Yayasan Ganjaran

Babagan awake dhewe

Yayasan Reward minangka lembaga pendhidhikan pendhidhikan sing nyinaoni ilmu pengetahuan ing sebalik hubungan seks lan katresnan. Sistem ganjaran otak berkembang supaya kita entuk hadiah alami kayata panganan, ikatan lan jinis. Iki kabeh ningkatake kaslametan kita.

Saiki, teknologi ngasilake versi 'supernormal' saka ganjaran alami kasebut ing bentuk panganan sampah, media sosial lan pornografi internet. Otak kita durung ngalami evolusi kanggo ngatasi overstimulasi sing disebabake. Masyarakat ngalami epidemi kelainan prilaku lan kecanduan sing ngancam kesehatan, pembangunan lan kebahagiaan.

Ing Yayasan Ganjaran kita fokus ing pornografi internet. Kita katon ing babagan kesehatan lan hubungan mental, fisik, antuk lan kriminalitas. Tujuan kita kanggo nggawe riset pendukung bisa diakses dening non-ilmuwan. Saben uwong kudu bisa nggawe pilihan babagan panggunaan pornografi internet. Kita katon ing keuntungan saka quitting porno adhedhasar riset lan laporan saka sing wis experimented karo mandhekake. Ing Yayasan Ganjaran sampeyan bakal nemokake panuntun dhumateng mbangun daya tahan kanggo kaku lan kecanduan.

We are a charity Scottish registered established on 23 June 2014.

KONTAK US:

email: info@rewardfoundation.org

Ponsel: 0750 647 5204 lan 07717 437 727

Iki minangka tim kepemimpinan kita saiki.

Eksekutif

Dr Darryl Mead minangka CEO saka The Reward Foundation. Darryl ahli ing internet lan umur informasi. Dheweke nggawe fasilitas internet umum gratis pertama ing Skotlandia ing taun 1996 lan menehi saran marang pamrentah Skotlandia lan Inggris babagan tantangan transisi kita menyang masarakat digital. Darryl minangka Fellow of Chartered Institute of Library and Information Professionals lan Associate Research Honorary ing University College London. Ing wulan November 2019, Darryl mungkasi jabatan minangka Ketua Dewan Yayasan Ganjaran lan dadi Chief Executive Officer.

Anggota Dewan kalebu…

Mary Sharpe, Advokat, dadi ketua kita wiwit November 2019. Wiwit alit Maryam wis disenengi karo kekuwatan pikiran. Dheweke nimbali pengalaman profesional, latihan lan beasiswa profesional kanggo mbantu The Reward Foundation bisa ngatasi masalah nyata, jinis, lan Internet. Kanggo informasi luwih lengkap babagan klik Mary kene.

Anne Darling minangka trainer lan konsultan karya sosial. Dheweke nyedhiyakake latihan Perlindungan Anak ing kabeh tingkat kanggo staf pendidikan ing sektor pendidikan independen. Anne uga ngirim sesi menyang tuwane ing kabeh aspek Safety Internet. Dheweke wis dadi duta CEOP ing Skotlandia lan mbantu nyipta program 'Keeping Myself Safe' kanggo anak-anak pendhudhuk.

Mo Gill gabung karo Dewan kami ing 2018. Dheweke profesional senior, motivasi profesional, Fasilitator, Mediator, lan Pelatih. Mo wis liwat pengalaman 30 taun ing organisasi, tim, lan individu sing berkembang. Dheweke wis kerja ing sektor publik, swasta lan sukarela ing macem-macem peran sing tantangan sing selaras karo karya The Yayasan Ganjaran.

Sinau luwih lengkap…

Tindakake pranala iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan The Yayasan Ganjaran:

Yayasan Ganjaran

kontak

Mary Sharpe, Chief Executive Officer

Filosofi Kita babagan Kesehatan Seksual

CPD Training for Professionals

Dampak Pornografi Internet babagan Kesehatan Mental lan Fisik

RCGP Accredited Workshop

Latihan Gangguan Seksual Perusahaan

Layanan Sekolah

Layanan Riset

News Blog

TRF ing Media

Kita ora menehi therapy. We do service signpost sing nggawe.

Yayasan Ganjaran ora menehi saran legal.

Yayasan Ganjaran kerja sama karo:
RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_newhttps://bigmail.org.uk/3V8D-IJWA-50MUV2-CXUSC-1/c.aspx

Yayasan Hadiah Pemenang Unltd

Het pornobrein Gary Wilson Boom

OSCR Scottish Charity Regulator
Print Friendly, PDF & Email