Pornografi Verifikasi Umur Prancis

Spanyol

Verifikasi umur online kanggo pornografi ora dadi masalah umum ing Spanyol. Wis tau.

The Ukum Perlindhungan Data saka 2018 nyatakake yen panyedhiya layanan tanggung jawab kanggo verifikasi umur bocah cilik sing potensial ngakses konten lan layanan. Ing Spanyol umume ditampa manawa iki angel sacara teknis. Pamrentah ora ngupayakake verifikasi umur ing jaman saiki.

Wong ing Spanyol angel mbayangno kepiye verifikasi umur bisa ditindakake ing negarane. Ing Februari 2020, Badan Perlindhungan Data Nasional, ngetokake a dokumen umum. Ngandika "ora ana bukti manawa editor utawa penerbit online konten berorientasi diwasa nggunakake cara sing efektif kanggo verifikasi pangguna umure paling ora 18 taun". Makalah iki babagan manajemen sing luwih apik kanggo data internet bocah-bocah ora kalebu verifikasi umur minangka alat potensial. Disaranake minimalake ngumpulake data lan menehi pangguna informasi sing cocog.

Ana tampilan liyane ing Spanyol. Ing September 2020, a Simpen Anak Spanyol laporan nuduhake carane gampang kanggo bocah cilik ngakses pornografi online. Umur 12 taun minangka umur wiwitan rata-rata lan 68% bocah cilik Spanyol ngonsumsi konten porno kanthi rutin. Wartawan kita nyaranake manawa mung siji-sijine cara kanggo ngetrapake masalah verifikasi umur yaiku nggawe masarakat ngerti babagan pornografi sing bisa mbebayani. Iki ditrapake kanggo bocah lan remaja.

Print Friendly, PDF & Email