sing nggawe sexting

Sapa sing nggawe sexting?

Sexting, selfies, dandan lan porno sering digandhengake bebarengan ing situs web rumit. Ngirim selfies seksi minangka bagéan sing umum saka scene sing bisa ngobati teknologi ing antarane bocah-bocah saiki, nanging bisa nyebabake kacarita karo polisi lan dilebokake ing basis data.

Bocah-bocah wadon sing banget dimangerteni dening budaya selebritis 'glamor' sing nyengkuyung musik kanthi wanita sing cedhak klambi, nganggo sepatu gaya pacangan lan posing submissively kanthi cara provokatif seksual. Wong lanang kanthi kontras wis nganggo sandhangan normal sing ngadeg ing dominasi. Paling selebriti wanita lan bintang porno uga duwe situs web dhewe.

Nggunakake ponsel cerdas, akeh wanita mudha niru gambar-gambar seksi kasebut lan dikirim menyang pacar calon kanthi harapan bisa narik perhatian. Para bocah lanang uga ngirim ora ditemokake kanggo gambar-gambar wedok sing diarani 'permata makutha' kanthi pangarep-arep kanggo ngresiki bocah-bocah wadon.

Studies laporan sing akeh wong enom njaluk, utawa malah meksa, wanita enom ngirim foto kasebut. Ing bocah-bocah remaja sing kepungkur bisa uga wis ganti Playboy majalah, tren iki kanggo ngganti foto-foto bocah wadon sing wuda, utamane saka pasangan sekolah.

sawetara wong lanang enom wis mesthi wis disalahké amarga duwe pornografi anak 'amarga nduweni selfies erotis saka bocah wadon umur. Nanging sing paling kapercayan kanggo wong lanang lawas. Wong lanang diwasa iki meh mbedakake minangka wong enom lan nganjurake bocah wadon supaya bisa ndhelikake awak dhewe. Wong-wong mau kerep melu ing kamar chatting lan ing situs web gendakan kanthi pangarep-arep ngembangake kepercayaan lan kepintaran sing cukup kanggo ngidini wong-wong mau ketemu lan nduwe jinis karo wong-wong mau tanpa persetujuan parentah. Ing skenario kasus sing luwih elek, dheweke nggarbini wong kanthi nyawang dheweke.

Strategi dandan kalebu informasi pribadhi saka wong enom sing banjur digunakake marang wong-wong mau, ngancemake wong-wong mau marang wong tuwané, kajaba padha setuju ketemu karo wong-wong mau kanggo nandhang seksual.

Panlitèn ngenani pelanggar seks anak ngandhakake yen wong tuwa kasebut kerep duwe "distorsi kognitif." Sing padha ora bisa nyangkut bab pamrih tingkah laku utawa ngupayakake nyalahake bocah sing luwih tuwa lan mulane dadi provokatif.

Iki minangka pandhuan umum kanggo hukum lan ora minangka saran legal.

<< Sexting Miturut Hukum Inggris, Wales & NI                                       Dendam porno >>

Print Friendly, PDF & Email