pornografi internet, toko sexting

Alesan sekolah butuh pelajaran babagan pornografi internet lan sexting paling apik ing ringkasan iki…

"Saka kabeh kegiatan ing internet, porno duwe potensi sing paling gampang ketagihan, " ujare ahli ilmu saraf Walanda Meerkerk dkk.

Pendekatan unik kita fokus ing pengaruh pornografi internet ing otak remaja. Kita diakreditasi minangka pelatih dening Royal College of General Praktisi. Kanggo rincian liyane babagan pengaruh porno ing otak, disaranake supaya bisa diakses kanthi gampang “Otak Sampeyan ing Pornografi- Internet pornografi lan Ilmu Kecanduan sing Muncul”Dening Gary Wilson. Kanggo katrangan lengkap, deleng sidebar ing sisih tengen.

Yen ora ana undhang-undhang verifikasi umur lan kemungkinan kunci liyane karo bocah-bocah sing duwe akses gratis menyang situs porno, Yayasan Ganjaran wis mutusake nyedhiyakake 7 pelajaran sing kasedhiya kanthi gratis supaya ora ana sekolah sing kudu mandheg. Sampeyan seneng nyumbang kanggo amal kita, yen sampeyan rumangsa terharu. Deleng tombol "Sumbang" ing sisih tengen.

Ora ana pornografi sing ditampilake ing piwulang apa wae. Kanggo mriksa konten saben pelajaran, bukak kaca bundel banjur klik gambar bundel super kanggo negara sampeyan. Kita wis ngasilake piwulang ing macem-macem edisi kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, Inggris, Amerika lan Internasional. Kita duwe pelajaran tambahan sing disesuaikan karo hukum Inggris lan Wales, lan Skotlandia.

Kaseksén:
  • Pelajaran kasebut mlaku kanthi bener. Murid-murid wis melu kabeh. Ana cukup informasi ing rencana pelajaran supaya para guru rumangsa siyap. Mesthi bakal mulang maneh.
  • Re: Sexting, Hukum lan Sampeyan: nguntungake banget. Dheweke seneng crita kasebut, lan diskusi kasebut ngrangsang akeh diskusi. Lan kita ngrembug babagan legalitas sing kudu dipikirake kanthi serius. Murid ujar manawa dheweke ora fase babagan nampa sexting / foto minangka "kedadeyan terus-terusan". Dheweke ujar manawa ora nggatekake amarga ora masalah gedhe. Kita ngerteni cukup kaget. Saka 3 guru ing Sekolah RC St Augustine, Edinburgh.
  • "Aku yakin yen murid-murid kita butuh papan sing aman, saengga bisa bebas ngrembug babagan masalah, hubungan, lan akses pornografi online ing jaman digital." Liz Langley, Kepala Pendidikan Pribadi lan Sosial, Dollar Academy
  • "Mary menehi pidato sing luar biasa kanggo bocah-bocah lanang kita babagan topik pornografi: imbang, ora adil lan informatif banget, ngewangi para siswa kita ngerteni ilmu sing dibutuhake supaya bisa milih pilihan ing urip.”Stefan J. Hargreaves, Master in Charge of Seminar, Tonbridge School, Tonbridge

nganggo sandhangan anget

Nyedhiyakake murid kanggo macem-macem masalah babagan pornografi internet lan sexting sing ana gandhengane karo kesehatan mental lan fisik, kapercayan awak, hubungan, prestasi, paksaan, idin lan tanggung jawab hukum. Iki minangka cara paling apik kanggo nyiapake urip kanthi online lan offline lan kanggo nggawe ketahanan saka bahaya sing bisa ditindakake jangka panjang.


Pornografi Internet

Piwulang kita nyedhiyakake 4 aspek sing beda, nanging ana gandhengane karo subjek iki. Murid-murid bakal duwe kesempatan kanggo mikir kanthi kritis babagan topik iki nggunakake latihan sing nyenengake, interaktif, video lan kesempatan kanggo diskusi ing papan sing aman lan plang kanggo sumber daya kanggo dhukungan luwih lanjut:

  • Pornografi ing Trial
  • Katresnan, Pornografi & Hubungan
  • Pornografi Internet lan Kesehatan Mental
  • Eksperimen Porno Gedhe


sexting

Kita nyedhiyakake 3 pelajaran sing beda, nanging ana gandhengane ing bidang subjek iki kanggo nutupi macem-macem aspek masalah sing tantangan iki. Ndhuwur kabeh, mulangake siswa babagan fitur unik ing otak plastik remaja sing apik lan cara nggunakake paling apik supaya sukses ing urip:

  • Pambuka Sexting
  • Sexting, Pornografi lan Otak taruna
  • Sexting, Hukum lan Sampeyan

Nuduhake kabeh asil 28