nolan-live-mary-sharpe-carol-malone-and-stephen-nolan-19-oct-16-television

TRF ing Televisi lan Radio

Wiwit pertengahan 2016 The Yayasan Ganjaran wis wiwit tampil ing televisi lan radio. Kene sawetara kesuksesan kita.

Television

Mary Sharpe bali menyang Nolan Live ing BBC Northern Ireland ing 7th Maret 2018. Dheweke debat babagan pornografi ing kesehatan mental lan fisik anak karo host Stephen Nolan karo aktivis porno lan pecandu porno sing pulih.

Garis horizontal TRF PurpleMary Sharpe muncul ing Nolan Live ing BBC Northern Ireland ing 19th Oktober 2016. Dheweke debat apa sing bakal diwulang bocah-bocah minangka 10 karo host Stephen Nolan lan kolumnis London Carol Malone. Video kasebut ing rong bagean, saben kira-kira 6 menit 40 detik.

Radio

Mary Sharpe bali menyang acara Stephen Jardine ing 24 Januari 2019 kanggo debat umum liyane. Dheweke ngomong babagan dampak pornografi internet marang wong enom ing Skotlandia ing konteks usulan kanggo nepungake ajaran topik persetujuan ing sekolah-sekolah dhasar. Diskusi kasebut ditampa akeh perhatian saka pamireng.

John Beattie ngajokaken diskusi ing babagan pornografi ing 20 November 2018 kanthi tamu Mary Sharpe, Anne Chilton saka Relations Scotland lan Emma Kenny.

Stephen Jardine ngewawancarai Mary Sharpe, bebarengan karo guru lan ibune sing prihatin ing program mid-morning Radio Scotland ing 17 Juli 2018.

Garis horizontal TRF Purple

Radio Napier Screen Shot

Mary Sharpe diwawancarai Ian McNally saka Radio Napier ing slot kaping 10 ing Obat-Obatan Digital. Published online ing 27 Oktober 2017.

Garis horizontal TRF PurpleLogo Sputnik Radio

Radio Sputnik World Service ing Moscow ngewawancarai Mary Sharpe kanggo menit 11 babagan narik kawigaten ing penyalahgunaan seksual anak-on-bocah sing dilapurake ing Inggris lan Wales. Iki disiar menyang pamirsa ing saindhenging donya ing 9 October 2017.

Garis horizontal TRF Purple

Mary Sharpe diwawancarai dening Stig Abell, LBC Radio

Mary Sharpe diwawancarai dening Stig Abell ing titik menit 3 iki ing LBC Radio ing London, 21 August 2016. Wonten ing UK.

Garis horizontal TRF Purple

Nolan Show Radio Ulster

Mary Sharpe ngrembakaken latihan kesadaran porno ing obrolan kaping 18 karo Stephen Nolan ing Radio Ulster ing Irlandia Utara.

Print Friendly, PDF & Email