Rewarding News Logo

Edisi Khusus Mei 2021

Sugeng rawuh ing edhisi paling anyar babagan Rewarding News. Kita dadi wektu sing sibuk nalika ngobrol karo sekolah, klompok profesional sing urusan karo bocah lan bocah enom, lan nyiapake tanggapan kanggo konsultasi pamrentah ing omah lan ing luar negeri. Nanging ing edhisi iki, kita fokus marang salah sawijining titans gerakan kanggo ndhidhik wong babagan cilaka porno, Gary Wilson. Kita uga nyedhiyakake nganyari babagan apa sing ditindakake, utawa ora ditindakake, pamrentah Inggris kanggo nglindhungi bocah-bocah saka gampang mbebayani materi hardcore. Sampeyan bakal duwe bagean supaya bisa maju. Ana uga riset anyar sing penting. Bebas bae kanggo ngubungi aku, Mary Sharpe, ing mary@rewardfoundation.org kanggo ngirim panjalukan kanggo apa wae sing pengin sampeyan waca. 

Gary's Gone

Warta Rewarding Gary Wilson

Kanthi sedhih banget nalika ngumumake pati saka kanca lan kolega sing dikasihi, Gary Wilson. Dheweke tilar donya tanggal 20 Mei 2021 minangka akibat komplikasi amarga penyakit Lyme. Dheweke nilar bojone Marnia, putra Arion lan asu sayang, Smokey. Rilis pers kasedhiya ing kene: Panulis Otak paling laris ing porno sampeyan, Gary Wilson, wis tilar donya

Kajaba dadi salah sawijining wong sing paling wicaksana, cerdas lan nyenengake sing wis tau dingerteni, Gary khusus kanggo kita amarga karyane dadi inspirasi kanggo amal Yayasan Reward. Kita dadi motivasi karo omongan TEDx sing populer "Eksperimen Porno Gedhe”Ing 2012, saiki kanthi luwih saka 14 yuta panemu, manawa kita kepengin nyebarake ilmu lan muga-muga pakaryane bisa ditindakake tumrap wong-wong sing berjuang kanthi sadhar utawa ora ngerti nggunakake pornografi sing bermasalah. Dheweke pemikir asli lan rajin kerja. Paling penting, dheweke minangka pemain pertahanan kebenaran sing sejati. Dheweke nindakake kasebut nalika ana oposisi saka fanatik sing didorong agenda sing nolak efek porno ing otak.

Guru lan peneliti hadiah

Gary minangka pejabat riset kehormatan kita. Dheweke dadi co-penulis karo 7 dokter Angkatan Laut AS ing seminal "Apa pornografi Internet Nimbulake Disfeksi seksual? Review karo Lapuran Clinical ”. Makalah kasebut duwe luwih akeh tampilan tinimbang kertas liyane ing sejarah jurnal bergengsi, Ilmu Perilaku. Dheweke uga dadi penulis "Ngilangi pornografi Internet Kronik sing Kasedhiya Kanggo Nuduhake Efek (2016). Minangka guru berbakat kanthi rasa guyon, dheweke nggawe gampang sinau. Gary gelem menehi wektu kanggo mbantu kita kanthi macem-macem presentasi lan rencana pelajaran. Dheweke nulungi kabeh wong sing njaluk tulung. Dheweke bakal ora kejawab.

Gary minangka wong pisanan sing narik kawigaten publik babagan sifat pornografi internet sing bisa kecanduan nalika ngobrol ing TEDx ing taun 2012. Teknologi lan akses menyang pornografi berkembang kanthi cepet ing taun-taun kasebut. Sanalika pornografi saya akeh wong sing jiret. Antarane pangguna pornografi tingkat gangguan seksual wis mundhak taun-taun. Kenaikan iki kedadeyan bebarengan karo penurunan libido lan kepuasan seksual karo mitra sejati.

