interaktif kanggo siswa wiwit umur 11 nganti 18 taun minangka bagean saka kurikulum PSHE / SRE. Kita nyedhiyakake bahan sing cocog karo umur kanggo siswa supaya bisa nulungi lingkungan online saiki. Kanthi ngerti babagan kesehatan, hukum lan pengaruh hubungan bingeing ing pornografi internet, dheweke bisa ora kepepet utawa njaluk pitulung yen dheweke ngerti. Kita uga nguatake wong tuwa supaya ngobrol karo anak ing omah babagan topik sing angel iki. Wawancara dhewe sing direkam karo ahli medis lan hukum lan pangguna sing mbalekake nggawe pelajaran luwih nyata. Kita mlebu alat tandha tandha lan dhukungan kanggo wong tuwa lan guru. Bahan kasebut uga cocog kanggo sekolah sing duwe iman.

Testimoni

"Maria paring dhiskusi kanggo bocah-bocah wadon babagan topik pornografi: iku seimbang, ora bisa dihakimi lan banget informatif, ngewangi nyedhiyakake siswa kanthi kawruh sing dikarepake supaya bisa milih pilihan ing urip."

Stefan J. Hargreaves, Guru Besar, Seminar Tonbridge, Tonbridge

"Aku yakin yen murid-murid kita butuh papan sing aman, saengga bisa bebas ngrembug babagan masalah, hubungan, lan akses pornografi online ing jaman digital."

Liz Langley, Kepala Pendidikan Pribadi lan Sosial, Dollar Academy

Verifikasi Umur

Pornografi Internet bisa duwe macem-macem pengaruh kanggo kesehatan, tingkah laku lan prestasi bocah-bocah saiki. Sampeyan bisa uga ngerti manawa ukum Inggris babagan verifikasi umur ing UU Ekonomi Digital 2017 samesthine bakal bisa ditindakake nganti pungkasan ing 2019. Pamrentah durung ngumumake tanggal sing pas. Efek bakal nggawe luwih angel bocah bisa ngakses materi iki. Para ahli prihatin manawa kanggo sawetara bocah sing wis dadi pangguna abot, bisa uga ana implikasi kesehatan mental. Yen sampeyan mikir yen ana risiko ing sekolah sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi.

We are a amal pendidikan seks lan sesambungan nggunakake neuroscience pungkasan lan riset ilmu sosial bebarengan karo prinsip pedagogis swara. Lokakarya kita kanggo para profesional diakreditasi dening Royal College of General Practitioners. Kita ngirim sesi wutuh taun tumrap risiko kegiyatan pornografi kanggo bocah saka umur 12 nganti taun 18 minangka bagéan saka kurikulum PSHE utawa Kewarganegaraan. Pendekatan kita yaiku kanggo nyedhiyani bukti kanggo bocah-bocah kanggo mbantu nglatih latihan kritis lan ngembangake judhul dhewe. Kita uga nguatake tuwane supaya bisa ngetrapake kanthi efektif karo anak-anake ing omah lan nglebokake sumber daya migunani. Kita asring diundang dening BBC TV lan Radio lan pers nasional kanggo komentar babagan topik iki.

The Reward Foundation nawakake macem-macem pawulangan lan wuwus. Ora ana pornografi ditampilake. Diskusi disesuaikan supaya cocog karo grup umur. Mangga mirsani rincian ing ngisor iki. Peluncuran piwulangan pelajaran kanggo guru sing digunakake bakal diumumake ing minggu sing bakal teka.

Presenter

Layanan kanggo sekolah Mary Sharpe, Darryl Mead, Suzi BrownPenyedia layanan kanggo sekolah yaiku Ibu Mary Sharpe, Advokat, Dr Darryl Mead lan Ibu Suzi Brown. Ibu Sharpe duwe latar mburi psikologi lan praktik hukum minangka anggota Fakultas Advokat ing Skotlandia lan Brussels. Dheweke nglampahi wolung taun dadi guru lulusan ing Universitas Cambridge sing nindakake lokakarya adhedhasar bukti kanggo nggayuh kinerja puncak. Dr. Mead ahli ing teknologi informasi lan dilatih minangka salah sawijining Juara Digital Pamrentah Skotlandia. Nganti 2015, dheweke dadi wakil kepala Perpustakaan Nasional Skotlandia. Dheweke uga guru sing wis trampil. Suzi Brown minangka guru sing duwe pengalaman 7 taun mulang PSHE ing sekolah-sekolah basa Inggris lan dadi Asisten Ibu Rumah Tangga ing Universitas Bishop Stortford, Hertfordshire suwene 5 taun. Kita minangka anggota skema Pamrentah Skotlandia kanggo nglindhungi Kelompok rentan lan wis ngrampungake pelatihan Perlindhungan Anak.

Yen sampeyan pengin nimbang layanan kita kanggo sekolah sampeyan, hubungi Mary Sharpe, ing mary@rewardfoundation.org utawa nganggo telpon ing 07717 437 727.

