nolan-live-mary-sharpe-carol-malone-and-stephen-nolan-19-oct-16-television

TRF ing Televisi

Wiwit pertengahan 2016, CEO The Reward Foundation, Mary Sharpe, wis tampil ing televisi. Ing ngisor iki sawetara.

Sembilan ing BBC Skotlandia

Yayasan Reward seneng karo kesempatan kanggo ngrembug karyane nalika Mary Sharpe diundang menyang TV The Nine ing BBC Skotlandia. Barang ing Kemis 5th Desember 2019 kira-kira kenaikan fenomena seksual lan hubungane karo pornografi. Masalah babagan ukum Zaman Verifikasi uga ditimbulake lan Maryam bisa mbenerake salah informasi sing nyebar ing BBC lan ing media akeh. Implementasi angger-angger Verifikasi Umur sing ana ing Bagean 3 UU Ekonomi Digital 2017 kedadeyan ing taun iki, nanging wis ditundha, ora dilalekake. Nyatane, menteri Pamrentah Inggris sing melu nyatakake kanthi nulis manawa bakal digabung karo Bill Online Harms, supaya akses menyang porno liwat situs web komersial lan platform media sosial bakal diwatesi kanggo wong sing luwih saka 18.

Segmen kasebut diwiwiti karo wartawan The Nine, Fiona Stalker, sing takon Apa panganiaya sing ora dikepengini sajrone jinis seksine? Ana sawetara kasus pidana profil dhuwur sing krungu pertahanan 'seks kasar dadi salah'. Riset anyar uga nuduhake akeh wanita enom sing ngalami tumindak kekerasan sing ora dikarepake. Apa gampang banget kanggo nyalahake pornografi?

Host host ing studio Rebecca Curran lan Martin Geissler banjur diwawancarai Mary Sharpe, Ketua Yayasan Reward lan wartawan Jenny Constable, kanggo njelajah masalah kompleks iki. Video kasebut ana ing rong bagian.

BBC Alba

Komunitas Skotlandia Gaelik ndeleng program sing sepisanan darmabakti kanggo dampak pornografi kanthi pendhudhukan minangka bagean saka seri S Sudauda (The Investigator) sing ditampilake ing 21 Maret 2019.

Ruairidh Alastair bali karo pitakonan liyane babagan masalah sing nyebabake nyawa wong enom, lan dheweke ngupaya jawaban kanthi ngomong karo para ahli, ngrungokake panelis panitia lan ngetokake panemune kanthi nggunakake ponsel lan wujude.

Ing episode iki, dheweke nyelidiki kecanduan pornografi lan apa sing disebabake, ing jaman nalika akses menyang porno ora luwih gampang kanthi koneksi internet kanthi cepet lan ponsel. Ekstrak sing ditampilake yaiku diskusi Ruairidh karo Mary Sharpe saka The Reward Foundation.

BBC Irlandia Utara

Mary Sharpe bali ing televisi Nolan Live ing BBC Irlandia Lor tanggal 7 Maret 2018. Dheweke debat babagan pengaruh pornografi tumrap kesehatan mental lan fisik bocah-bocah karo host Stephen Nolan karo aktivis porno lan pecandu porno sing pulih. 

Garis horizontal TRF PurpleMary Sharpe tampil ing Nolan Live ing BBC Irlandia Lor tanggal 19 Oktober 2016. Dheweke debat apa sing bakal diwulangake bocah-bocah umur 10 taun karo host Stephen Nolan lan kolumnis koran London Carol Malone. Video kasebut dadi rong bagean, saben udakara 6 menit 40 detik.

Print Friendly, PDF & Email