Panjenengan Brain on Porn

Kayane popularitas ceramah TEDx yaiku manawa Gary diwanti-wanti dening akeh wong supaya nganyari kanthi bentuk buku. Iki dadi "Otak Sampeyan ing Bokep - pornografi Internet lan Ilmu Kecanduan sing Muncul". Iki minangka buku sing laris ing kategori ing Amazon. Edisi kapindho kalebu kelainan prilaku seksual Compulsive (CSBD). Organisasi Kesehatan Dunia saiki wis nyakup CSBD minangka kelainan kontrol impuls ing Klasifikasi Penyakit Internasional (ICD-11). Peneliti lan dokter terkemuka uga wis nganggep sepira jinis lan pola panggunaan pornografi sing bisa diklasifikasikake minangka "kelainan sing ditemtokake liyane amarga prilaku adiktif" ing ICD-11. Anyar data biologis nyaranake yen nggunakake pornografi lan prilaku seksual sing kompulsif bisa diklasifikasikake minangka kecanduan tinimbang kelainan kontrol impuls. Dadi, Gary pancen bener lan ora waspada babagan ngira-ngira efek pornografi.

Bukune saiki kasedhiya ing edhisi nomer loro ing paperback, Kindle lan dadi e-book. Buku iki saiki wis ana terjemahan ing basa Jerman, Walanda, Arab, Hongaria, Jepang, Rusia. Sawetara basa liyane lagi kasedhiya.

Pengetan Gary

Putrane Arion lagi nggawe situs web peringatan. Sampeyan bisa maca komentar ing kene: komentar. Lan kirimake dhewe ing kene, yen sampeyan pengin, kanthi anonim: Urip Gary Wilson. Bagean komentar ing peringatan kasebut minangka bukti nyata babagan pira-pira nyawa sing disentuh kanthi cara positif. Akeh wong sing ujar manawa dheweke nylametake nyawane.

Pakaryanipun bakal urip liwat kita lan akeh wong liya sing dadi bagean saka akeh tentara masarakat sing ngerti apa karusakan sing ora dingerteni, nggunakake pornografi sembrono. Pakaryanipun nduwe pangarep-arep kanggo ewonan wong sing nandhang kasusahan manawa, kanthi ngilangi porno saka urip, dheweke ora mung bisa ngobati otak, nanging nggawe urip luwih apik tinimbang sadurunge. Matur suwun, Gary. Sampeyan pahlawan modern modern sejati. We tresna sampeyan.

Mangga nyengkuyung Review Kehakiman iki marang Pamrentah Inggris

Crowd Justice Rewarding News bocah
Ioannis lan Ava

Apa sampeyan pengin nglindhungi bocah saka pornografi hardcore? Mangga nyumbang kanggo iki tumindak crowdfunded. Kita nawakake wektu lan layanan kanthi gratis uga menehi kontribusi finansial.

Jinis khusus tumindak pengadilan sing diarani kajian judisial ditindakake marang pamrentah Inggris amarga gagal ngetrapake Bagian 3 Undhang-undhang Ekonomi Digital 2017 (DEA). Tinjauan yudisial minangka proses nantang keputusan hukum panguwasa publik, biasane pamrentah lokal utawa pusat. Pengadilan duwe peran "pengawasan" manawa manawa keputusan nggawe tumindak sah. Pikirake "prorogasi" ing Brexit.

