TRF ing pers

TRF ing Pencet 2016

Media wis nemokake The Reward Foundation lan nyebarake babagan karya kita kalebu: kelas kesadharan porno; panggilan kanggo pendidikan seks sing efektif lan adhedhasar otak ing kabeh sekolah; perlu latihan kanggo panyedhiya layanan kesehatan NHS babagan kecanduan pornografi lan kontribusi kita kanggo riset ing disfungsi seksual sing nyebabake porno. Kaca iki nyoroti sawetara sukses ing pers.

Koran lan Online

Oktober 2016. Mary Sharpe nampilake komentar kasebut dening Dr Linda Hatch babagan pornografi lan kecanduan seks ing Inggris. Artikel lengkap bisa dideleng kene. Garis horizontal TRF PurpleThe Sunday Times - Edisi Skotlandia, 21 Agustus 2016

Pindai Sunday Times 21 Agustus 2016 Bagean 2.a

Pindai Sunday Times 21 Agustus 2016 Bagian 2.2

Versi sing digunakake ing njaba Skotlandia bisa dideleng kanthi online kene. Sampeyan butuh langganan, sanajan sampeyan bisa ndhaptar rong crita gratis saben minggu. Iki uga digunakake ing crita warta basa Kroasia kanthi judhul NAVUČENI NA PORNIĆE Djeca saka 11 taun kepungkur ditulis dening Ana Muhar.

.

Garis horizontal TRF PurpleMail Daily Skotlandia ngetutake crita Times kaping pindho. Kaping pisanan nawakake potongan ing ngisor iki…

kesadharan porno

Dina sabanjure nggunakake sawetara ide Yayasan Ganjaran ing pimpinane ...

kesadharan porno

kesadharan porno

Garis horizontal TRF PurpleLogo Edinburgh Evening NewsYayasan Ganjaran Berita Evening EdinburghMurid-murid ing salah sawijining sekolah swasta sing paling eksklusif ing Ibu Kota dijadwalake nampa kelas "kesadharan porno" ing tengah rasa wedi kecanduan.

Fettes College, sing dadi mantan perdana menteri Tony Blair ing antarane alumni, wis ngundang pakar internet kanggo ketemu siswa ing pungkasan taun iki.

Muncul sawise riset sing saya akeh sing gegandhengan karo porno sing saya suwe amarga kesehatan mental lan mati pucuk.

Uga ana pratelan manawa kecanduan bisa ngrusak pasinaon, prospek karir lan sesambetan, kanthi nambahake peringatan yen bisa nambah gambar ilegal nglanggar bocah.

Mary Sharpe, pengacara lan pangadeg The Reward Foundation, amal sing ningkatake sesambungan sing sehat, wis menehi kelas kesadharan porno ing George Heriot's lan Academy Academy ing Stirling.

Sumber sing cedhak karo salah sawijining sekolah kasebut ujar manawa sesi kasebut "brutal lan langsung" babagan efek kecanduan porno, kanthi sumber liyane sing nggambarake minangka "menarik lan terkenal".

Lan cara kasebut wis kabukten migunani, mula Fettes - sing dikenani biaya £ 32,200 saben taun - mutusake kanggo nggunakake.

Sharpe ujar manawa dheweke diundang kanggo ngirim kelas ing pungkasan taun iki. "Sekolah-sekolah kasebut ngerti yen efek pornografi inti sing ngrusak bisa ditindakake marang para siswa, ing babagan kesehatan mental lan pasinaon," tambah Sharpe.

Dhasar dheweke wis nyusun rincian ewu kasus pemuda saka Inggris lan luar negeri sing wis ngomong babagan efek kecanduan kecanduan.

Kaya dene ngonsumsi narkoba, Sharpe ngelingake manawa tingkat toleransi para pecandu porno mundhak kanthi ekspos terus lan pakulinane bisa saya mundhak, para pangguna ngupayakake materi sing akeh grafis kanggo gawe marem.

