Riset Yayasan Ganjaran

Riset dening TRF

Tim ing The Reward Foundation melu riset karo mitra ing UK lan AS. Kita makarya raket karo ahli saraf ing universitas paling dhuwur lan karo ahli kecanduan ing setelan klinis. Mangkene sawetara riset asli sing wis diterbitake. Kabeh ana ing jurnal sing ditinjau rekan.

'Manifesto' porno

Salah sawijining makalah Yokohama sing saiki diterbitake ing jurnal open-access, open-review. Kertas kasebut yaiku Ngatur "Manifesto kanggo Jaringan Riset Eropa menyang Panggunaan Masalah ing Internet" kanthi Kabutuhan Berbagai Komunitas Profesional lan Pelanggan sing Kena Panganggone Masalah pornografi. Iki nerangake saran TRF kanggo riset sing dibutuhake sajrone dasawarsa sabanjure. Sing jero crita ing kertas wis ana.

Kertas ICBA

Ing wulan Juni 2019 TRF ditampilake ing Konferensi Internasional kaping 6 ing Yokohama, Jepang. Kita ngirim loro makalah gabungan ing bagean kasebut Prilaku hiperseksual lan prilaku gedhe banget liyane. Mary Sharpe ngomong babagan Tantangan mulang siswa sekolah babagan riset kecanduan tindak tanduk. Darryl Mead nawakake Ngatur Manifesto kanggo jaringan riset Eropa dadi Panggunaan Masalah ing Internet kanthi macem-macem kabutuhan komunitas profesional lan konsumen sing kena pengaruh pornografi kanthi bermasalah..

Publikasi paling anyar yaiku Makalah Riset Pornografi lan Seksualitas ing Konferensi Internasional 5th babagan Kelangkaan Perilaku. Konferensi iki dianakake ing Cologne, Jerman ing wulan April 2018. Makalah kasebut diterbitake ing Seksualitas Ketagihan lan Compulsivity online tanggal 18 Maret 2019. Kita bisa menehi link menyang versi sing diterbitake ing Nyuwun. Kasedhiya salinan salinan naskah saka ResearchGate.

Laporan konferensi saka Cologne nyebutake presentasi pertama ing bidang iki. Ana ing Komunikasi ilmu kecanduan cybersex kanggo pamirsa sing luwih akeh.

Kertas iki dibangun ing ndhuwur Makalah Riset Pornografi lan Seksualitas ing Konferensi Internasional 4th babagan Kelangkaan Perilaku. Iki diterbitake ing Seksualitas Ketagihan lan Compulsivity online tanggal 13 September 2017. Katon dicithak ing Volume 24, Nomer 3, 2017. Katrangan lengkap kalebu nyemak lan abstrak kasedhiya ing TRF Blog. Yen sampeyan pengin salinan artikel iki, weneh surat liwat Njaluk ing Tutul ing ngisor kaca iki.

Model Aliran Internet lan Nglanggar Seksual

Mary Sharpe, Chief Executive Officer The Reward Foundation, wis dadi mitra penulis bab karo Steve Davies saka Yayasan Lucy Faithfull. Iki diarani "Model Aliran Internet lan Ngrusak Seksual". Bab kasebut kapacak ing Nggarap Individu sing Nindakake Pelanggaran Seksual: Pandhuan Kanggo Praktisi. Iki diterbitake dening Routogn ing wulan Februari 2017 lan bisa dituku kene. Sampeyan uga bisa maca a crita bab iku.

Dr Darryl Mead, Ketua Yayasan Ganjaran banjur nerbitake makalah babagan "Risiko Sing Dialami Wong enom Minangka Konsep porno ".   Iki diterbitake ing Addicta: Jurnal Turki Ketagihan ing pungkasan 2016 lan teks lengkap kasedhiya kanthi gratis.

Gary Wilson

Ing wulan Agustus 2016, Gary Wilson, pejabat riset kehormatan kanggo The Reward Foundation, dadi salah sawijining panulis makalah karo 7 dokter lan psikiater Angkatan Laut AS sing diterbitake ing jurnal "Ilmu Perilaku": Apa Pornografi Internet Nimbulaké Disfungsi Seksual? A Review karo Laporan Clinical”Kasedhiya kanthi gratis saka Ilmu Behavioral situs web Iki yaiku paling populer kertas sing nate diterbitake ing Ilmu Perilaku.

Gary Wilson uga wis nulis makalah utama sing bakal nemtokake arah kanggo panelitian ing bidang pornografi sing mbesuk. Yaiku "Ngilangi pornografi Internet Kronik Kanggo Nuduhake Pengaruh" lan diterbitake ing Addicta, Jurnal Turki Ketagihan, ing taun 2016. Link kasebut nyedhiyakake akses gratis menyang panelitian lengkap.

Print Friendly, PDF & Email