Pamrentah Konservatif ngenalake DEA lan dilewati kabeh pihak ing kalorone omah kasebut. Nanging kaya sing bakal dideleng saka crita ing ndhuwur, Boris Johnston narik seminggu sadurunge dileksanakake lan digawe ukum. Ora ana sing prédhiksi pandemi kasebut, nanging efek saka ora tumindake tumindak iki ateges jutaan bocah ora gampang ngakses pornografi hardcore nalika dikunci nalika tetep ing omah bosen karo internet sing nyenengake. Pornhub, malah nawakake situs premi sing biasane larang regane gratis sajrone iki minangka cara kanggo nyengkuyung pangguna anyar.

latar mburi

Tindakan pengadilan iki ana loro wong sing nuntut. Pisanan, Ioannis, bapak saka 4 anak lanang, sing siji wis kena pornografi ing piranti sekolah. Ing pirang-pirang minggu sadurunge kedadeyan kasebut, Ioannis lan garwane ngerti yen ana prilaku sing owah banget. Wiwitane dheweke mung menehi tekanan yen bisa uga dialami nalika pandemi kovalen. Sawetara prekara sing ditemokake yaiku: isolasi, tumindak agresif marang sedulur, ilang minat marang prekara sing disenengi. Sawise telpon saka sekolah, wong tuwa ngerti yen owah-owahan tumindak langsung ana gandhengane karo akses menyang pornografi.

Penuntut nomer loro yaiku wanita enom sing diarani Ava. Ing wulan Maret 2021, Ava wiwit nyusun kesaksian saka siswa enom babagan pelecehan seksual lan panganiaya sing diadhepi saka siswa ing sekolah bocah independen lokal. Tanggepan gedhe tenan; bocah-bocah wadon umur 12 taun lagi kontak karo dheweke kanggo rincian pengalaman budaya pemerkosaan dhewe lan perawatan sing mbebayani banget sing ditindakake ing sekolah. Dheweke menehi kesaksian kasebut ing mbukak huruf marang kepala sekolah sing takon supaya ngomong babagan budaya misogyny iki lan supaya langkah-langkah praktis bisa digawe supaya wong sing slamet bisa didukung

Surat iki saiki wis tekan luwih saka 50,000 wong ing Instagram. Wis ditampilake ing BBC News, Sky News, ITV News lan ing pirang-pirang publikasi liyane.

Ojo telat

Yen ora ngetrapake undang-undang iki, ana risiko serius yen RUU Keamanan Online anyar ora bakal nutupi situs pornografi komersial, target undang-undang iki. Sanajan pungkasane nutupi, paling ora 3 taun sadurunge katon padhang. Tindakan sing paling apik kanggo nglindhungi bocah yaiku ngetrapake Bagian 3 DEA saiki. Pamrentah bisa ngisi kesenjangan kanthi RUU Keamanan Online sing anyar mengko.

Informasi penting kanggo Wong Tuwane, Guru & Pembuat Kebijakan

Marshall Ballantine-Jones Rewarding News

Kita seneng banget nampa kontak saka Dr Marshall Ballantine-Jones PhD saka Australia 2 minggu kepungkur, kanthi loma dheweke nempelake salinan Tesis PhD. Amarga kepincut karo critane, kita mbahas diskusi Zoom sawetara dina mengko.

Marshall ngandhani manawa nate melu KTT ing 2016 babagan riset efek pornografi bocah lan bocah enom, dheweke ngerti ora ana kesepakatan babagan peneliti intervensi pendidikan sing kudu fokus kanggo maju: intervensi pendidikan dening wong tuwa? Pendhidhikan kanggo pangguna enom? Utawa campur karo kancane? Asile, Marshall mutusake nggawe inisiatif pendhidhikan dhewe ing kabeh telung bidang kasebut lan nyoba nyoba nggawe kelompok wong sing apik minangka basis tesis doktoral.

Tesis kasebut diarani "Nilai efektivitas program pendidikan kanggo nyuda efek negatif saka paparan pornografi ing kalangan bocah enom." Iki diajukake menyang Fakultas Kedokteran lan Kesehatan, Universitas Sydney lan minangka tinjauan paling apik babagan riset paling anyar ing wilayah iki. Isine gangguan mental, fisik lan sosial.

