Syarat lan Ketentuan Toko

Lisensi Sumber Ajar

Panganggone materi sing dilisensi (kaya sing ditegesake ing ngisor iki) tundhuk banget ing Syarat lan Ketentuan sing ana ing Lisensi Sumber Daya Pengajaran ("Lisensi" iki). Lisensi iki minangka perjanjian sing kaiket kanthi sah ing antarane sampeyan lan Yayasan Ganjaran gegayutan karo panggunaan Material Lisensi. Kanthi nggunakake Materi sing Dilisensi sampeyan konfirmasi manawa sampeyan nampa Syarat lan Ketentuan ing Lisensi iki lan setuju bakal tundhuk karo dheweke. Mangga diwaca Syarat lan Ketentuan ing Lisensi iki kanthi tliti.

1. Pambuka.

1.1 Syarat lan Ketentuan iki bakal ngatur adol lan pasokan bahan kursus sing bisa didownload liwat situs web. Dheweke uga nutupi panggunaan bahan kursus sabanjure.

1.2 Sampeyan bakal dijaluk menehi persetujuan nyata babagan Syarat lan Ketentuan kasebut sadurunge sampeyan pesen ing situs web.

1.3 Dokumen iki ora mengaruhi hak ukum sing ana ing konsumen.

1.4 Kebijakan Privasi bisa viewed kene.

1.5. Sampeyan ngakoni manawa subyek sing ana ing sajroning piwulang bisa uga ora disenengi kanggo sawetara wong. Babagan prilaku seksual. Kabeh langkah sing cukup wis ditindakake supaya ora ana bahan pornografi sing dituduhake. Kita uga wis mesthekake yen basa kasebut cocog karo subyek sing dibahas dening bocah-bocah. Kanthi nampa Syarat lan Ketentuan kasebut, sampeyan bakal nampa risiko bisa ngrasakake rasa ora nyaman sacara utawa rasa lara sing bisa ditindakake sajrone nyiapake pelajaran utawa ngirimake.

1.6 Kanggo ngindhari keraguan, Lisensi iki kanggo nggunakake bahan ora menehi kepemilikan bahan sing dilisensi.

2. Tafsiran

2.1 Ing Syarat lan Ketentuan iki:

(a) "kita" tegese Yayasan Ganjaran, Organisasi Gabungan Skotlandia miturut ukum Skotlandia kanthi nomer amal SCO44948. Kantor sing ndaftar yaiku: The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh EH2 2PR, Skotlandia, Inggris. (lan "kita lan" kita "kudu diterangke);

(b) "sampeyan" tegese pelanggan utawa calon pelanggan miturut Syarat lan Ketentuan iki (lan "sampeyan" kudu ditegesi);

(c) "bahan kursus" tegese bahan kursus sing kasedhiya kanggo tuku utawa diunduh gratis ing situs web kita;

(d) "bahan kursus sampeyan" tegese bahan kursus sing wis sampeyan tuku utawa undhuh kanthi gratis liwat situs web. Iki kalebu versi tambahan utawa upgrade bahan kursus sing bisa disedhiyakake kanggo sampeyan;

(e) "Lisensi" nduweni teges sing diwenehake ing purwaka Lisensi iki; lan

(f) "Materi Lisensi" tegese karya seni, gambar, video utawa audio, basis data, lan / utawa materi liyane sing diwenehake karo sampeyan dening Lisensi kanggo digunakake miturut Lisensi iki. Licensor tegese Yayasan Ganjaran, Organisasi Perusahaan Skotlandia Skotlandia miturut ukum Skotlandia kanthi nomer amal SCO44948. Kantor pangguna yaiku: Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh EH2 2PR, Skotlandia, Inggris.

(g) "Lisensi Individu" tegese Lisensi sing dituku, utawa ditampa kanthi gratis, dening wong kanggo nggunakake mulang dhewe. Iki ora bisa ditransfer menyang wong liya, menyang sekolah utawa institusi.

