Rewarding News Logo

Ora Ana 6 Spring 2018

Sugeng rawuh ing Spring No. 6 News of Rewarding News. Kita wis akeh crita lan kabar kanggo sampeyan. Supaya paling anyar karo feed Twitter biasa lan blog mingguan ing ngarep uga.

Gambar kembang mawar sing éndah ing puncak kasebut dijupuk ing Washington DC sadurungé Summit Global sing dirawuhi ana ing awal April. Kaget banget, mung ana puncak gedhé ing Edinburgh sawetara dina kepungkur.

Kabeh saran diwenehake marang Mary Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Ing edisi iki

ANGGOTA WISATA

Peraturan Perlindungan Data Umum

Sampeyan ora bakal mangu-mangu wis nampa cathetan saka akeh organisasi sing digandhengake karo njaluk sampeyan milih menyang database. Inggih, yen sampeyan pengin tetep ngadhepi saka Yayasan Ganjaran sampeyan kudu nanggapi panjalukan sing bakal ditampa saka kita ing sawetara dina sawise. Mugi-mugi saged!

Dokter ngonfirmasi apa sing kita seng di tuduh

Kita mlayu pisanan seri kita saka papat Royal College of General Practitioners-accredited, siji dina lokakarya babagan dampak pornografi internet babagan kesehatan mental lan jasmani ing Edinburgh minggu iki. Telu ing ngisor iki bakal katutup London, Manchester lan Birmingham ing sawetara dina sawise. Supaya adoh, para dokter sing nate ngonfirmasi apa sing dianggep wong - sing wis suwe ditemokake kanthi gedhe ing jumlah pasien lanang enom sing nyedhiyakake disfungsi seksual kayata 'ejakulasi sing ditunda' (asring cethek kanggo disfungsi ereksi), anorgasmia (ketidakmampuan kanggo orgasme) lan disfungsi ereksi dhewe.

Iki mung kedadeyan ing sawetara taun kepungkur lan bertepatan karo kasedhiyan kasedhiyan free, porno hardcore ing smartphone lan tablet. Ana uga faktor kontribusi liyane, nanging dhuwit kanggo pelaku utama ana ing efek porno internet streaming gratis.

Dokter uga weruh yen Viagra lan pengobatan tambahan ereksi sing padha, ora bisa digunakake kanthi becik ing akeh kasus kanggo ngatasi masalah kasebut. Alesan sing ora bisa dilakoni yaiku masalah sing "ora ana ing sabuk", yaiku aliran getih sing paling penting kanggo organ lanang, nanging luwih becik tinimbang gangguan sinyal saka syaraf "menyang pisang". Yen sampeyan durung nemokake Dhiskusi TEDx lucu lan informatif Gary Wilson "The Great Porn Experiment" iki, ndeleng kene.

Apa praktisi kesehatan sing sinau saka riset sing terus-cepet nambah, sing nggumun, yaiku sing porn-induced Disfungsi ereksi punika 'masalah', lan beda saka masalah disfungsi ereksi kang ana gegayutan karo wong sing luwih tuwa. Iki artikel nerangake prabédan. Kene uga ana presentation ing latar mburi ED karo akeh dukungan ilmiah.

Mangga mlebu menyang bengkel sing isih ana manawa sampeyan kasedhiya ing wektu sing cetha utawa supaya kanca-kanca ngerti. Kita bakal iklan tanggal ngajeng cepet ing akhir 2018.

Cambridge Calling!

CEO kami Mary Sharpe wis diundang dening Presiden Lucy Cavendish College, Cambridge, Jackie Ashley (uga sing Guardian pawarta lan garwane penyiar politik Andrew Marr) kanggo nyritakake babagan pornografi internet ing otak remaja ing Kamis 7th Juni 2018. Deleng kene kanggo rincian liyane. Iku acara gratis. Ayo, yen sampeyan bisa.

