Ekonomi Digital Undhang 2017

Verifikasi Umur ing UK

Ing UK, ilegal kanggo ilegal-18s kanggo ndeleng pornografi, nanging Pemerintah ora duwe cara sing efektif kanggo ngleksanakake iki kanggo pornografi online. Nanging, babagan iki bakal owah karo introduksi sistem verifikasi umur sing kuwat.

Ing 17 Juli 2017, Menteri Digital UK Matt Hancock mlebu urutan wiwitan kanggo Ekonomi Digital Undhang 2017 sing ngrambah Royal Assent ing April. Sampeyan bisa ndeleng bagian saka tumindak kanggo Pornografi Online kene.

Minangka asil karya saiki bakal miwiti ngenalake proses verifikasi umur anyar kanggo ngakses pornografi online. Iki bakal digarap dening April 2018, tonggak sejarah ing karya Pemerintah kanggo nggawe UK paling aman ing donya kanggo bocah-bocah bisa online.

The Reward Foundation nyumbangake konsultasi publik ing 2016 lan aktif ing lobbying parlemen kanggo nggawe aturan sing cocok kanggo tujuan.

Carane bakal verifikasi umur?

Ing Undhang-undhang kasebut, klompok Inggris Film Klasifikasi Film (BBFC) bakal digawe Regulator lan bakal diwenehi kakuwatan kanggo nggawe penyedia layanan internet matesi akses menyang situs-situs porno sing ora ngetrapake langkah-langkah verifikasi sing angel kanggo nggayuh anak-anak.

Syarat kanggo mblokir situs web bakal ditrapake kanggo kabeh situs ing UK lan seberang laut. Endi situs web asalé ing EU proses bakal cocog karo aturan asal negara.

Ing ringkesan, apa sing wis rampung Pemerintah kanggo nglindhungi anak saka ngakses materi pornografi sing mbebayani yaiku:

  1. Pamaréntah wis ngomong karo pemasok porno babagan nglindhungi anak. Situs akun 50 ndhuwur kanggo 70% pangguna. Akeh, kalebu situs gratis paling gedhé panggabungan pasar, wis setuju karo pamaréntah kanggo ngleksanakake verifikasi umur.
  2. Situs pornografi gratis minangka teaser kanggo situs mbayar. Penyedhiya layanan pembayaran (eg VISA, Mastercard) wis sarujuk, yen perlu, kanggo nolak layanan transaksi saka situs web sing ora sarujuk.
  3. Situs web kudu server dadi tuan rumah, iklan kanggo ndhukung, lan infrastruktur kanggo nyambungake. Kanthi cara internasional lan sing ora dikawruhi, ing ngendi Internet ngoperasikake Pemerintah UK ora bisa ngusulake layanan pendukung supaya ora ditolak, nanging regulator bakal ngupayakake entuk kerjasama saka industri.
  4. Kanggo situs kasebut sing ora bakal tundhuk karo Verifikasi Umur, kita bakal ngidini regulator kanggo ngetrapake ISP blocking lan njupuk situs kasebut.
News Latest

Saiki, BBFC nggarap lawang sing cedhak kanggo ngembangake sistem verifikasi umur. TRF bakal nganyari kaca iki minangka katrangan liyane kasedhiya.

Iki minangka pandhuan umum kanggo hukum lan ora minangka saran legal.

Print Friendly, PDF & Email