(h) "Lisensi Multi-Anggota" minangka Lisensi sing dituku, utawa ditampa kanthi gratis, dening sekolah utawa institusi liyane sing bisa kasedhiya kanggo panggunaan perusahaan kanggo ngirim layanan pendidikan.     

3. Proses pesenan

3.1 Pariwara bahan kursus ing situs web kita minangka "undhangan kanggo nambani" tinimbang tawaran kontrak.

3.2 Ora ana kontrak sing bakal berlaku ing antarane sampeyan lan kita kajaba lan nganti kita nampa pesenan sampeyan. Iki bakal sesuai karo prosedur sing ditemtokake ing Bagean 3 iki.

3.3 Kanggo nggawe kontrak liwat situs web kanggo tuku utawa entuk bahan kursus sing bisa diunduh gratis saka kita, langkah-langkah ing ngisor iki kudu ditindakake. Sampeyan kudu nambah bahan kursus sing pengin dituku menyang Kranjang Blanja, banjur pindhah menyang Checkout; yen sampeyan pelanggan anyar, sampeyan duwe opsi kanggo nggawe Akun karo kita lan log in; kanggo pelanggan pribadi, Akun ora opsional, nanging wajib kanggo pelanggan perusahaan; yen sampeyan pelanggan sing ana, sampeyan kudu ngetik rincian mlebu; yen wis mlebu, sampeyan kudu setuju karo katemtuan dokumen iki; sampeyan bakal ditransfer menyang situs web panyedhiya layanan pembayaran, lan panyedhiya layanan pembayaran bakal ngatasi pembayaran sampeyan; kita banjur bakal ngirim konfirmasi pesenan. Ing wektu iki, pesenan sampeyan bakal dadi kontrak sing ngiket. Utawa, kita bakal konfirmasi liwat email yen ora bisa memenuhi pesenan sampeyan.

3.4 Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngenali lan mbenerake kesalahan input sadurunge nggawe pesen.

4. Rega

4.1 Rega kaya sing dikutip ing situs web. Yen rega dikutip minangka £ 0.00, lisensi kasebut isih bakal ditrapake, sanajan ora dikenani biaya.

4.2 Kita bakal ganti ganti rega sing ana ing situs web. Iki ora bakal mengaruhi kontrak sing sadurunge ditindakake.

4.3 Kabeh jumlah sing ditemtokake ing Syarat lan Ketentuan iki utawa ing situs web kami nyatakake eksklusif PPN. Kita ora ngisi PPN.

4.4 Rega sing dituduhake kanggo saben piwulang utawa bundle yaiku kanggo wong sing tuku Lisensi sing digunakake dhewe.

4.5 Yen sekolah, institusi lan entitas perusahaan liyane pengin tuku utawa entuk undhuhan gratis bahan kursus kita, dheweke kudu tuku Lisensi Multi-Pengguna. Iki regane 3.0 kaping saben Lisensi. Banjur bisa digunakake ing sekolah utawa institusi lan ora bakal kaiket karo guru utawa anggota staf. Yen bahan ditawakake kanthi gratis, perwakilan sing tuku gratis atas jeneng sekolah, organisasi utawa entitas perusahaan liyane isih kudu milih lisensi multi-pangguna kanggo mesthekake hubungan hukum sing cocog wis digawe antarane The Reward Foundation lan sing duwe lisensi.

5. Bayaran

5.1 Sampeyan kudu, sajrone proses checkout, mbayar rega bahan kursus sing sampeyan pesen. Rega sing dipilih kudu cocog karo jinis Lisensi sing dipilih, Lisensi Individu utawa Lisensi Multi-Anggota.

5.2 Pembayaran bisa uga digawe kanthi cara sing diidini sing ditemtokake ing situs web saka wektu kanggo wektu. Saiki kita mung nampa pembayaran liwat PayPal, sanajan iki ngidini panggunaan kabeh kertu kredit lan debit utama.

