training

CPD Training for Professionals

Yayasan Ganjaran wis diakreditasi dening Royal College of General Praktisi Inggris kanggo ngirim lokakarya 1 dina ing Pornografi lan dysfunctions seksual. Latihan kita adhedhasar bukti lan kalebu riset neurosains paling anyar ing bidang kecanduan internet sing muncul. Kita fokus utamane ing pengaruh pornografi internet ing kesehatan, sesambetan, prestasi lan hubungan amarga panggunaane nyebar nganti saiki.

Latihan RCGP

Kita wis dikirim latihan kanggo guru sekolah dasar lan menengah; siswa universitas; perwira kesehatan seksual; dokter lan psikiater; perawat; profesional klinik seks; pengacara, pendhukung lan hakim; pemimpin agama; pemimpin pemuda; buruh sosial kalebu buruh sosial sosial pidana; manajer penjara senior, akademisi lan sipil.

Nyuwun Workshop

Kita wis mungkasi program pengajaran kanthi pasuryan nganti pungkasan watesan Covid-19. Hubungi kita ing info@rewardfoundation.org kanggo diskusi awal babagan kabutuhan latihan. Kita bakal ngowahi dhiskusi lan lokakarya kanggo memenuhi syarat sampeyan. Kita nampa komisi kanggo karya ing Britania Raya lan liya-liyane. Pelatih utama kita duwe pengalaman liwat 25 taun sing nyambut gawe ing lingkungan multi-budaya, kanthi beda umur, tingkat pendidikan lan ing negara-negara ing saindenging donya.

Lokakarya kita nemokake cara konsumsi pornografi internet bisa ngowahi prilaku seksual, norma sosial, hubungan interpersonal lan nambah potensial kegiyatan kriminal. Lokakarya rampung kanthi nimbang cara ngobati lan strategi pencegahan. Dheweke nyedhiyakake ruang kanggo diskusi, pembinaan klompok peer lan perspektif anyar supaya para peserta bisa nggabungake ilmu iki menyang praktike. 

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email