TRF ing Podcast

Bubar The Reward Foundation wis nyumbang kanggo macem-macem podcast lan program liyane stream liwat internet. Iki kalebu karya sing diarahake menyang pamirsa ing Inggris uga barang ing saindenging jagad.

Kabeh sing ditampilake ing kene ORA kasedhiya ing saluran YouTube. Ana macem-macem barang sing apik ing kana, mula priksa uga ing kene.

Pitakonan Podcast Pornografi

Rungokake ing Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/au/podcast/mary-sharpe-pornography-people-with-autism-and-rough/id1566280840?i=1000539487403

Mary Sharpe, CEO The Reward Foundation, ngomong babagan efek pornografi marang wong autis, nambah konsumsi bahan pelecehan seksual bocah, lan mundhake tingkat strangulasi seksual lan "seks kasar dadi salah". Dheweke ngrembug makalah anyar lan apa pertimbangan kabijakan hukum lan kesehatan sing bisa ditindakake pemerintah, kalebu verifikasi umur, kanggo mbantu nyuda cilaka.

Sumber kanggo sinau luwih lanjut:

Makalah anyar Mary Sharpe & Darryl Mead: Gunakake Pornografi bermasalah: Pertimbangan Kebijakan Hukum lan Kesehatan

Forum Budaya Anyar

Kepiye Kuwatir Babagan pornografi Internet? Apa, utawa bisa, kudu rampung? Mary Sharpe gabung karo panel ing program populer iki. Forum Budaya Anyar ngluncurake program iki ing saluran YouTube tanggal 19 Februari 2021.

Saluran Warta SMNI

SMNI News Channel ing Filipina wawancara karo Darryl Mead lan Mary Sharpe kanggo seri spesial kasebut ing Ala-ala pornografi ing internet. Program kasebut nganggo basa Filipino kanthi bagean sing nampilake Reward Foundation ing basa Inggris.

Print Friendly, PDF & Email