6. Lisensi bahan kursus

6.1 Kita bakal nyuplai bahan kursus kanggo sampeyan ing format utawa format sing ditemtokake ing situs web. Kita bakal nindakake kanthi cara kasebut lan ing wektu sing kasebut ing situs web kita. Umume, pangiriman email sing ngidini diunduh meh langsung.

6.2 tundhuk pambayaran rega sing ditrapake lan tundhuk marang Syarat lan Ketentuan iki, kita menehi lisensi ing saindenging jagad, ora kadaluwarsa, ora eksklusif, ora bisa ditransfer kanggo nggunakake bahan kursus sing diidini dening Babagan 6.3, nyedhiyakake sampeyan ora kudu nggunakake bahan kursus apa wae sing dilarang dening Babagan 6.4.

6.3 "Cara sing diidini" bahan kursus sampeyan yaiku:

(a) ndownload salinan saben materi kursus sampeyan;

(b) kanggo Lisensi Individu: gegayutan karo bahan kursus tertulis lan grafis: nggawe, nyimpen lan ndeleng salinan materi kursus sampeyan ora luwih saka 3 komputer desktop, laptop utawa notebook, sing maca ebook, smartphone, komputer tablet utawa piranti sing padha;

(c) kanggo Lisensi Multi-Anggota: gegayutan karo bahan kursus tertulis lan grafis: nggawe, nyimpen lan ndeleng salinan materi kursus sampeyan ora luwih saka 9 komputer desktop, laptop utawa notebook, pamaca ebook, smartphone, komputer tablet utawa piranti sing padha ;

(d) kanggo Lisensi Individu: gegayutan karo materi kursus audio lan video: nggawe, nyimpen lan muter salinan bahan kursus sampeyan ing paling ora saka 3 komputer desktop, laptop utawa notebook, smartphone, komputer tablet, pamuter media utawa piranti sing padha;

(e) kanggo Lisensi Multi-Anggota: gegayutan karo bahan kursus audio lan video: nggawe, nyimpen lan muter salinan bahan kursus sampeyan ing paling ora saka 9 komputer desktop, laptop utawa notebook, smartphone, komputer tablet, pamuter media utawa piranti sing padha ;

(f) kanggo Lisensi Individu: nyithak loro salinan saben materi kursus sing ditulis mung kanggo sampeyan dhewe;

(g) kanggo Lisensi Multi-Anggota: nyithak 6 salinan saben materi kursus sing ditulis mung kanggo sampeyan dhewe; lan

(h) watesan nyithak Lisensi ora ditrapake kanggo nggawe handout kanggo tujuan mulang. Ing kasus kasebut, watesan siswa 1000 ditrapake.

6.4 "Cara sing dilarang" saka bahan kursus sampeyan yaiku:

(a) publikasi, penjualan, lisensi, sub-lisensi, nyewa, transfer, transmisi, penyiaran, distribusi utawa distribusi maneh materi kursus (utawa bagean kasebut) ing format apa wae;

(b) panggunaan materi kursus (utawa bagean) kanthi cara sing ora sah utawa nglanggar hak ukum sapa wae miturut undang-undang sing ditrapake, utawa kanthi cara sing nyinggung, ora sopan, diskriminatif, utawa sing ora disalahake;

(c) panggunaan materi kursus (utawa bagean) kanggo saingan karo kita, kanthi langsung utawa ora langsung; lan

(d) panggunaan komersial apa wae download (utawa bagean kasebut). Bagean iki ora mbatesi pangiriman pelajaran adhedhasar bahan kasebut, ora ana apa-apa ing Babagan 6.4 iki sing bakal nglarang utawa matesi sampeyan utawa wong liya supaya ora nindakake tumindak sing jelas dileksanakake dening ukum.

