Mary Sharpe ing wawancara media televisi

TRF ing Media

Yayasan Ganjaran wis kaping pirang-pirang muncul ing media. Mangkene sawetara crita sing nampilake karya kita.

TRF ing Pencet 2020

TRF ing Pencet 2019

TRF ing Pencet 2018

TRF ing Pencet 2017

TRF ing Pencet 2016

Mary Sharpe ing Pre-TRF Pencet

TRF ing Televisi

TRF ing Radio

Yen sampeyan pengin nampilake The Reward Foundation ing platform, hubungi kami ing info@rewardfoundation.org. Kita ndhukung jurnalisme sing berkualitas. Kabeh wawancara digawe karo riset paling anyar babagan pengaruh pornografi ing individu lan masarakat. Kita bisa mbantu sampeyan ngembangake crita sampeyan. Kita uga duwe pengalaman nulis babagan pendapat kanggo koran lan majalah nasional.

Mary Sharpe duwe pengalaman internasional dadi petugas pers. Komentar lan kutipan kasedhiya nalika ora dingerteni.

Kasile kita nyakup crita kaca ngarep ing Edisi Skotlandia Sunday Times sing dijupuk dening agensi ing luwih saka selusin negara. Kita uga nyedhiyakake konten sing ditampilake ing The Guardian, The Telegraph lan akeh tabloid Inggris lan Skotlandia.

Print Friendly, PDF & Email