media

TRF ing Media

Yayasan Ganjaran wis kaping pirang-pirang muncul ing media. Mangkene sawetara crita sing nampilake karya kita.

TRF ing Pencet 2020

TRF ing Pencet 2019

TRF ing Pencet 2018

TRF ing Pencet 2017

TRF ing Pencet 2016

Mary Sharpe ing Pre-TRF Pencet

TRF ing Televisi

TRF ing Radio

Yen sampeyan pengin nampilake The Reward Foundation ing platform media, hubungi Kantor Pers ing info@rewardfoundation.org. Kita ndhukung jurnalisme sing berkualitas. Kabeh wawancara digawe karo riset paling anyar babagan pengaruh pornografi ing individu lan masarakat. Kita bisa mbantu sampeyan ngembangake crita sampeyan. Kita uga duwe pengalaman nulis babagan pendapat kanggo koran lan majalah nasional.

Mary Sharpe duwe pengalaman internasional dadi petugas pers. Dheweke kerja pirang-pirang taun ing Komisi Eropa kanggo Komisioner Riset, Inovasi lan Ilmu Eropa. Komentar lan kuotasi kanggo media kasedhiya kanthi cepet.

Kita nampilake crita ing ngarep ing Edisi Skotlandia Sunday Times. Iki dijupuk dening agensi ing luwih saka selusin negara. Kita uga nyedhiyakake konten sing ditampilake ing The Guardian, The Telegraph lan akeh tabloid Inggris lan Skotlandia.

Kita Feed YouTube nyakup topik sing dikarepake saiki kalebu Autism Spectrum Disorder lan masa depan riset ilmiah babagan panggunaan pornografi sing bermasalah.

Yayasan Ganjaran ora menehi therapy.

Print Friendly, PDF & Email