6.5 Sampeyan njamin yen sampeyan duwe akses menyang sistem komputer sing dibutuhake, sistem media, piranti lunak lan sambungan jaringan kanggo nampa lan ngrasakake entuk manfaat saka bahan kursus sampeyan.

6.6 Kabeh hak kekayaan intelektual lan hak liyane ing materi kursus sing ora diwenehake kanthi cetha miturut Syarat lan Ketentuan iki dilindhungi undhang-undhang.

6.7 Sampeyan kudu njaga, lan ora mbusak, ora jelas utawa mbusak, bewara hak cipta lan bewara milik liyane ing utawa ing materi kursus apa wae.

6.8 Hak sing diwenehake ing Syarat lan Ketentuan iki kanggo sampeyan. Sampeyan ora ngidini pihak katelu nggunakake hak kasebut. Hak sing diwenehake kanggo sampeyan kanggo Lisensi Multi-Anggota diwatesi ing institusi utawa entitas tuku. Sampeyan ora ngidini pihak katelu nggunakake hak kasebut.

6.9 Watesan panggunaan bahan kasebut diwatesi nganti 1000 siswa saben Lisensi.

6.10 Yen sampeyan nglanggar ketentuan Sarat lan Ketentuan iki, mula Lisensi sing kasebut ing bagean 6 iki bakal otomatis diakhiri nalika nglanggar.

6.11 Sampeyan bisa mungkasi Lisensi sing ditemtokake ing Bagean 6 iki kanthi mbusak kabeh salinan bahan kursus sing relevan sing ana ing kontrol utawa kontrol sampeyan.

6.12 Sawise mungkasi Lisensi miturut Babagan 6 iki, sampeyan kudu, yen durung nindakake sadurunge, kanthi cepet lan ora bisa dibatalake saka sistem komputer lan piranti elektronik liyane, kabeh salinan bahan kursus sing relevan ana ing kontrol utawa kontrol, lan kanthi permanen musnahake salinan bahan kursus liyane sing ana ing kontrol utawa kontrol sampeyan.

7. Kontrak jarak: hak pembatalan

7.1 Babagan 7 iki ditrapake yen lan mung yen sampeyan menehi kontrak karo kita, utawa kontrak karo kita, minangka konsumen - yaiku, minangka individu sing tumindak kanthi utuh utawa utamane ing njaba perdagangan, bisnis, kerajinan utawa profesi.

7.2 Sampeyan bisa mbatalake tawaran kanggo nggawe kontrak karo kita liwat situs web, utawa mbatalake kontrak sing digawe karo kita liwat situs web, kapan wae ing wektu kasebut:

(a) diwiwiti nalika ngirim penawaran sampeyan; lan

(b) rampung ing pungkasan 14 dina sawise dina kontrak digawe, tundhuk ing bagean 7.3. Sampeyan ora kudu menehi alasan apa wae sing ditarik utawa dibatalake.

7.3 Sampeyan setuju manawa kita bisa miwiti nyiyapake bahan kursus sadurunge kedaluwarsa periode sing kasebut ing bagean 7.2. Sampeyan ngakoni manawa, yen kita miwiti nyiyapake bahan kursus sadurunge pungkasan periode kasebut, sampeyan bakal kelangan hak kanggo mbatalake sing dirujuk ing Bagean 7.2.

7.4 Kanggo mbatalake tawaran kontrak utawa mbatalake kontrak kanthi dhasar sing diterangake ing bagean 7 iki, sampeyan kudu menehi katrangan babagan keputusan sampeyan kanggo mbatalake utawa mbatalake (kayadene kedadeyan kasebut). Sampeyan bisa menehi informasi babagan komentar sing jelas babagan keputusan kasebut. Ing kasus pembatalan, sampeyan bisa menehi informasi babagan nggunakake tombol 'Pesenan' ing kaca Akun Kula. Iki bakal ngidini sampeyan miwiti proses kanggo mbalekake tuku. Kanggo nggayuh tenggat wektu pambatalan, cukup yen sampeyan ngirim komunikasi babagan panggunaan hak mbatalake sadurunge periode pambatalan.