Marshall nindakake panelitian awal kanggo nggawe survey awal babagan tontonan pornografi lan sikap pornografi ing conto siswa sekolah menengah 746 Taun 10, umur 14-16 taun, saka sekolah independen New South Wales (NSW). Intervensi kasebut minangka program enem pelajaran, selaras karo untaian Pendidikan Kesehatan lan Fisik Kurikulum Nasional Australia, sing dianakake marang 347 siswa Taun 10 saka sekolah independen NSW, umur 14-16. Program kasebut dikembangake dening peneliti, kanthi konsultasi karo guru sekolah, wong tuwa, lan siswa sekolah menengah.

Serat

"Perbandingan data sadurunge lan sawise intervensi nuduhake a paningkatan signifikan ing tumindak sehat sing ana hubungane karo pornografi, pandangan positif tumrap wanita, lan sikap sing tanggung jawab tumrap sesambetan. Kajaba iku, siswa kanthi prilaku ndeleng kanthi rutin nambah upaya kanggo nyuda nonton, nalika nambah rasa ora seneng babagan tontonan pornografi sing lagi aktif. Siswa wanita ngalami pengurangan entheng kanggo prilaku media sosial promosi lan frekuensi nonton pornografi sing promosi dhewe.

Ana sawetara bukti yen strategi keterlibatan wong tuwa nambah interaksi wong tuwa-siswa, nalika keterlibatan peer-to-peer mbantu nyuda pengaruh budaya peer sing luwih akeh. Siswa ora ngalami prilaku utawa prilaku sing bermasalah sawise nindakake kursus kasebut. Siswa sing sacara rutin ndeleng pornografi duwe kompulsivitas sing luwih dhuwur, sing menehi perilaku ndeleng kaya, sanajan nambah sikap sing nolak pornografiora seneng babagan nonton pornografi, utawa upaya nyuda prilaku sing ora dikarepakendeleng prevalensi ora nyuda. Kajaba iku, ana tren tambah ketegangan ing hubungan wong tuwa lanang sawise kegiatan keterlibatan ing omah, lan hubungan kanca wanita sawise diskusi peer utawa saka konten pengajaran media sosial.

"Program kasebut efektif kanggo nyuda pirang-pirang efek negatif saka paparan pornografi, prilaku media sosial sing seksual, lan prilaku media sosial promosi kanthi mandhiri, nggunakake telung strategi pendhidhikan didaktik, keterlibatan peer-to-peer, lan kegiatan wong tuwa. Prilaku kompulsif ngalang-alangi upaya nyuda pornografi ing sawetara siswa, tegese pitulung terapeutik tambahan bisa dibutuhake kanggo nyengkuyung wong sing berjuang ngasilake prilaku. Kajaba iku, keterlibatan bocah enom karo media sosial bisa ngasilake sipat narsis sing gedhe banget, nyebabake kapercayan, lan ngowahi interaksi karo pornografi lan prilaku media sosial sing seksual. "

Kabar apik

Warta sing apik yen akeh pamirso enom bisa ditulungi input pendidikan, nanging warta ora apik yen sing wis dadi pamirsa wajib ora bisa dibiyantu dening pendhidhikan dhewe. Iki tegese intervensi pamrentah kayata liwat strategi verifikasi umur iku penting. Iki uga tegese luwih akeh terapi sing dibutuhake, sing wis dilatih, muga-muga bisa ngerti babagan potensial pornografi internet sing kompulsif lan kecanduan, amarga nggunakake pornografi sing terus-terusan bisa ditindakake ing pangguna enom. Cetha manawa akeh sing kudu ditindakake kanthi inisiatif pendhidhikan lan riset babagan apa sing efektif kanggo nyuda panggunaan umum. Mugi kita rencana pelajaran dhewe  lan pandhuane wong tuwa kanggo pornografi internet, kalorone gratis, bakal menehi kontribusi kanggo tugas pendhidhikan penting iki.

Bill Keamanan Online - Apa bakal nglindhungi bocah saka porno hardcore?

