TRF ing pers

TRF ing Pencet 2021

Wartawan wis nemokake The Reward Foundation. Dheweke nyebar kabar babagan pekerjaan kita kalebu: pelajaran babagan risiko saka pesta porno sing dawa; telpon kanggo pendidikan seks sing efektif lan fokus ing otak ing kabeh sekolah; perlu latihan panyedhiya layanan kesehatan NHS babagan kecanduan pornografi lan kontribusi kita kanggo riset ing disfungsi seksual sing nyebabake porno lan kelainan prilaku seksual sing kompulsif. Kaca iki nyathet tampilan kita ing koran lan online. Muga-muga bisa ngirim crita liyane nalika taun 2021 lagi maju.

Yen sampeyan ndeleng crita sing nampilake TRF, kita durung nate kirim catetan babagan iki. Sampeyan bisa nggunakake formulir kontak ing sisih ngisor kaca iki.

Stories Latest

Telpon tumindak para ahli: Ningkatake cara kita mulang siswa babagan hubungan lan kenceng kontrol babagan porno internet

Dening Marion Scott & Alice Hinds 12 Desember 2021

Skotlandia kudu mrikso carane wong enom diwulang bab jinis lan sesambetan kanggo nyegat epidemi saka seksual panganiaya lan jawatan ing sekolah, miturut ahli.

Pawulangan kudu dibangun khusus kanggo langsung ngatasi kekerasan adhedhasar jender nalika guru lan staf dhukungan kudu dilatih kanthi luwih apik, para spesialis percaya, lan langkah-langkah kudu ditindakake kanggo nyegah bocah-bocah ngakses pornografi online.

Respon kanggo a Post survey ngumumke telu saka limang bocah-bocah wadon wis nandhang sawetara wangun saka jawatan seksual, karo siji saka limang bocah-bocah wadon kang fisik nyerang, Rachel Adamson saka jender-based campaigners panganiaya Zero Toleransi disebut kanggo introduksi nasional Equally Safe At School, program mromosiaken sehat, sesambetan hormat sing wis diadopsi ing sawetara sekolah.

Dheweke ujar: "Kanggo mungkasi kekerasan marang bocah-bocah wadon ing sekolah, kita kudu ngetrapake kesetaraan jender sajrone kabijakan lan praktik pendidikan. Kanthi reformasi pendidikan saiki, kita duwe kesempatan kanggo nindakake iki saiki.

"Sekolah butuh pendekatan sing konsisten ing saindenging negara kanggo ningkatake kesetaraan lan nyegah misoginis lan kekerasan marang wanita lan bocah-bocah wadon. Kita duwe program kasebut ing Rape Crisis Skotlandia Padha Aman Ing Sekolah, sing tujuane kanggo nglengkapi sekolah kanthi piranti kanggo nantang kekerasan lan stereotip adhedhasar jender lan ningkatake kesetaraan.

"Kita pengin ndeleng kabeh sekolah ngetutake Equally Safe At School (ESAS) lan latihan wajib kanggo guru lan staf sekolah liyane kanggo ndhukung supaya bisa nanggapi lan nyegah kekerasan marang bocah-bocah wadon.

"Kanthi ngganti fokus kanggo nggayuh kesetaraan gender, kita bisa mungkasi kekerasan wong lanang marang wanita lan bocah-bocah wadon."

Kathryn Dawson saka Krisis rudo pekso Skotlandia, sing mbantu ngembangake Equally Safe At School, ngandika asil survey padha dismaying. "Susah, kita ora kaget ndeleng akeh bocah-bocah wadon lan wanita enom sing kena pengaruh kekerasan lan pelecehan seksual - riset lan swara saka bocah-bocah wadon lan wanita enom dhewe tambah akeh ngandhani babagan iki," ujare.