7.5 Yen sampeyan mbatalake pesenan kanthi basis sing dijelasake ing Bagean 7 iki, sampeyan bakal nampa pengembalian dana lengkap saka jumlah sing dibayar kanggo sampeyan babagan pesenan kasebut. Yen sampeyan ora mbayar dhuwit kanggo ngrampungake pesenan, ora bakal mbayar dhuwit.

7.6 Kita bakal ngasilake dhuwit kanthi cara sing padha digunakake kanggo mbayar, kajaba sampeyan wis negesake kanthi jelas. Ing kasus apa wae, sampeyan ora bakal mbayar Fees minangka asil saka pengembalian dana.

7.7 Kita bakal ngolah pengembalian dana amarga sampeyan minangka asil saka pambatalan kanthi basis sing diterangake ing bagean 7. Iki bakal tanpa wektu tundha lan, ing kasus apa wae, sajrone 14 dina sawise dina sing diinformasikan saka pembatalan.

7.8 Sawise dibalekake dhuwit lan disetujoni, kabeh unduhan sing ora digunakake bakal dibatalake.

8. Jaminan lan perwakilan

8.1 Sampeyan njamin lan makili marang kita manawa:

(a) sampeyan sah duwe kontrak naleni;

(b) sampeyan duwe wewenang, kekuwatan lan kapasitas kanggo setuju karo Ketentuan lan Ketentuan iki; lan

(c) kabeh informasi sing diwenehake marang sampeyan babagan pesenan sampeyan bener, akurat, lengkap, saiki lan ora mblusukake.

8.2 Kita njamin yen:

(a) bahan kursus sampeyan bakal duwe kualitas sing memuaskan;

(b) bahan kursus sampeyan bakal cukup cocog kanggo maksud apa wae sing sampeyan wis ngerti sadurunge kontrak miturut Syarat lan Ketentuan kasebut digawe;

(c) bahan kursus sampeyan bakal cocog karo katrangan sing diwenehake dening kita marang sampeyan; lan

(d) kita duwe hak nyedhiyakake bahan kursus kanggo sampeyan.

8.3 Kabeh jaminan lan representasi sing ana gandhengane karo materi kursus ditemtokake ing Syarat lan Ketentuan iki. Nganti maksimum sing diidini dening hukum sing ditrapake lan tundhuk ing Bagean 9.1, kabeh jaminan lan perwakilan liyane ora bisa dikatutake.

9. Watesan lan pangecualian tanggung jawab

9.1 Ora ana apa-apa ing Syarat lan Ketentuan iki sing:

(a) matesi utawa nyingkirake tanggung jawab amarga tiwas utawa ciloko amarga akibat saka kelalaian;

(b) matesi utawa ngilangi tanggung jawab kanggo apus-apus utawa nyalahake apus-apus;

(c) matesi kewajiban kanthi cara apa wae sing ora diidini miturut ukum sing ditrapake; utawa

(d) ngilangi kewajiban sing ora bisa dipecat miturut ukum sing ditrapake, lan, yen sampeyan konsumen, hak undang-undang sampeyan ora bakal dikalahake utawa diwatesi dening Syarat lan Ketentuan iki, kajaba sing diidini kanthi ukum.

9.2 Watesan lan pengecualian tanggung jawab sing ditemtokake ing bagean 9 iki lan ing endi wae ing Syarat lan Ketentuan iki:

(a) tundhuk bagean 9.1; lan

(b) ngatur kabeh kewajiban sing ana ing sangisore Syarat lan Ketentuan iki utawa sing ana gandhengane karo subyek Syarat lan Ketentuan iki, kalebu kewajiban sing timbul ing kontrak, ing wektu tundha (kalebu kelalaian) lan kanggo nglanggar tugas kukumipun, kajaba sing wis ditemtokake kanthi cetha. ing iki.

