Law

LAW

Teknologi nggawe nggawe lan nransfer gambar arousing sing kasedhiya kanggo sapa waé sing nduweni smartphone, kalebu bocah. Munculake laporan pelanggaran seks lan pendekatan 'toleransi nol' dening polisi lan layanan penuntutan wis ngasilake nomer rekaman kasus sing dituntut. Penyalahgunaan seksual ing bocah-bocah uga dhuwur.

Katresnan, jinis, Internet lan hukum bisa berinteraksi karo cara sing rumit. Yayasan Ganjaran bisa mbantu mangertos apa tegese hukum kanggo sampeyan lan kulawarga.

Ing Inggris, wong sing duwe gambar seksual anak (sapa sing umur 18 taun) bisa didakwa kanthi planggaran seksual. Iki kalebu ing salah sawijining mburi spektrum, wong diwasa menehi motivasi kanggo njaluk kontak seksual karo bocah-bocah, liwat kanggo remaja nggawe lan ngirim 'selfies' sing wuda utawa semi-telanjang menyang kapentingan katresnan potensial, lan duwe gambar kasebut.

Fokus kita yaiku kanggo kahanan hukum ing Inggris, nanging masalah kasebut padha ing pirang-pirang negara. Gunakake situs iki minangka titik wiwitan.

Ing bagean iki, The Reward Foundation nylidiki masalah ing ngisor iki:

Cinta, Jinis, Internet lan Hukum

Laporan Konferensi Verifikasi Umur

Umur idin

Apa idin hukum?

Konsep lan remaja

Apa idin ing laku?

sexting

Sexting miturut hukum Skotlandia

Sexting miturut ukum Inggris, Wales & Irlandia Lor

Sapa sing nggawe sexting?

Revenge porno

Peningkatan kejahatan seksual

Industri porno

Webcam jinis

Kita uga nyedhiyakake macem-macem Sumber kanggo ndhukung pemahaman saka masalah kasebut.

Iki minangka pandhuan umum kanggo hukum lan ora minangka saran legal.

Print Friendly, PDF & Email