Mary Sharpe Profesional Pengajaran

CPD Training for Professionals

RCGP_Accreditasi Mark_ 2012_EPS_new

Yayasan Ganjaran wis diakreditasi dening Royal College of General Practitioners ing Inggris kanggo ngirim bengkel 1 dina Pengaruh Pornografi Internet babagan Kesehatan Mental lan Fisik. Saiki kita pariwara lokakarya iki minangka Pornografi lan dysfunctions seksual. Latihan kita adhedhasar bukti lan kalebu riset neurosains paling anyar ing bidang kecanduan internet sing muncul. Kita fokus utamane ing pengaruh pornografi internet ing kesehatan, sesambetan, prestasi lan hubungan amarga panggunaane nyebar nganti saiki.

Kita wis dikirim latihan kanggo guru sekolah dasar lan menengah; siswa universitas; perwira kesehatan seksual; dokter lan psikiater; perawat; profesional klinik seks; pengacara, pendhukung lan hakim; pemimpin agama; pemimpin pemuda; buruh sosial kalebu buruh sosial sosial pidana; manajer penjara senior, akademisi lan sipil.

Bukak lokakarya saiki kasedhiya

Sajrone pungkasan taun 2018, kita nampilake lokakarya iki ing Belfast, Killarney, Edinburgh, Watford, London lan Glasgow. Pamirsa kita ditambah ing saindenging Inggris lan Irlandia, narik peserta saka nganti tekan Finlandia, Estonia lan Walanda.

Pilihan pesenan kanggo lokakarya ing Edinburgh bakal ditambahake ing sawetara dina sabanjure. Iki bakal dadi lokakarya sore tanggal 11 September lan 13 November 2019.

Kita bakal nyadhiyakake kursus lengkap ing Killarney, Republik Irlandia ing Jumat 25 Oktober. Hubungi Pusat Konseling SouthWest CLG ing info@southwestcounselling.ie, telpon + 353 (0) 64 6636416 utawa + 353 (0) 64 6636100.

Nyuwun Workshop

Hubungi kita ing info@rewardfoundation.org kanggo diskusi awal babagan kabutuhan latihan. Kita bakal ngowahi dhiskusi lan lokakarya kanggo memenuhi syarat sampeyan. Kita nampa komisi kanggo karya ing Britania Raya lan liya-liyane. Pelatih utama kita duwe pengalaman liwat 25 taun sing nyambut gawe ing lingkungan multi-budaya, kanthi beda umur, tingkat pendidikan lan ing negara-negara ing saindenging donya.

Lokakarya kita nemokake cara konsumsi pornografi internet bisa ngowahi prilaku seksual, norma sosial, hubungan interpersonal lan nambah potensial kegiyatan kriminal. Lokakarya rampung kanthi nimbang cara ngobati lan strategi pencegahan. Dheweke nyedhiyakake ruang kanggo diskusi, pembinaan klompok peer lan perspektif anyar supaya para peserta bisa nggabungake ilmu iki menyang praktike. 

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email