9.3 Kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan babagan kerugian sing ana ing acara utawa acara sing ora bisa ditindakake.

9.4 Kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan babagan kerugian bisnis, kalebu (tanpa watesan) kerugian utawa karusakan bathi, penghasilan, penghasilan, panggunaan, produksi, tabungan antisipasi, bisnis, kontrak, kesempatan komersial utawa mubeng.

9.5 Kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan babagan kerugian utawa korupsi data, database utawa piranti lunak apa wae, yen sampeyan kontrak karo kita miturut Syarat lan Ketentuan iki minangka konsumen, Bagian 9.5 iki ora bakal ditrapake.

9.6 Kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan babagan kerugian utawa karusakan khusus, ora langsung utawa konsekuensi, yen sampeyan kontrak karo kita miturut Syarat lan Ketentuan iki minangka konsumen, Bagian 9.6 iki ora bakal ditrapake.

9.7 Sampeyan nampa manawa kita duwe minat kanggo matesi tanggung jawab pribadi para petugas lan karyawan. Mula, kanthi kepentingan kasebut, sampeyan ngakoni manawa kita minangka entitas tanggung jawab winates; sampeyan setuju yen sampeyan ora bakal nuntut klaim pribadi marang pejabat utawa karyawan babagan kerugian sing sampeyan gandhengane karo situs web utawa Syarat lan Ketentuan iki (mesthine ora bakal mbatesi utawa ngilangi tanggung jawab entitas tanggung jawab winates dhewe kanggo tumindak lan ngilangi pejabat lan karyawan).

9.8 Tanggung jawab agregat kanggo sampeyan babagan kontrak apa wae sing nyedhiyakake layanan miturut sampeyan miturut Syarat lan Ketentuan iki ora bakal luwih saka:

(a) £ 100.00; lan

(b) jumlah total sing dibayar lan kudu dibayar ing kontrak kasebut.

(c) yen sampeyan ora mbayar dhuwit kanggo ngunduh bahan, mula tanggung jawab agregat maksimal kanggo sampeyan babagan kontrak kanggo nyedhiyakake layanan bakal disetel ing £ 1.00.

10. Variasi

10.1 Kita bisa uga nyemak Sarat lan Ketentuan kasebut saben wektu kanthi nerbitake versi anyar ing situs web.

10.2 Revisi Syarat lan Ketentuan iki bakal ditrapake kanggo kontrak sing ditindakake sawayah-wayah sawise revisi nanging ora bakal mengaruhi kontrak sing digawe sadurunge revisi kasebut.

11. Tugasan

11.1 Sampeyan kanthi sarujuk manawa kita bisa nemtokake, ngirim, sub-kontrak utawa menehi hasil karo hak lan / utawa kewajiban kita miturut Syarat lan Ketentuan iki - nyedhiyakake, yen sampeyan konsumen, tumindak kasebut ora bisa nyuda jaminan sing entuk manfaat kanggo sampeyan miturut Syarat lan Ketentuan iki.

11.2 Sampeyan bisa uga ora menehi idin, transfer, sub-kontrak sadurunge utawa menehi hasil karo hak lan / utawa kewajiban sampeyan miturut Syarat lan Ketentuan kasebut.

12. Ora ana pengabaian

12.1 Ora ana pelanggaran ketentuan kontrak miturut Syarat lan Ketentuan iki sing bakal dibebasake kajaba kanthi idin tinulis saka pihak sing ora nglanggar.

12.2 Ora ana pengabaian apa wae pelanggaran ketentuan kontrak miturut Syarat lan Ketentuan iki sing bakal ditegesi minangka pangaburan utawa luwih lanjut saka pelanggaran ketentuan liyane utawa pelanggaran ketentuan liyane ing kontrak kasebut.