"Iki kudu diganti amarga ora ana bocah utawa wong enom sing kudu ditindakake ing sekolah. Kita mbutuhake riset luwih akeh lan data sing kuat amarga prilaku kasebut asring ora katon utawa diakoni, mula ora dianggep minangka masalah prioritas kanggo sekolah.

"Kekerasan seksual ora bisa dihindari, lan kita pengin nyegah kekerasan seksual dadi dhuwur banget ing agenda sistem pendidikan ing Skotlandia.

"Pamrentah Skotlandia nindakake reformasi kanggo pendidikan lan kita mikir penting yen iki kalebu pranata sing luwih kuwat lan luwih spesifik kanggo nyegah kekerasan seksual.

"Yen wis ditindakake, iki bakal nyebabake kemajuan ing wilayah liyane, kalebu menehi latihan lan dhukungan luwih akeh marang para guru, lan nyengkuyung sekolah supaya menehi prioritas ing perencanaan lan pemantauan.

"Alat ESAS ana kanggo mbantu lan nuntun langkah-langkah sing bisa ditindakake, lan iki minangka kesempatan nyata kanggo sekolah lan panguwasa lokal kanggo nuduhake kepemimpinan kanthi tumindak.

Dr Nancy Lombard, maca kabijakan sosial ing Universitas Glasgow Caledonian, ujar manawa pendidikan seks ing sekolah kudu difokusake maneh kanggo ningkatake hubungan sing sehat lan hormat.

Dheweke ujar manawa pendidikan seks tradisional duwe risiko nguatake stereotipe wanita pasif lan wong lanang sing agresif lan wong enom butuh pemahaman sing luwih lengkap babagan hubungan lan jinis.

Dheweke uga ngelingake yen tumindak kasar ora kudu ditolak minangka mung nggodha utawa guyon. Lombard kandha, "Panalitenku dhewe nemokake bocah-bocah wadon umur sangang taun bakal nyebabake penyalahgunaan fisik utawa emosional marang para guru. Guru-guru ora sopan nalika nangani prilaku kasebut kanthi menehi label minangka nyenengake utawa menehi saran 'amarga dheweke seneng karo sampeyan'.

"Wong wadon ngalami penyalahgunaan minangka nyata lan jenenge kaya ngono. Dheweke ora seneng, lara lan aktif nyoba kanggo mungkasi, kanthi individu utawa bebarengan.

"Kekerasan iki minangka tindak tanduk fisik lan ngancam, kalebu stalking. Kurang validasi iki nyebabake bocah-bocah wadon nampa lan nyuda korbane dhewe nalika bocah lanang sinau kanggo normalake prilaku kasebut minangka bagean sing bisa ditampa lan saben dina saka interaksi karo bocah-bocah wadon.

Lombard ujar manawa wong tuwa bisa nindakake akeh kanggo ngatasi masalah kasebut. Dheweke kandha, "Nalika kita bisa mulang bocah-bocah kabeh kekerasan salah, kita uga kudu nliti kepiye carane bisa mbatesi apa sing bisa ditindakake bocah-bocah kanthi ngomong karo dheweke kanthi cara sing beda-beda utawa ngarep-arep perkara sing beda saka dheweke."

Mary Sharpe, kepala eksekutif Yayasan Ganjaran, sing kampanye kanggo watesan umur ing situs web pornografi lan nglatih para pendidik lan profesional kesehatan, ujar manawa Pamrentah Skotlandia kudu tumindak kanthi cepet kanggo nglindhungi bocah-bocah. Dheweke kandha, "Apa sing kita kudu nglindhungi anak-anake yaiku undang-undang sing menehi watesan umur kanggo pornografi internet, lan pendhidhikan sing tepat ing sekolah sing nyakup risiko porno ing otak remaja sing sensitif lan kepiye bisa nyebabake hubungan sing ora aman, prestasi sing ora apik, lan tampilan sing ora realistis babagan awak kita dhewe."