NEWS

5th Konferensi Internasional on Addictions Behavioural

The Reward Foundation seneng banget kanggo nggawe debut kang diarani bergengsi Konferensi ICBA njupuk Panggonan ing Cologne, Jerman 23-25 April. ICBA ndadékaké para ahli ilmu saraf lan psikolog sing paling dhuwur saka saindhenging donya nyedhiyakake riset paling anyar babagan kecanduan tingkah laku. Acara TED mangan atimu metu! Iki minangka papan tumindak nyata sing ditemokake. Profesor Stark mènèhi pratélan intine sing nyimpulaké riset ilmiah sakabèhé menyang efek saka nggunakake pornografi. Iku masterclass bener.

Darryl Mead ngumumake karya amal babagan komunikasi masyarakat babagan pornografi internet ing masyarakat saiki. Panjenenganipun nyerat babagan rencana piwucal-bukti wonten ing sekolah-sekolah, lokakarya kangge profesional kesehatan, pengacara, pegawai negeri lan guru lan nyambut damel para ilmuwan saged dipunakses wonten ing tiyang-tiyang ingkang mbetahaken. Iki kalebu review makalah ilmiah babagan pornografi internet ing Konferensi ICBA taun pungkasan ing Israel.

Yen sampeyan kasengsem ing kertas peer-reviewed iki, kita bisa menehi link sing bakal ngidini sampeyan ngundhuh kertas saka publisher. Persetujuan penerbitan mung ngidini sawetara salinan gratis sing gratis sing kasedhiya. Kita ngarep-arep bakal nerbitake review anyar adhedhasar makalah konferensi 2018 ing taun kasebut ing jurnal kasebut Seksualitas Ketagihan lan Compulsivity.

Screener Porno Brief

Yen sampeyan ahli klinis utawa ora kasengsem ing babagan carane nggunakake porno sing bisa dideteksi, sampeyan bisa nemokake nilai ing alat anyar sing disebut Screener Pornografi Brief. Iki minangka salah sawijining treasures sing dicethakaké ing konferensi ICBA taun iki. Kanggo taun kepungkur, kita wis nyaranake, sing luwih rinci, disebut minangka Pornografi Masalah Gunakake Skala karo pitakonan 18, nanging alat anyar iki nduweni lima wae. Ing Screener Porno Brief katon minangka terobosan sing signifikan sajrone menehi Praktisi Umum alat sing cukup cepet digunakake ing janjian NHS normal.

Koalisi kanggo Mungkasi Summit Eksploitasi Seksual, Washington DC

Kita padha bungah bisa nglakoni partisipasi iki Summit global karo aktivis lan akademisi 600 saka institusi utama ing saindenging jagad. Wawancara diuripake langsung ing Facebook lan isih kasedhiya online. Sampeyan bisa krungu Profesor Gail Dines, pangadeg Budaya Reframed *, jelasake prabédan kasebutantarane feminisme radikal lan feminisme liberal, mantan kang anti-porno, sing terakhir dadi pro-porno.

Sampeyan uga bisa ngrungokake crita ati sing nyenengake ibune sing putri umuré 15 diwenehi bocah wadon liyane taun 15, diculik lan diiklanake ing dina sing padha karo 21 taun ing Backpage.com, situs kanggo jinis buruh, akeh sing wis diperdagangkan. Dheweke diremehake dening pirang-pirang wong sadurunge dheweke nyekel dheweke yen dheweke wis ngubungi Polisi lan dadi wong-wong mau. Kulawargane nuli ngetokake potongan-potongan bareng karo bocah wadon sing durung tau ana ing sajrone alangan lan wis dadi murid sekolah sing apik. Dheweke tampil minangka Jane Doe (No. 3) film dokumenter babagan perdagangan manungsa.

Kita uga sibuk banget. Mupangatake diskusi ing Pornografi & Strategi Kesehatan Publik karo para pelaku 50 saka sak ndonya kanggo ndelok pendekatan sing beda-beda lan nuduhake gagasan sing paling apik. We padha ngumpulake sawetara informasi migunani sing wis dilaporake kanggo organisasi NCOSE kanthi sakabehe. Kita uga menehi kertas sing nuduhaké pendekatan anyar kanggo bebaya kesehatan sing bisa dituduhake sadurunge wong nonton porno, kayata bebaya ing paket rokok. Liyane babagan iki ing item sabanjure ing ngisor iki.