13. Keruwetan

13.1 Yen ketentuan Syarat lan Ketentuan kasebut ditemtokake dening pengadilan utawa pejabat berwenang liyane sing ora sah lan / utawa ora bisa dileksanakake, ketentuan liyane bakal terus berlaku.

13.2 Yen ana ketentuan sing ora sah lan / utawa ora bisa dileksanakake saka Ketentuan lan Ketentuan iki bakal dileksanakake utawa dileksanakake yen bagean kasebut dihapus, bagean kasebut bakal dianggep bakal dibusak, lan sisa panentu kasebut bakal tetep berlaku.

14. Hak pihak katelu

14.1 Kontrak miturut Syarat lan Ketentuan iki kanggo mupangat lan keuntungan sampeyan. Iki ora dimaksudake kanggo entuk manfaat utawa bisa dileksanakake dening pihak katelu.

14.2 Nggunakake hak-hak pihak miturut kontrak miturut Ketentuan lan Ketentuan iki ora kena diidini saka pihak katelu.

15. Seluruh kesepakatan

15.1 tundhuk karo bagean 9.1, Syarat lan Ketentuan iki kalebu kabeh kesepakatan ing antarane sampeyan lan kita babagan penjualan lan tuku undhuhan (kalebu undhuhan gratis) lan panggunaan undhuhan kasebut, lan bakal ngganti kabeh perjanjian sadurunge antarane sampeyan lan kita gegayutan karo adol lan tuku undhuhan lan panggunaan undhuhan kasebut.

16. Ukum lan ukum

16.1 Syarat lan Ketentuan iki bakal diatur lan ditafsirake miturut ukum Skotlandia.

16.2 Sembarang perselisihan sing ana hubungane karo Syarat lan Ketentuan iki bakal tundhuk karo yurisdiksi eksklusif pengadilan Skotlandia.

17. Pengungkapan statutori lan peraturan

17.1 Kita ora bakal ngajokake salinan Syarat lan Ketentuan kasebut khusus kanggo saben pangguna utawa pelanggan. Yen nganyari Syarat lan Ketentuan iki, versi sing sadurunge sarujuk ora bakal kasedhiya maneh ing situs web. Disaranake sampeyan ngelingi nyimpen salinan Sarat lan Ketentuan iki kanggo referensi mbesuk.

17.2 Syarat lan Ketentuan kasebut mung kasedhiya ing basa Inggris. Sanajan GTranslate kasedhiya ing situs web, kita ora tanggung jawab kanggo kualitas terjemahan Syarat lan Ketentuan sing ditindakake fasilitas kasebut. Versi basa Inggris mung versi sing ditrapake kanthi sah.

17.3 Kita ora ndhaptar PPN.

17.4 Situs web platform resolusi perselisihan online Uni Eropa kasedhiya ing https://webgate.ec.europa.eu/odr/main. Platform resolusi sengketa online bisa digunakake kanggo ngrampungake perselisihan.

18. Rincian kita

18.1 Situs web iki diduweni lan dioperasikake dening The Reward Foundation.

18.2 Kita pangguna ing Skotlandia minangka Organisasi Perusahaan Skotlandia sing didhaptar kanthi nomer registrasi SCO 44948. Kantor terdaftar ing The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh, EH2 2PR, Skotlandia, UK.

18.3 Papan bisnis utama yaiku ing The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh, EH2 2PR, Skotlandia, Inggris.

18.4 Sampeyan bisa ngubungi kita:

(a) kanthi pos, nggunakake alamat pos sing diwenehake ing ndhuwur;

(b) nggunakake formulir kontak situs web kita https://rewardfoundation.org/contact/;

(c) liwat telpon, ing nomer kontak sing diterbitake ing situs web kita saben wektu; utawa

(d) liwat email, nggunakake contact@rewardfoundation.org.

Versi - 21 Oktober 2020.

Print Friendly, PDF & Email