webcam

Webcam jinis

Sawijining dokumenter ing BBC 3 sing disebut "Webcam Boys" disiarake ing Februari 2016 dilaporake ing pira-pira pound, industri webcam global. Iku nyusul modhèl webcam modem lanang 4 ing Inggris. Webcaming ana ing ngendi wong pribumi nindakake urip, aktifitas seksual liwat kamera komputer kanggo wong sing mbayar dhuwit. Iku kaya sexting kanthi smartphone nanging kanthi ukuran luwih gedhe. Iki minangka wektu cilik saka industri porno. Ana panginten ana sekitar pemain webcam lanang 100,000 ing UK piyambak.

Model-model kasebut direkam kanggo dokumenter sing dianggep minangka cara kanggo nggawe dhuwit gampang, nindakake aktivitas seksual piyambak utawa karo kanca-kanca sing bakal dilakoni, nanging saiki kanthi bayaran kanggo nyenengake fetishes lan fantasi macem-macem klien.

Kabeh model dianggep minangka bisnis. Minangka sing paling ditemokake, klien bakal entuk bosen karo tindakan seks vanila lan pengin luwih anyar. Iki tegese supaya klien seneng model 'kudu nyoba kanggo merekrut wong anyar menyang bisnis utawa nindakake tumindak luwih ekstrim dhewe kanggo terus klien payu.

Miturut artikel ing majalah wanita ing 2014, sawetara wanita enom 'nindakake' kanggo wong ing webcams uga minangka bali kanggo hadiah sing padha njaluk liwat dhaptar pesenan Amazon. Iku lereng lunyu. Kathah tiyang ingkang bingung ing dhuwit lan nyasaraken prilaku kasebut sanajan nglanggar nilai moral utawi anggota kulawarga ingkang gerahipun. Akeh sing ora nganggep minangka bentuk prostitusi.

Siji model ing film dokumenter pungkasané wis ngrambah watesané nyoba nyenengake klien sing luwih nuntut lan mutusake kanggo ngedol aset otot marang industri keamanan.

Apa wong sing nyedhiyakake materi utawa nuntut, kecanduan pornografi internet minangka faktor utama ing industri iki.

Para ahli kejahatan sing dilakoni kanthi serius wis ngetung marang para pangguna sing mbayar dhuwit kanggo kulawargane miskin ing negara miskin sing meksa bocah-bocah cilik kanggo nindakake tumindak seks bebas liwat webcam kanggo kepuasan seksual klien luar negeri.

Conto anyar sing nemen yaiku pedofil Trevor Monk sing nyamar dadi wong wadon enom ing Filipina lan dipenjara kanggo 19-lan-setengah taun. Trevor Monk uga mbayar saklawasé £ 15,000 kanggo nonton penyiksa seks anak ing Manila ing webcam.

Polisi nemokake luwih saka gambar 80,000 lan video ora sopan 1,750 saka anak ing serangan ing omahé ing Maret 2015. Panjenenganipun ngakoni nandhang lan nggawe gambar sing ora sopan, nyerang anak ing 13 lan ngasorake anak kanggo nglakoni kegiatan seksual.

Salah sawijining bocah wadon sing dilecehake ana wolung taun lan gambar bocah sing umur telung taun ditemokake ing antarane gambar. Hakge Anuja Dhir nyatakake gambar kasebut minangka "gambar sing ngusir anak-anak cilik sing dilecehke lan didegradekake kanthi cara sing paling ora becik".

Iki minangka pandhuan umum kanggo hukum lan ora minangka saran legal.

<< Industri Porno

Print Friendly, PDF &amp; Email