"Wong enom bisa cepet mundhak saka porno inti alus dadi porno inti, porno jimat lan porno bocah jahat, kanggo nyukupi kebutuhane faktor kejut kasebut," ujare.

Cameron Wyllie, kepala sekolah George Heriot, ujar: “Penting banget yen para mudha kena pengaruh bebaya nonton pornografi liwat panelitian ilmiah sing katon nuduhake yen nggunakake pornografi kanthi berlebihan mbebayani psikologis lan mental.

"Bukti saya tambah yen pajanan pornografi sing durung pernah ana sadurunge amarga internet, sing gampang diakses liwat ponsel cerdas lan tablet, nggawe para pemuda ora nggawe sensitif karo pasangan seksual."

Ing wulan Juni, NHS Lothian ngundang Sharpe kanggo ketemu karo staf ing klinik kesehatan seksual ing dalan Chalmers Street kanggo nambah kesadharan impotensi porno.

Tangan Inggris saka Huffington Post nampilake kaya ing ngisor iki crita tanggal 22 Agustus 2016. kita wis nyoroti komentar sing apik saka sing maca ing AS.Garis horizontal TRF Purple Header Huffpost 22 Agustus 2016
Teks Huffpost 22 Agustus 2016 Komentar Huffpost Brian Brandenburg

Garis horizontal TRF PurpleIndependent wis mbukak maneh, umume, crita Sunday Times, sing kasedhiya kene.

Crita kasebut uga dikatutake ing media internasional, nganti saiki Vietnam lan Indonesia.

Garis horizontal TRF PurpleScottish Legal News

Amal sing didegake dening pengacara nerbitake kertas babagan efek pornografi sing ala

Badan amal sing didegake dening pengacara wis nerbitake makalah babagan efek pornografi internet kompulsif.

Mary Sharpe, anggota sing ora laku ing Fakultas Advokat, praktek kiwa kanggo netepake Yayasan Ganjaran, amal sing tujuane luwih ngerti umum babagan sirkuit otak lan cara berinteraksi karo lingkungan uga kanggo ningkatake kesehatan kanthi ningkatake pemahaman umum babagan ketahanan stres.

Ing kertas anyar dening US Navy dokter lan Yayasan Ganjaran, kanthi irah-irahan "Apa pornografi Internet nyebabake gangguan seksual? Review karo Laporan Klinis", Disaranake mekanisme otak sing nggunakake pornografi internet bisa nyipta kesulitan seksual sanajan para pamirso sing sehat. Wong-wong sing wiwit nggunakake sajrone perkembangan utama umur pubertas lan remaja luwih rentan.

Sawetara sheriff lan pengacara pidana utama wis ngumumake rasa wedi marang pengaruh pornografi tumrap tingkah laku para nom-noman Scottish Legal News.

Sharpe ujar manawa dheweke mikir yen ana kriminal seks bisa uga "sebagian didhukung dening paningkatan panggunaan pornografi internet sing kompulsif".

Dheweke nambahake: "Ora ana sangsi manawa pelecehan sejarah bocah lan luwih akeh wong sing nglaporake serangan seksual uga duwe deteksi sing luwih apik karo polisi, nanging ing ngisor iki, kabeh kecanduan porno lan desensitisasi otak sing nyebabake kekerasan lan kecanduan liyane- pangowahan otak sing gegandhengan uga kudu main bagean.

"Iki kudu ditindakake dening panguwasa keadilan pidana bebarengan karo pihak berwenang pendidikan lan kesehatan yen pengin ndeleng pengurangan kriminal iki." Garis horizontal TRF Purple

https://schoolsimprovement.net/top-public-school-attended-tony-blair-puts-unusual-topic-curriculum/#comments
Garis horizontal TRF PurpleLogo telegraf Belfast Pindai Belfast Telegraph Mary Sharpe ing bagean Seksi Pendidikan lan judhul tanggal 25 Agustus 2016

Pengacara Mary Sharpe ngetokake berita utama bubar sawise muncul yen mantan sekolah Tony Blair bakal nyedhiyakake kelas "kesadharan porno" ing tengah rasa wedi amarga efek negatif sing bisa ditemokake materi eksplisit seksual marang siswa.

