Boris Johnson verifikasi umur

Warta verifikasi umur

adminaccount888 News Latest

Ora ana Perlindhungan Pamrentah Inggris saka Porno kanggo Bocah-bocah nganti pungkasan 2023 / awal 2024 Sawise ngetrapake undang-undang verifikasi umur seminggu sadurunge dileksanakake ing 2019, Boris Johnstone lan pamrentahane terus nyeret ...

Keamanan Online

Keamanan Online

adminaccount888 News Latest

Pamrentah Inggris wis tunduk marang tekanan umum supaya verifikasi umur kanggo pornografi menyang RUU Keamanan Online. Draf RUU kasebut wis akeh kritik masyarakat amarga gagal nglindhungi bocah saka situs pornografi komersial. …

PMO

Lure saka PMO

adminaccount888 News Latest

Blog iki ditulis dening wong ing awal 30s, njlèntrèhaké nggodho porn-masturbasi-orgasme (PMO) lan cara kanggo ngurangi daya. Niat Ana apa sing dakkira minangka 'pola pikir' PMO: nalika sampeyan ana ing…

Rudo pekso lan Porno

adminaccount888 News Latest

The Nine bubar ngundang Mary Sharpe menyang program kasebut kanggo ndeleng luwih jero babagan hubungan antara rudo pekso lan budaya porno. Sawise wawancara karo Zara McDermott, Mary gabung karo Rebecca Curran kanggo njelajah topik sing tantangan iki. "Ora ana 12 taun kudu ...

Brainwashed anak bapak putra

Bocah-bocah sing wis dicuci otak!

adminaccount888 News Latest

Sinau carane ngomong karo anak babagan porno. Bocah-bocah saiki meh padha mikir yen nonton porno ora mung 'hak' minangka pribumi digital, nanging ora ana sing mbebayani. Sayange, dheweke salah. Wong enom…