TRF ing pers

TRF ing Pencet 2020

Wartawan wis nemokake The Reward Foundation. Dheweke nyebar kabar babagan pekerjaan kita kalebu: pelajaran babagan risiko saka pesta porno sing dawa; telpon kanggo pendidikan seks sing efektif lan fokus ing otak ing kabeh sekolah; perlu latihan panyedhiya layanan kesehatan NHS babagan kecanduan pornografi lan kontribusi kita kanggo riset ing disfungsi seksual sing nyebabake porno lan kelainan prilaku seksual sing kompulsif. Kaca iki nyathet tampilan kita ing koran lan online. Muga-muga bisa ngirim crita liyane nalika taun 2020 lagi maju.

Yen sampeyan ndeleng crita sing nampilake TRF, kita durung nate kirim catetan babagan iki. Sampeyan bisa nggunakake formulir kontak ing sisih ngisor kaca iki.

Stories Latest

Nelpon beku kertu kredit ing situs porno

Nelpon beku kertu kredit ing situs porno

Dening Megha Mohan, juru basa lan identitas ing BBC News, Jumat 8 Mei 2020

Perusahaan kertu kredit utama kudu ngalangi pembayaran menyang situs pornografi. Iki minangka pandangan saka klompok kampanye internasional lan klompok kampanye sing ujar manawa ngupayakake ngatasi eksploitasi seksual.

Layang sing ditemokake dening BBC, sing ditandatangani dening luwih saka 10 kampanye lan klompok kampanye, ujar manawa situs porno "erotikise kekerasan seksual, inses, lan rasisme" lan streaming konten sing kalebu pelecehan seksual bocah lan perdagangan seks.

Siji situs utama, Pornhub, ujar "surat kasebut ora mung salah, nanging uga sengaja nyasarke."

Mastercard ujar marang BBC yen dheweke nyelidiki klaim sing digawe ing surat kasebut ing situs pornografi lan bakal "mungkasi hubungane karo jaringan kita" yen kegiatan ilegal dening pemegang kertu dikonfirmasi.

10 perusahaan kertu kredit utama

Layang iki dikirim menyang 10 perusahaan kertu kredit utama, kalebu "Big Three", Visa, MasterCard lan American Express. Penandatangan saka negara kalebu Inggris, AS, India, Uganda lan Australia njaluk penundaan pembayaran langsung menyang situs pornografi.

Para panandha surat kasebut kalebu klompok nirlaba konservatif Pusat Nasional Eksploitasi Seksual (NCOSE) ing AS, lan sawetara klompok advokasi pimpinan agama utawa wanita lan hak bocah liyane.

Surat kasebut negesake mokal yen "ngadili utawa verifikasi idin ing video apa wae ing situs kasebut, apamaneh video webcam langsung" sing "nggawe situs web pornografi target kanggo para pedagang jinis, penyalahgunaan bocah, lan liya-liyane sing nuduhake video predator sing ora umum".

"Kita wis nate weruh alim global babagan cilaka nuduhake situs web pornografi kanthi pirang-pirang cara ing sawetara wulan pungkasan," ujare Haley McNamara, direktur Pusat Internasional Eksploitasi Seksual ing Inggris, cabang internasional NCOSE lan panandha surat.

"Kita ing advokasi bocah internasional lan komunitas eksploitasi anti-seksual nuntut institusi finansial kanggo nganalisa peran dhukungan ing industri pornografi, lan supaya ora ana hubungane karo dheweke," ujare karo BBC.

Laporan babagan napsu video planggaran bocah ing situs pornografi diterbitake ing wulan April dening India Child Protection Fund (ICPF). Organisasi kasebut ujar manawa ana kenaikan permintaan telusuran bocah cilik ing India, utamane wiwit kunci virus corona.

Ngawasi pornografi online

Pornhub, situs streaming pornografi sing paling populer, dijenengi ing surat kasebut. Ing taun 2019, ndhaptar luwih saka 42 milyar kunjungan, sing padha karo 115 yuta dina.

Pornhub ditliti taun kepungkur nalika salah sawijining panyedhiya konten - Girls Do Porn - dadi subyek investigasi FBI.

FBI ngisi papat wong sing kerja kanggo perusahaan produksi sing nggawe saluran wanita coaxing kanggo nggawe film porno miturut pretapan palsu. Pornhub ngilangi saluran Girls Do Porn sanalika mula tuduhan kasebut.

Ngomentari BBC ing Februari babagan kasus iki, Pornhub ujar manawa kabijakane yaiku "mbusak konten sing ora sah sanalika kita ngerti, sing pancen kaya sing kita lakoni ing kasus iki".

Ing wulan Oktober taun kepungkur, wong Florida sing umur 30 taun, Christopher Johnson, ngadhepi tuduhan nyiksa bocah umur 15 taun. Video serangan sing dituduh wis dikirim ing Pornhub.

Ing pratelan sing padha karo BBC ing wulan Februari, Pornhub ujar manawa kabijakane yaiku "mbusak konten sing ora sah sanalika kita ngerti, sing persis kaya sing kita lakoni ing kasus iki".

