webcam

Webcam jinis

Film dokumenter ing BBC 3 sing diarani "Webcam Boys" disiarake ing wulan Februari 2016 nglaporake babagan industri webcam global sing miliaran dolar. Iki ngetutake 4 model webcam lanang enom ing Inggris. Webcaming yaiku manawa ana pribadi nindakake kegiatan seksual sing aktif lan seksual liwat kamera komputer kanggo mbayar pelanggan. Kayane kaya sexting nganggo smartphone nanging ing skala sing luwih gedhe. Iki minangka sisih cilik industri pornografi. Ana kira-kira ana 100,000 pemain webcam pria ing Inggris wae.

Model sing direkam kanggo film dokumenter nganggep cara kasebut supaya gampang ngasilake dhuwit, nindakake tumindak seksual dhewe-dhewe utawa karo kanca sing bakal ditindakake, nanging saiki kanthi bayaran kanggo gawe marem jimat lan bayangane para klien.

Kabeh model dianggep minangka bisnis. Kaya sing wis dingerteni, klien banjur bosen karo tumindak seks vanila sing biasa lan pengin sing anyar lan luwih stimulasi. Iki tegese supaya klien seneng 'model' kudu nyoba ngrekrut wong anyar menyang bisnis utawa nindakake tumindak sing luwih ekstrim supaya klien bisa mbayar.

Miturut artikel ing majalah wanita ing 2014, sawetara wanita enom 'tampil' kanggo pria ing kamera web uga minangka hadiah kanggo hadiah sing dijaluk liwat dhaptar wish Amazon. Lereng lunyu. Akeh wong sing kecanduan dhuwit lan rasionalake tumindak sanajan nglanggar nilai moral utawa anggota kulawarga sing kuwatir. Akeh sing ora nganggep minangka jinis pelacuran.

Siji model ing dokumenter kasebut pungkasane wis entuk wates upaya nyoba nyenengake klien sing luwih nuntut lan mutusake arep adol aset otot menyang industri penjaga keamanan.

Apa ana wong sing nyuplai materi kasebut utawa nuntut, kecanduan pornografi internet minangka faktor kontribusi utama ing industri iki.

Para ahli kriminal sing diatur kanthi serius nglacak pangguna sing mbayar dhuwit kanggo kulawarga mlarat ing negara-negara miskin sing meksa bocah cilik tumindak seks kanthi liwat webcam kanggo kepuasan seksual para klien ing luar negeri.

Conto ekstrem anyar yaiku pedofile Trevor Monk sing syuting awake dhewe nglanggar bocah-bocah wadon enom ing Filipina lan dipenjara 19 taun suwene. Trevor Monk uga mbayar meh 15,000 £ kanggo nonton planggaran bocah ing Manila ing webcam.

Polisi nemokake luwih saka 80,000 gambar lan 1,750 video bocah ora sopan nalika dirampok ing omahé ing Maret 2015. Dheweke ngakoni nduwe lan nggawe gambar bocah ora sopan, nyerang bocah ing sangisoré 13 taun lan nyurung bocah supaya nindakake kegiatan seksual.

Salah sawijining bocah wadon sing dilecehke yaiku wolung taun lan gambar bocah cilik umur telung taun ditemokake ing gambar kasebut. Hakim Anuja Dhir nggambarake gambar kasebut minangka "gambar ala bocah cilik sing dilecehke lan diremehake kanthi cara paling ala".

Iki minangka pandhuan umum kanggo hukum lan ora minangka saran legal.

<< Industri porno

Print Friendly, PDF & Email