Riset Foundation Reward

Riset dening TRF

Tim ing The Reward Foundation melu riset karo mitra ing UK lan Amerika Serikat. Punika sawetara asli sing wis diterbitake. Iku kabeh ing sumber peer-dideleng. Kita rencana nerbitake karya asli nalika 2018.

Kertas paling anyar iki Makalah Riset Pornografi lan Seksualitas ing Konferensi Internasional 4th babagan Kelangkaan Perilaku. Iki diterbitake ing Seksualitas Ketagihan lan Compulsivity online ing 13 September 2017 lan muncul ing cetak ing Volume 24, Nomer 3, 2017. Rincian liyane kalebu review lan abstrak kasedhiya ing TRF Blog. Yen sampeyan pengin salinan artikel iki, wenehana nulis Njaluk ing Tutul ing ngisor kaca iki.

Mary Sharpe, Ketua Pegawe Eksekutif Yayasan The Reward, wis ngarang karo Steve Davies saka Lucy Faithfull Foundation ing "Model Alur Internet lan Offending Seksual" kanggo buku sing irah-irahan Nggarap Individu sing nduweni Komplikasi Seksual: A Guide for Practitioners. Iki diterbitake dening Routledge ing Februari 2017 lan bisa dituku kene. Sampeyan uga bisa maca crita bab iku.

Dr Darryl Mead, Ketua Yayasan The Reward nerbitake koran "Risiko Wong Muncul minangka Consumers Porn ". Iki diterbitake ing Addicta: The Journal of Addictions ing pungkasan 2016 lan teks lengkap kasedhiya kanthi gratis.

Ing wulan Agustus 2016, Gary Wilson, penasehat riset ing Yayasan The Reward, yaiku penulis sajrone makalah sing diterbitake ing jurnal Behavioral Sciences. "Apa Pornografi Internet Nimbulaké Disfungsi Seksual? A Review karo Laporan Clinical"Wis bebas kasedhiya saka Ilmu Behavioral situs web.

Gary Wilson uga nulis kitab kunci nyetel arah kanggo riset ing mangsa ing bidang gawe piala pornografi. Iku "Ngilangi Pornografi Internet Nemen Kanggo Ngungkapake Sawijining Efek" lan diterbitake ing Addicta, The Journal of Addictions, ing 2016. Link nyedhiyakake akses gratis kanggo sinau lengkap.

Nonton papan iki.

Print Friendly, PDF & Email