Child

Sajrone pemilihan umum ing taun 2019, pamrentah Inggris nglindhungi Bagéan 3 Undhang-undhang Ekonomi Digital 2017 seminggu sadurunge tanggal implementasi. Iki minangka undang-undang verifikasi umur sing ditunggu-tunggu lan tegese perlindungan sing dijanjekake kanggo nglindhungi bocah saka gampang ngakses pornografi internet hardcore ora diwujudake. Alesan sing diwenehake nalika iku yaiku pengin nggabungake situs media sosial uga situs pornografi komersial amarga akeh bocah lan bocah enom sing nemokake pornografi ing kana. RUU Keamanan Online sing anyar yaiku sing ditawakake kanggo tujuan kasebut.

Blog tamu ing ngisor iki minangka ahli internasional babagan keamanan online bocah, John Carr OBE. Ing kono, dheweke nganalisa apa sing diajokake pamrentah ing RUU Keamanan Online anyar sing diumumake ing Pidato Ratu taun 2021. Sampeyan bakal kaget yen ora, kuciwa.

Pidato Ratu

Ing esuk tanggal 11 Mei Wicara Ratu diwenehake lan diterbitake. Ing wayah sore, anggota parlemen Dinasti Caroline teka ing Komite Komunikasi lan Digital House of Lords. Ms Dinenage minangka Menteri Negara sing tanggung jawab sing saiki diganti jeneng dadi "Bill Keamanan Online". Kanggo nanggepi pitakon saka Lord Lipsey, dheweke ngandika ing ngisor iki (gulung menyang 15.26.50)

"(RUU) bakal nglindhungi bocah kanthi ora mung nyekel situs pornografi sing paling akeh dibukak nanging uga pornografi ing situs media sosial ”.

Pancen ora bener.

Kaya sing saiki disusun, RUU Keamanan Online ditrapake mung menyang situs utawa layanan sing ngidini interaktivitas pangguna, yaiku situs utawa layanan sing ngidini interaksi antarane pangguna utawa ngidini pangguna ngunggah konten. Iki minangka sing umume dingerteni minangka situs utawa layanan media sosial. Nanging, sawetara saka "Situs pornografi sing paling akeh dibukak"Wis ora ngidini interaktivitas pangguna utawa bisa gampang uwal saka undhang-undhang sing ditulis kanthi cara kasebut kanthi mbatalake mbesuk. Ora bakal mengaruhi model bisnis inti kanthi cara sing signifikan, yen kabeh.

Sampeyan meh bisa ngrungokake gabus sampanye sing muncul ing kantor Pornhub ing Kanada.

Saiki gulung menyang sekitar 12.29.40 ing endi Menteri uga ujar

"(Miturut riset sing diterbitake dening BBFC ing taun 2020) mung 7% bocah sing ngakses pornografi liwat situs porno khusus ... .bocah-bocah sing sengaja golek pornografi pancen biasane liwat media sosial"

Kepiye bocah ngakses pornografi

Iki uga ora bener amarga tabel iki nuduhake:

akses sengaja pornografi bocah

Ing ndhuwur dijupuk saka riset sing ditindakake kanggo BBFC dening Nyethakake Kasunyatan (lan cathet apa sing ditulis ing awak laporan babagan bocah-bocah sing ndeleng porno online sadurunge umure wis umur 11 taun). Elinga tabel nuduhake ing telung rute utama kanggo akses pornografi bocah. Dheweke ora lengkap utawa eksklusif. Bocah cilik bisa ndeleng porno ing utawa liwat mesin telusuran, situs media sosial lan situs porno khusus Utawa dheweke uga tau ndeleng porno ing media sosial, nanging ngunjungi Pornhub saben dina. 

Apa Situs pornografi Komersial Uwal Gawan?

