Super Bundles

Kanggo nyedhiyakake murid sampeyan babagan kabeh babagan babagan pornografi lan sexting ing internet, disaranake sampeyan nggunakake piwulang super gedhe.

Kanggo mriksa konten saben pelajaran, klik gambar bundel kasebut. Yen sampeyan pengin duwe sawetara pelajaran babagan pornografi internet utawa mung kanggo sexting, deleng bundel sing relevan ing ngisor iki.

Pelajaran kasebut kasedhiya ing edisi Inggris, Edisi Amerika lan Edisi Internasional (Inggris).

Bundel pornografi Internet

Paket pornografi internet ngemot telung pelajaran babagan aspek pornografi sing beda-beda. Kita uga wis nambah piwulang bonus gratis.

Apa pornografi mbebayani? Bagéan kaping pisanan yaiku piwulang interaktif sing nyenengake nalika para siswa tumindak dadi hakim kanggo netepke 8 bukti kanggo lan nglawan, saka macem-macem sumber kalebu medhis, sadurunge entuk kesimpulan sing bisa dipikirake. Migunani kanggo nuduhake inspektur sekolah lan wong tuwa.

Pérangan kapindho katon khusus ing pengaruh kesehatan mental pornografi lan apa pengaruhe tumrap nggayuh lan percaya dhiri. Uga ndeleng industri pornografi pirang-pirang dolar lan kepiye ngasilake dhuwit yen produke (utamane) gratis.

Bagéan telu nyelidiki apa sing nggawe karukunan sejati ing sesambetan. Apa pengaruh pakulinan porno ing idin, paksaan, pangarepan lan kinerja seksual?

Piwulang bonus yaiku nganyari ceramah TEDx sing misuwur banget sing diarani "Eksperimen Porno Gedhe" sing mbantu para siswa ngerti kepiye ilmu babagan investigasi kegiatan sosial kayata pornografi internet streaming gratis, lan kepiye eksperimen sosial sing ora teratur iki nyebabake kesehatan seksual. Iki nerangake ilmu pengetahuan kanthi cara sing gampang diakses lan menehi pangarep-arep kanggo wong-wong sing wis kepepet karo saru.

Bareng kalebu akeh bahan utama adhedhasar bukti paling anyar sing ngidini diskusi babagan topik sing tantangan kasebut ing papan sing aman.

Sexting Bundles

Sexting minangka subyek sing luwih beda tinimbang sing katon sadurunge. Paket iki ngidini para guru njelajah macem-macem masalah karo murid luwih saka telung pelajaran ing papan sing aman kanthi kesempatan akeh kanggo diskusi lan sinau.

Kanggo edisi Inggris, kita duwe bundel 3 bagean. Pérangan pisanan njupuk murid liwat macem-macem jinis sexting, takon babagan risiko lan hadiah, lan cara nolak permintaan. Bagean kapindho ngajar murid babagan fitur unik ing otak remaja, kenapa dheweke kepengin banget seksual, kalebu porno, seks lan njupuk risiko. Pérangan katelu menehi hasil apa risiko sing ana ing sexting saka sudut pandang ukum. Kepiye undhang-undhang hukum ing sexting ing negara sampeyan? Apa pengaruhe tumrap pakaryan mbesuk yen dilaporake menyang polisi?

Amarga ana bedane ukum ing negara liya, edhisi Amerika lan Internasional ora ngemot bagean katelu babagan ukum. Paket kasebut duwe rong bagean ing sexting. Nanging, kita wis nambah pelajaran bonus gratis babagan pornografi internet, sing diarani "Eksperimen Porno Gedhe" adhedhasar ceramah TEDx sing populer.

Print Friendly, PDF & Email