Fettes College ing Edinburgh, salah sawijining sekolah umum sing paling eksklusif ing Inggris, wis ngundang Ibu Sharpe, pendiri amal Yayasan Ganjaran, kanggo ngomong karo siswa ing wiwitan taun ngarep.

Lan saiki rencana wis diwiwiti kanggo ngenalake kelas kasebut ing kene kanggo nyoba ngilangi pornografi siswa kanthi menehi peringatan babagan akibat konsekuensi saka kecanduan kasebut.

Ngomong karo Telegraph Belfast, Darryl Mead, bojone Ibu Sharpe lan ketua Yayasan Ganjaran, sing ningkatake hubungan sehat, marang Belfast Telegraph manawa Irlandia Lor wis ana ing agenda kasebut.

"Aku lan Maria menehi presentasi bareng ing sekolah lan kita seneng banget melu sesi latihan ing saindenging propinsi," ujare Dr Mead.

"Kita durung duwe institusi tartamtu sing dipikirake, nanging Irlandia Lor ana ing dhaptar kegiatan lan kita siyap menehi kelas ing sekolah dhasar, menengah lan tata bahasa.

"Kita uga seneng menehi sesi kapisah kanggo bocah lanang lan wadon amarga duwe syarat sing beda nalika sinau babagan pornografi."

Ibu Sharpe ngandhani Nolan Show Radio Ulster wingi, sanajan saiki lagi urusan utamane karo bocah umur 16 lan 17 taun, dheweke kepengin miwiti ndhidhik bocah ing taun pungkasan sekolah dhasar.

"Riset nuduhake manawa umume bocah wiwit golek gambar wuda lan umure kaya umure 10," ujare.

"Dina iki internet menehi kabeh klik ing mouse utawa geser driji, dadi yen kita pengin nglindhungi otak bocah nalika paling gampang, mula saiki kita kudu ngerti."

Pengacara kasebut ujar manawa "mung ndeleng pornografi lan ketelanjangan ora bakal gawe piala", ana bebaya sing dadi gerbang materi sing luwih eksplisit lan bisa ngrusak.

"Otak bosen karo sesuatu sawise ndeleng sawetara kali lan nuntut kebaruan lan gampang banget pornografi hardcore lan porno kasar lan bocah-bocah bisa nesu," ujare. "Dheweke sinau kabeh perkara sing salah saka internet lan bisa ngrusak."

Depresi lan ADHD (kelainan hiperaktif defisit perhatian) mung loro masalah kesehatan mental Ms Sharpe sing ana gandhengane karo pornografi.

Dheweke uga ngrujuk masalah sing akeh disfungsi ereksi ing antarane para pria umur 20 taun "amarga dheweke wis nonton porno nalika remaja".

"Dheweke mandheg semangat karo pasangane utawa kanthi gairah seksual sing normal amarga otak dheweke digunakake kanggo stimulus sing nyebabake emosi ing internet," jarene.

"Daripada sinau babagan cara ngobrol karo bocah-bocah wadon lan nyekel tangan lan nindakake kabeh langkah-langkah sing normal, dheweke bakal entuk bahan ekstrem."

DUP MLA Nelson McCausland nampi langkah kasebut supaya kasedhiya kelas kanggo bocah-bocah lokal, ujar manawa "bener yen wong enom kudu dididik babagan bebaya pornografi".

"Saiki ana kesadaran gedhe babagan sifat mbebayani materi kasebut lan cara pengaruhe ing otak manungsa," jarene. "Apa wae sing mbantu para bocah enom supaya duwe gaya urip sing luwih sehat lan ngerti bebaya kaya ngono, iku apik banget."

Print Friendly, PDF & Email