Warning Porno - Pribadi "Film Festival"

Siswa saka College of Art ing Universitas Edinburgh ngetokake pertunjukan khusus kanggo The Reward Foundation ing April. Minangka bagéan saka upaya kita kanggo ningkatake kesadaran bab tantangan sing bakal nimbulake masyarakat ing dina iki kanthi nggunakake pornografi sing wiyar, kita nemokake gagasan nempatake bebaya kesehatan nalika wiwitan sesambungan porno, padha karo bebaya kesehatan ing paket rokok. Kanggo ngembangake gagasan iki, kita seneng nemu kesempatan kanggo ketemu karo mahasiswa desainer grafis ing College of Art ing Universitas Edinburgh. Misie yaiku nyiptakake 20 ing film kaping 30 sing bisa digunakake kanthi cara iki. Iku minangka proyek sing dadi bagéan saka pagawean sing mesthine dilakoni.

Asil kasebut njupuk ambegan. Iku minangka pakurmatan sing bakal diundang kanggo lungguh liwat festival film pribadhi pribadhi kanthi presentasi 12 saka para siswa sing kreatif banget. Keanekaragaman lan dampak punika luar biasa. Kita padha bungah banjur nuduhake enem wong menyang luwih saka 200 delegasi ing Summit kesehatan umum eksploitasi seksual ing Washington ngendi padha warmly ditampa. Sawetara pembuat kebijakan lan pulitisi saiki padha ngupaya ngetutake karya iki.

Nolan Live

Mary Sharpe bali menyang Nolan Live ing BBC Northern Ireland ing 7th Maret 2018. Tautan bakal nggawa sampeyan menyang video lengkap saka bagean iki. Maria debat babagan pornografi ing kesehatan mental lan fisik anak karo host Stephen Nolan, karo aktivis porno lan karo porno pulih mbalekake.

Grey Cells and Prison Cells

Minangka kasebut ing warta sadurunge, taun kepungkur, CEO kami, Mary Sharpe diangkat minangka pengacara saka CYCJ adhedhasar Universitas Strathclyde ing Glasgow. Dheweke seneng menehi ceramah sepisanan babagan "Kesan Pornografi Internet ing Remaja Remaja" ing konferensi tahunan ing tema Grey Cells and Prison Cells. Iki ditindakake ing dina sing padha karo acara Nolan Live TV ing Belfast.

Slide saka kabeh presentasi kasedhiya kene lan dhiskusi Maria diwiwiti ing ujung P.85. Iku kesempatan gedhe kanggo ketemu lan nuduhake gagasan karo peneliti lan praktisi liyane sing banget melu karo studi kaadilan pidana ing Skotlandia saiki.

Facebook lan Youtube

We are pleased kanggo ngumumake kita kaca Facebook anyar sing fokus ing bengkel kita ngajar lan acara liyane ing ngendi kita fitur. Bebas bae kanggo nyambungake kene.

Sampeyan uga kasengsem ing pilihan cilik video sing saiki ana ing kita anyar saluran YouTube. Ana akeh video sing bakal teka nalika saiki kita duwe rencana kanggo nyunting wawancara akeh sing wis direkam ing saindenging jagad karo ahli.