Layanan kita

We work with both group gender mixed and mixed. Bahan-bahan sing ramah lingkungan. Kabeh wulangan lan pawulangan bisa dadi menit 40-60 supaya sesuai karo jadwal wektu sampeyan ninggalake pitakonan.

Umum Pengantar Dampak Pornografi Internet ing:

  • otak remaja
  • risiko kanggo kesehatan fisik lan mental; pendidikan, kriminalitas, sesambetan
  • wawancara video karo pecandu porno enom sing wis mbalekake
  • carane mbangun daya tahan lan ngendi kanggo njaluk bantuan

Jinis lan Media:

  • ngerti motivasi ing mburine iklan, film lan pornografi
  • ngenali akibat potensial kecanduan pornografi
  • mangertos samubarang samubarang diparingi nilai - nilai saka wong ndhuwur kabeh liyane
  • ngerti perkara seks amarga wong penting

Jinis lan Identitas:

  • njelajah apa tegese dadi makhluk seksual (kalebu informasi babagan pembangunan seksual)
  • ngerti lan ngerti label seksual sing digunakake
  • ngerti saben wong iku unik lan khusus
  • éling sing seksualitas lan label seksual utawa prilaku ora netepake kita

Jinis lan idin - Kebebasan Milih:

  • ngerti hukum babagan hubungan seksual
  • njlentrehake manawa persetujuan bisa digunakake ing sesambetan
  • ngerti yen saben wong duwe pilihan lan swara lan cara nggunakake iki
  • ngerti saben wong nduweni nilai
  • mangertos bilih sesambetan ingkang sae narik kawigatosan lan komunikasi

Parental Talk:

  • carane industri pornografi wis berubah lan pangaruh ing generasi iki
  • cara kanggo ngobrol karo anak-anak sampeyan
  • efek saka babagan pornografi babagan kesehatan, antuk, sesambetan lan kriminalitas
  • Sastranegara, bekerjasama karo sekolah, kanggo mbiyantu bocah-bocah mbangun daya tahan kanggo ngobati pornografi internet

 PRASE: Kanggo dhiskusi £ 500 plus biaya perjalanan.

Layanan Liyane kanggo Sekolah

Sekolah Menengah
S2 lan S4: Sexting: masalah kesehatan lan hukum 
  • Cara otak remaja sinau
  • Apa otak remaja bisa ngrugekke overstimulation saka bingeing
  • Studi kasus hukum babagan remaja sing dikenani pelanggaran sexting
  • Wawancara video karo pecandu porno enom sing wis mbalekake
  • Carane mbangun daya tahan lan entuk pitulungan
S5 / 6: Pornografi ing Trial
  • Efek ing prestasi lan produktivitas
  • Risiko saka kecanduan prilaku lan disfungsi seksual
  • Kritik pengaruh industri pornografi minangka bagean saka 'ekonomi perhatian'
24-Jam Digital Detox in 2 sessions c.7 days apart: Latihan kalebu kabeh nggunakake internet
  • Bagean 1 kalebu diskusi awal babagan riset babagan "desain persuasif", babagan kepuasan instan lan pengendalian diri; tips babagan detoksifikasi
  • Bagean 2, menehi saran babagan apa sing dialami nalika nyoba detoksifikasi 24 jam iki sajrone seminggu
  • Ndeleng crita warta babagan detox / layar digital cepet kanthi S4 lan S6 murid sekolah ing Edinburgh.
Sekolah Dasar
Kesadaran babagan Potensi Potensial saka Pornografi Internet (P7 mung):
  • My Plastic Brain: mangertos proyek otak lawas lan anyar (kepingin lan mikir)
  • Ngenali carane otak responds menyang lingkungan lan sinau Sifat
  • Ngerti carane perumpamaan seksual online bisa ngganggu pikiranku; apa sing kudu dilakoni yen aku ndeleng video lan gambar sing ngganggu aku
24-Jam Digital Detox in 2 sessions c.7 days apart: Latihan kalebu kabeh nggunakake internet
  • Part 1 kalebu diskusi awal babagan cara internet bisa mungkasi kita pengin nyambungake karo wong liya lan nyolong kita turu; tips babagan nglakoni detox
  • Diskusi bagean 2 babagan apa sing dialami nalika nyoba detoksifikasi 24 jam iki sajrone seminggu
Dhukungan kanggo wong tuwa
  • Dhiskusi karo wong tuwa babagan bukti paling anyar babagan gawe piala lan strategi kanggo ngatasi masalah. Iki mbantu mbusak es kanggo diskusi ing omah
  • Sastranegara, bekerjasama karo sekolah, kanggo mbiyantu bocah-bocah mbangun daya tarik kanggo ngobati pornografi internet

Mangga kontak kita kanggo penawaran gratis. Yayasan Ganjaran uga bisa menehi pelajaran sing dirancang khusus kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan. 

Prices are VAT gratis lan bakal kalebu kabeh lelungan ing sabuk tengah Skotlandia lan bahan.

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email