Wingi, 14 amal utama kalebu NSPCC lan Barnardo njaluk para menteri Inggris supaya situs web diwasa tanggung jawab sah kanggo nglindhungi bocah-bocah kanthi pengawas Ofcom sing diwenehi kekuwatan kanggo nutup situs sing ngidini akses menyang bocah-bocah.

Sharpe ujar: "Kita banget kuciwa Pamrentah Inggris mundur saka nggawe undang-undang anyar babagan watesan umur seminggu sadurunge ditetepake sadurunge pemilihan pungkasan. Muga-muga bakal bali menyang masalah kasebut.

Kampanye: Porno online ngrusak sikap anak-anak kita

Mary Srep

Bocah-bocah lanang umur 10 taun nonton porno kasar, ngrusak pemahaman babagan hubungan seksual, wedi karo amal sing pengaruh.

Mary Sharpe, direktur eksekutif saka Yayasan Ganjaran, sing kampanye kanggo Watesan umur ing situs porno lan nglatih pendidik lan profesional kesehatan, warns proliferasi porno online punika skewing carane wong enom tumindak lan berkembang.

Nalika umume bocah lanang sing ndeleng porno, Sharpe ujar manawa bocah-bocah wadon uga kena pengaruh amarga cara ndeleng lan dianggep. Dheweke kandha, "Sanajan umume bocah lanang ndeleng porno online, pungkasane bocah-bocah wadon sing dadi korban babagan nggambarake jinis.

"Wong lanang niru apa sing dideleng. porno Internet tabet kanggo wong-wong mau sing panganiaya minangka bagean ditrima saka jinis. Aku elinga nalika ana ing acara pemuda sawetara taun kepungkur lan kaget nalika bocah wadon umur 14 taun gumunggung yen dheweke wis 'kink'.

"Aku kepingin weruh yen dheweke wis nate dicekel lan dicium kanthi cara sing lembut lan romantis. Iku nggawa ngarep mung carane gampang prilaku iki ditampa minangka normal lan mung carane angel iku bisa kanggo komunikasi apa sesambetan pitados katon kaya. Tantangan kanggo wong tuwa lan guru yaiku yen umur remaja minangka periode sing njupuk risiko dhuwur. Porno nggawe iki luwih mungkin.

Dheweke ujar manawa bocah-bocah bisa ndeleng porno ing piranti ing omah, nanging uga ing ponsel, dhewe utawa kanca-kanca.

"Miturut 10 utawa 11 nalika pubertas wiwit tambah akeh bocah, hormon kasebut nyurung dheweke kanggo nggoleki apa wae babagan jinis lan wiwit eksperimen.

"Minangka wong asli digital, sing pertama katon yaiku internet. Sanajan wong tuwa masang saringan, akeh bocah sing golek dalan utawa nonton porno ing piranti kanca.

"Efek jangka panjang yaiku bisa digunakake kanggo jinis porno, dheweke angel nggawe hubungan sing aman lan nyata."

Sharpe ujar manawa Yayasan Ganjaran, amal Skotlandia, ora anti-porno kanggo wong diwasa, sanajan dheweke uga kudu ngerti babagan risiko kasebut supaya bisa nggawe pilihan sing tepat.

Nanging dheweke mutusake manawa pamrentah kudu golek cara kanggo mesthekake bocah-bocah lan wong enom sing rawan ora gampang ngakses materi kasebut.

Dheweke kandha, "Wong diwasa sing tanggung jawab bisa nonton apa sing disenengi lan nindakake apa sing disenengi. Keprigelan kita yaiku gambar kasebut nyengkuyung hubungan lan pangarepan sing beresiko dhuwur ing antarane bocah-bocah lan wong enom sing kepengin banget dadi diwasa lan niru apa sing wis dideleng tanpa ngerti kepiye ora aman.

Salah sawijining wilayah sing dadi perhatian yaiku babagan sexting, ngirim foto sing jelas. Iki minangka praktik umum ing saben sekolah sing wis dibukak yayasan nanging bisa mungkasi stigmatisasi investigasi pidana.