Internet Watch Foundation, organisasi Inggris sing khusus ngawasi pelecehan seksual online - utamane bocah-bocah - negesake menyang BBC manawa dheweke nemokake 118 kedadeyane pelecehan seksual bocah lan video pemerkosaan bocah ing Pornhub ing antarane 2017 lan 2019. Badan kasebut bisa digunakake kanthi kerja sama karo polisi global lan pamrentah kanggo menehi tandha isi ilegal.

pornhub

Ing sawijining pernyataan menyang BBC, juru bicara Pornhub ujar manawa dheweke duwe “komitmen sing mantep kanggo mbasmi lan nglawan kabeh konten ilegal, kalebu materi sing ora konsensual lan umur umure. Sembarang saran liya miturut kategori lan kasunyatan ora akurat. ”

"Sistem moderat konten kita dadi prioritas utama industri, nggunakake teknologi utama lan teknik moderat sing nggawe proses lengkap kanggo ndeteksi lan nyingkirake platform apa wae ilegal.

Pornhub ujar manawa surat kasebut dikirim dening organisasi "sing nyoba orientasi seksual lan kegiyatan polisi - ora mung nyatane nanging uga sengaja mblusukake."

American Express

American Express wis duwe kabijakan global wiwit taun 2000. Kebijakan kasebut ujar manawa nglarang transaksi kanggo konten digital diwasa sing risikone dianggep dhuwur banget, kanthi larangan total pornografi online. Ing sawijining wawancara karo situs web Smartmoney ing taun 2011, juru bicara American Express nalika semana ujar manawa iki amarga akeh perselisihan, lan perlindungan tambahan kanggo nglawan pornografi bocah.

Nanging, organisasi kasebut uga ngirim surat menyang American Express, amarga ujar manawa opsi pembayaran American Express wis ditawakake ing situs pornografi - kalebu sing khusus kanggo konten bertema remaja.

Juru bicara Amérika Express ngandhani yen BBC yen kabijakan global isih ana, American Express duwe pilot karo siji perusahaan sing ngidini mbayar situs web streaming pornografi yen pembayaran digawe ing AS lan ing kertu kredit konsumen AS.

Perusahaan kertu kredit utama liyane, kalebu Visa lan MasterCard, ngidini para pemegang kertu kredit lan debit tuku porno online.

Ing email menyang BBC, juru bicara Mastercard ujar manawa "saiki lagi investigasi klaim sing dikatutake ing surat kasebut.

"Cara kerja jaringan kita yaiku bank nyambungake pedagang menyang jaringan kanggo nampa pembayaran kertu.

"Yen kita negesake tumindak ilegal utawa nglanggar aturane (karo sing duwe kertu), kita bakal kerja bareng karo bank pedagang supaya bisa tundhuk utawa mungkasi hubungane karo jaringan kita.

"Iki cocog karo sadurunge kita makarya karo lembaga penegak ukum lan klompok kaya Pusat Nasional lan Internasional kanggo Anak sing Ilang lan Dieksploitasi."

Sawetara gerakan digawe dening perusahaan pembayaran online supaya ora adoh saka industri porno.

Paypal

Ing wulan November 2019, Paypal, perusahaan pembayaran online global, ngumumake ora bakal ndhukung pembayaran menyang Pornhub amarga kebijakane nglarang ndhukung "bahan utawa layanan berorientasi seksual".

Ing blog ing situs kasebut, Pornhub ujar manawa dheweke "rusak" karo keputusan kasebut lan pamindhahan kasebut bakal ninggalake ewonan model lan pelaku Pornhub sing ngandelake langganan saka layanan premium tanpa pembayaran.

Pelaku porno sing nuduhake materi ing Pornhub, lan sing njaluk tetep anonim, ujar yen pembekuan mbayar bakal duwe pengaruh ala kanggo penghasilan.

"Jujur, iki bakal dadi pukulan awak," jarene. "Iki bakal ngilangi penghasilan lan aku ora ngerti kepiye entuk dhuwit, utamane saiki ing kunci."

Sawise meksa nambah tanggung jawab kanggo situs pornografi, Senator Ben Sasse saka Nebraska ngirim surat menyang Departemen Kehakiman AS ing wulan Maret njaluk pitunjuk marang Jeksa Agung William Barr kanggo nyelidiki Pornhub amarga dinuga tumindak tumindak rudo pekso lan eksploitasi.

Ing wulan kasebut uga, sangang anggota parlemen multi-partai Kanada nulis menyang Perdana Menteri Justin Trudeau njaluk panyelidikan menyang MindGeek, perusahaan induk saka Pornhub, sing duwe markas ing Montréal.

Signatories huruf:

Pusat Internasional babagan eksploitasi seksual, Inggris,

Pusat Nasional babagan eksploitasi seksual, AS,

Shout Kolektif, Australia

Jaringan Wanita Wanita Migran, Belgium

Tembung digawe Bolivia, Bolivia

Kesehatan Media kanggo Bocah-bocah lan Pemuda, Denmark

FiLiA, Inggris

Apne Aap, India

Pegawe Survivor, Irlandia

Jaringan Afrika kanggo Nyegah lan Perlindhungan marang Penyalahgunaan lan Nglirwakake, Liberia

Yayasan Ganjaran, Skotlandia

Talita, Swedia

Program Mentor Anak lanang, Uganda

Print Friendly, PDF & Email