Efek porno?

Test Kinerja seksual kanggo Pria

Apa sampeyan utawa wong cedhak karo sampeyan duwe masalah karo porn? Bagian iki nawakake test kinerja seksual sing prasaja. Bisa mbantu wong ngenali babagan pornogram internet sing dadi komponen utama masalah kinerja seksual.

Ujian kinerja pria

Iki minangka tes do-it-yourself prasaja kanggo wong kanggo ndeleng yen porno ana hubungane karo masalah kinerja seksual. Iki dikembangake dening Gary Wilson kanggo mbantu wong ngerteni yen kinerja seksual sing lembab gegayutan karo nggunakake porn utawa stems tinimbang kinerja kuatir.

1. Kaping pisanan, ndeleng urolog sing apik lan ngetrapake apa wae abnormalitas medis.

2. Sabanjure, ing sawijining kesempatan masturbasi menyang porno favorit sampeyan (utawa bayangake kepiye yen sampeyan wis sumpah).

3. Banjur, ing acara liyane masturbate tanpa porno lan tanpa fantasizing babagan saru.

Dibandhingake kualitas ereksi lan wektu sing diwenehake kanggo climax (yen sampeyan bisa climax). Wong lanang sehat kudu ora duwe masalah kanggo ngrampungake degdegan lengkap lan masturbasi kanggo orgasme tanpa porno utawa porn fantasi.

Yen sampeyan duwe degdegan kuat ing #2, nanging disfungsi erectile ing #3, sampeyan mungkin duwe Disfungsi Erectile Porn (PIED). Sampeyan kudu mandheg nganggo porno internet. The Reward Foundation's model pemulihan telung langkah dianjurake.

Yen #3 kuwat lan padhet, nanging sampeyan duwe masalah karo pasangan nyata, sampeyan mungkin duwe ED sing ana gegandhèngan.

Yen sampeyan duwe masalah sajrone #2 lan #3, sampeyan kudu duwe ED-Porn sing aktif utawa masalah ing ngisor-sabuk sing sampeyan butuh bantuan medis.

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email