masalah porno Wong diwasa mung

Industri porno

Industri porno duweni puluhan milyar dolar per taun ing dunia. Iku angel kanggo nemtokake tokoh sing tepat amarga ora ana studi sing bisa dipercaya anyar, nanging industri gedhe. Paling porno internet digawe ing lingkungan sing ora dikawruhi. Asring nuduhake aktivitas sing duweni potensi banget kanggo kesehatan. Contone, ana ekstensif nggunakake "barebacking," yaiku, silit jinis tanpa kondom. HIV isih salah sawijining penyakit paling mematut ing planet iki, nomer 2 ing daftar penyakit infèksi dening Organisasi Kesehatan Dunia. Ing 2014, dheweke matèni kira-kira 1.4 yuta wong.

Paling pornografi heteroseksual nggambar jinis sing misogynous, kasar lan coercive. Iku kerep ngandhut pemandangan rudo pekso sing nyata utawa simulasi lan kadhangkala nuduhake incest. Pemandangan sing nggegirisi iki nyebabake pengaruh jero ing otak. Gambar sing tau katon ora ketok. Materi kuwi ora angel golek. Utamane nyenengake kanggo wong enom sing wis nglaporake ing situs pemulihan yen gambar kasebut bisa nimbulake long term, flashback flashmate.

Sensitivitas nyawang materi sing ngagetake bakal nyebabake dopamin supaya mundhak supaya bisa teka maneh lan maneh. Iki ngurangi otak liwat wektu lan bisa nyebabake emosi numbing. Riset nuduhaké yèn pemuda sing nonton porno tingkat dhuwur duwé reaksi sing luwih ngisor tumrap kekerasan ing dalanan lan kurang sanggup ngintervensi.

Hukum dhasar ekonomi yaiku yen ana tuntutan, bakal ana sumber. Sifat adiktif pornografi internet tegese yen kepinginan kanggo pornografi internet bakal terus nambah. Minangka pecandu narkotiki perlu luwih saka inti kanggo entuk kenek, supaya uga pecandu porno butuh luwih anyar, intensitas lan bhinéka materi kanggo ngatasi lan nyegah kasalahan negatif saka penundaan stimulasi. Minangka toleransi marang siji tingkat materi ora bakal mrodhuksi efek, kebutuhane bahan luwih gawe kaget bakal terus. Industri porno mung seneng banget kanggo nyuplai.

Ngundhuh video babagan industri porno.

Iki minangka pandhuan umum kanggo hukum lan ora minangka saran legal.

<< Mundhak ing Kadurjanan                                                                                                           Webcam Seks >>

Print Friendly, PDF & Email