Ketergantungan Sex-vs-Porn, kayata dening BBC

Minggu kepungkur sesambetan amal Relate nyuwun kanggo NHS supaya luwih bisa mbantu kanthi beban wong sing ngupayakake pitulungan "kecanduan seks". Ngeculke kanggo ndeleng laporan warta dening BBC lan outlet media liyane fokus ing 'kecanduan seks' kaya kuwi, sing prilaku kompulsif marang wong liya, tinimbang nonton porno masturbasi lan masturbasi. Nganti akses sing gampang menyang porno hardcore dadi gratis lan siap kasedhiya liwat broadband sawetara 10 taun kepungkur, panggunaan porno sing kegedhen minimal lan dikategorikake ing latihan terapi seks minangka 'kecanduan seks'.
Nanging nggabungake kecanduan sex lan kecanduan porno saiki ora cocok maneh, paling ora nalika akeh pecandu porno enom sing saiki dadi prawan. Iki uga minangka kebingungan sing dieksploitasi déning para ahli seksual. Dheweke milih ora nglirwakake ilmu pengetahuan sing dhuwur lan ngandharake alasan politis yen ora ana masalah porno utawa porno. Nanging, dheweke nggedhekake fokus diskusi media marang para selebriti kaya Harvey Weinstein utawa Tiger Woods sing nyatakake yen dheweke mung dadi wong sugih amarga perilaku ala. Durung jelas saka paling ora manawa riset panlitèn 3 ing konferensi ICBA sing akèh-akèhé wong sing kelainan prilaku seksual sacara kompulsif nduwèni masalah kanthi nggunakake porno sacara compulsif, tinimbang arep nggarap jinis seksual utawa sing kaya.

A konsensus saka panaliti utama ing Lancet ndhukung kategori diagnostik anyar 'gangguan perilaku seksual', sing bakal nyakup kecanduan porno lan kecanduan seks, kanggo kalebu ing edisi Klasifikasi Diseases 11th Internasional. Nalika diterbitake, kebingungan iki bakal dikalahake.

Menawa alasan kanggo nyedhiyakake akses menyang porno sing banget ngrangsang liwat smartphone ing tangan bakal mimpin luwih gampang kanggo nggunakake kompulsif tinimbang sing ngupayakake partners ing gesang nyata lan banjur nyoba kanggo melu karo seks. We are doing our best to help educate wartawan in this area.

Verifikasi UK Umur

Iki aturan anyar amarga kedadeyane ditindakake ing taun iki. Posting blog sing apik banget lan jelas saka kanca kita John Carr ngandhani crita babagan iki minangka perkembangan penting lan positif kanggo bocah-bocah ing UK.

Away Pamit

Minangka amal sing nduweni sesambetan ing cita-cita ing inti saka apa sing kita wulang, kita mikir mung bisa ngelingake nyleweng saka Kenneth John lan Doris Ivy Mead, wong tuwa saka pendiri, The Reward Foundation, Darryl Mead. Kita banget seneng bisa nggabung karo wong-wong mau ing Australia kanggo ngrayakake ulang tahun pernikahan 74th ing 19 Februari taun iki. Mung telung minggu mengko, Ken liwati nalika turu nalika umur 94. Dot, 93, wong wadon sing urip kanggo Ken, tilar donya kanthi sedhih banget nalika dheweke turu dina iki, 8 minggu nganti dina sawise dheweke ditresnani. Dheweke ngomong yen dheweke ora bisa urip tanpa dheweke.

Wis dadi hak istimewa ngerti wong loro, ningali tresna lan pengabdian kanthi tumemen, nanging uga mung nglangi, apik banget, perusahaan. Kita bakal kesengsem karo pengamatan lucu Ken lan frasa sing apik, lan Dot kang elegan lan gaya.

Nalika aku takon Dot ing dina pesta kanggo Darryl ing 2012, apa rahasia saka perkawinan sing dawa banget, dheweke mangsuli, "Aja mbantah. Ana apa-apa worth arguing babagan ". Aku seneng nyampurnakake tembung-tembung kawicaksanan saka ibu mertua sing tresna banget lan tresna banget ing bali. Ora luwih apik tinimbang iku.

Hak cipta © 2018 The Yayasan Ganjaran, Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Sampeyan nampa email iki amarga sampeyan milih ing situs web kami www.rewardfoundation.org.
Alamat surat kabar kita yaiku:

Yayasan Ganjaran
Pot Melting, 5 Rose Street
Edinburgh, EH2 2PR
Inggris

Nambah kita menyang buku alamat

Pengin kanggo ngganti cara nampa email iki?
sampeyan bisa ngupdate pilihan sampeyan or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by MailChimp

Print Friendly, PDF & Email