Sharpe ujar: "Iki minangka dilema gedhe kanggo sekolah. Padha arep kanggo nglindhungi korban saka laku iki, lan asring iku bocah-bocah wadon sing aran pressured kanggo ngirim gambar wuda kanggo pacar potensial utawa nyata sing bisa bareng karo kanca-kanca lan mbok menawa liyane saka sekolah. Pimpinan sekolah bisa wegah nglaporake kedadeyan kasebut menyang polisi amarga wedi nggawe kriminalisasi siswa enom.

"Stress psikologis bisa nyebabake korban ngupaya ngrusak awake dhewe, nglereni utawa ngembangake masalah prilaku."

Universitas kanggo nglaporake babagan cara ngrampungake keluhan 'budaya rudo pekso'

2021 edinburgh seksual
DepositPhotos

Miturut Mark Macaskill, Reporter Senior ing The Sunday Times, 4 April 2021.

Universitas Skotlandia bakal nglaporake sawetara minggu babagan asil tinjauan babagan penanganan keluhan seksual salah.

Panaliten kasebut diprentah dening Dewan Pendanaan Skotlandia ing wulan Februari sawise kasus Kevin O'Gorman, mantan profesor Strathclyde sing dihukum ing taun 2019 amarga pelecehan seksual pitung siswa lanang antarane 2006 lan 2014.

Sektor pendhidhikan ditliti kanthi durung dingerteni amarga wedi yen kekerasan seksual ing universitas lan sekolah nyebar.

Keprigelan wis tambah pirang-pirang minggu kepungkur. Luwih saka 13,000 laporan wis dikirimake ing Undhangan Saben uwong, situs web sing didegake ing taun 2021 ing ngendi siswa lan siswa sekolah lan universitas, biyen lan saiki, bisa nuduhake pengalaman "budaya rudo pekso" kanthi anonim - ing endi misogyny, pelecehan, penyalahgunaan lan penyerangan normal ,

Wingi Soma Sara, pendiri situs kasebut, ngundang para pandhereke supaya menehi saran babagan pangowahan sing bakal digunakake kanggo meksa pemerintah Inggris.

Akeh kesaksian babagan Undhangan Saben uwong ngumumake sekolah utawa universitas ing ngendi serangan kasebut kedadeyan.

Sawetara kiriman jeneng Universitas Edinburgh lan nyerang seksual ing omah Pollock Halls.

Taun kepungkur Pollock Halls, sing duwe 1,600 kamar ing telung kampus, dijenengi The Tab, koran universitas, minangka serangan seksual paling dhuwur ing aula Edinburgh.

Siji siswa ujar manawa paling ora limang siswa wanita wis dirudopekso ing kono dening siswa lanang. Dheweke ujar: "Dheweke nggawe dheweke ngombe alkohol. Nalika dheweke pingsan, dheweke duwe jinis karo kondom tanpa kondom. Ora ana sing nulungi ”.

Siswa kasebut ora dianggep nggawe komplain resmi lan universitas kasebut negesake manawa ora ana tuduhan sejarah tumindak seksual sing dilaporake menyang polisi "ing sawetara minggu kepungkur".

Iki ujar: "Kita setya kanggo ngatasi masalah kekerasan seksual ing kampus. Kita ngajak siswa nggunakake saluran pelaporan resmi. "

Dewan pendanaan kasebut ujar manawa ora ngatur institusi pendidikan tinggi otonom.

Mary Sharpe, kepala eksekutif Yayasan Ganjaran, sing nyinaoni babagan ilmu seks lan katresnan lan adhedhasar ing Edinburgh, ujar: "Dina sing sedhih banget nalika para mudha kudu ngrampungake masalah kasebut kanthi situs web kaya Undhangan Saben uwong. ” Dheweke ujar manawa bagean sing disalahake yaiku ora ana tindakan sing diwatesi umur kanggo situs web porno komersial.

Print Friendly, PDF & Email