Panaliten liyane diterbitake seminggu sadurunge Pidato Ratu ndeleng posisi bocah umur 16 lan 17 taun. Nemokake manawa 63% ujar manawa dheweke nemokake porno ing media sosial, 43% ujar yen dheweke duwe uga ngunjungi situs web porno.

Bagean 3 Undhang-undhang Ekonomi Digital 2017 utamane yaiku "Situs pornografi sing paling akeh dibukak." Iki minangka komersial, kayata Pornhub. Nalika nerangake kenapa Pamrentah ora ngetrapake Bagean 3 lan saiki arep mbatalake, aku gumun nalika krungu Menteri ujar manawa mudhun menyang Bagian 3 dadi korban "Kacepetan pangowahan teknologi" amarga durung kalebu situs media sosial.

Apa Menteri tenan percaya yen masalah porno ing situs media sosial mung ditemokake minangka masalah serius sajrone patang taun kepungkur? Aku meh digodha ngomong "Yen ya, aku nyerah".

Nalika RUU Ekonomi Digital nglajengake Parlemen, klompok bocah-bocah lan liyane padha lobbied supaya situs media sosial dilebokake nanging Pamrentah kanthi tegas ora gelem nyinaoni. Aku ora bakal nyritakake nalika Part 3 nampa Royal Assent, Boris Johnson minangka Menteri Kabinet ing Pamrentahan Konservatif nalika semana. Aku uga ora bakal ngandhani apa sing dakkarepake minangka sebab nyata kenapa Tories ora pengin nerusake watesan babagan porno online sadurunge Pemilihan Umum Brexit ora bisa dilalekake.

Sekretaris Negara lan Julie Elliott kanggo nylametake

Rong dina sawise Menteri Negara Bagian teka ing Lords, Komite DCMS Select of the House of Commons ketemu karo Sekretaris Negara Oliver Dowden MP. Ing kontribusine (gulung menyang 15: 14.10) MP Julie Elliott langsung nerangake lan takon Pak Dowden kanggo nerangake sebabe Pamrentah milih ngilangi situs pornografi komersial saka ruang lingkup RUU kasebut.

Sekretaris Negara kasebut ujar manawa dheweke yakin ana risiko bocah sing paling gedhe "Kesandhung" pornografi liwat situs media sosial (waca ing ndhuwur) nanging apa bener utawa ora "Kesandhung" dudu perkara sing penting ing kene, utamane kanggo bocah sing isih cilik.

Dheweke uga ujar "Percaya" ing "preponderance ” saka situs pornografi komersial do duwe pangguna sing nggawe konten ing situs kasebut mula ora bisa dilindhungi. Aku ora nate weruh bukti-bukti sing ndhukung propose kasebut, nanging waca ing ndhuwur. Sawetara klik mouse dening pamilik situs bisa mbusak elemen interaktif. Pendapatan bakal tetep ora kena pengaruh lan ing sawetara pedagang porno bakal mbebasake biaya lan alangan kudu ngenalake verifikasi umur minangka cara mung mbatesi akses bocah.

Kepiye kedadeyan iki?

Apa Menteri Negara lan Sekretaris Negara kurang dikepengini utawa apa dheweke ora ngerti lan ngerti babagan ringkes sing diwenehake? Punapa mawon panjelasan kasebut minangka kahanan sing luar biasa nalika diwenehi perhatian babagan subyek ing media lan Parlemen sajrone pirang-pirang taun.

Nanging kabar apik yaiku Dowden yen a “Cocog” cara bisa ditemokake kanggo nyakup jinis situs sing sadurunge dilindhungi Bagian 3 mula dheweke gelem nampa. Dheweke ngelingake manawa kedadeyan kasebut bisa uga muncul saka proses panelitian bebarengan sing bakal diwiwiti.

Aku njupuk potlot sing cukup. Aku nyimpen ing laci khusus.

Bravo Julie Elliott amarga entuk kejelasan sing dibutuhake kabeh.

Print Friendly, PDF & Email