koran online

TRF ing Pencet 2018

The press wis nemokake The Reward Foundation lan nyebar tembung babagan karya kita kalebu: kelas kesadaran porno; panggilan kanggo pendidikan seks sing efektif, otak ing kabeh sekolah; perlu kanggo latihan kanggo panyedhiya kesehatan NHS babagan kecanduan pornografi lan kontribusi kita marang riset ing disfungsi seksual sing nyebabake porno. Kaca iki nyoroti sukses ing koran lan online sajrone taun 2018

Yen sampeyan ndeleng crita sing nduwe TRF, ora usah dikirim, mangga kirim cathetan babagan nggunakake formulir kontak ing ngisor kaca iki.

10 Desember 2018. Ing awal Desember 2018, tim TRF kesah menyang Budapest ing Hongaria, ing ngendi Mary Sharpe nampilake "Pengaruh pornografi Internet babagan Kesehatan lan Hubungan" ing konferensi "Perdagangan Manusia ing Hongaria: Tantangan Saiki lan Masa Depan lan Praktik Paling Apik - Pengaruh Donya Online ”. 'AZ INTERNETES ÁLDOZATTÁ VÁLÁS HATÁRAI ÉS HATÁSAI AZ EGYÉNRE ÉS A TÁRSADALOMRA ', Budapest, 3 Desember 2018.

Presentasi lengkap bisa dideleng kene.

26 August 2018. Mary Sharpe nyedhiyakake komentar khusus babagan kasus sedhih iki ing Pengadilan Skotlandia. Artikel ditulis dening Vic Rodrick. Kaca 10 lan 11 ing versi cetak.

Predator SEXUAL nyedhaki urip ing kunjara amarga raping senar bocah wadon umur lan wanita enom sing dihubungi liwat media sosial.

Ing kasus sing paling awon online ing Skotlandia, Gavin Scoular migunakaké Facebook, Snapchat, lan Skype kanggo pacangan.

Umur 23 bakal diwiwiti karo chatting sing ora sopan - kadhangkala kanggo minggu - kanggo menangaké kepercayaan bocah-bocah wadon sadurunge pestering menyang ngirim foto seksual.

Dheweke banjur ngalahake dheweke supaya bisa ketemu karo wong kanthi ancaman kanggo ngirim gambar online 'kanggo kabeh donya kanggo ndeleng', sadurunge nyalahake lan raping wong-wong mau.

Dheweke ditemokake kanthi bersalah ana ing raping lima wanita enom - kalebu telung korban sing durung umur ing wektu kuwi.

A juri ing Pengadilan Tinggi Livingston uga nglapurake dheweké saka sapuluh liyane, kalebu serangan seksual, njupuk gambar sing ora sopan tanpa idin lan ngancam kanggo mbagekke gambar.

Sajrone sidhang sembilan dina, pengacara nyatakake Stephen Borthwick, nyalahake, Scular branded minangka 'pedophile predator' lan ngandika saksi menehi akun meh identik saka tumindak. Dheweke nambah: 'Dheweke ngresiki dheweke. Gavin Scoular ngalami obrolan seksual karo kanca-kancane kanthi ngerti yen dheweke umuré kurang saka umur 16, miturut umur idin.

'Dheweke takon kabeh mau nuduhake gambar awak sing wuda. Ing sawetara kasus, dheweke njaluk supaya dheweke ngirim gambar.

'Dheweke nggunakake gambar kasebut minangka cara kanggo ngontrol perilakue, supaya dheweke bisa nindakake apa sing dikarepake. Ing saben cilik dheweke pindhah menyang rapat karo bocah-bocah wadon. Miturut dheweke dhewe, dheweke ketemu karo siji alasan - nglakoni perilaku seksual sing ora sah. '

Siji korban ngucap minangka 13 nalika Scoular, saka Niddrie, Edinburgh, ngubungi dheweke. Dheweke mbebasake dheweke kanthi pesen lan panjaluk sing luwih tontoni sadurunge njaluk dheweke ngirim foto telanjang marang dheweke.

Dheweke kandha: 'Aku ora ngandika langsung nanging dheweke terus takon lan takon. Aku ngomong dheweke ora pengin nanging aku ngirim foto nalika aku 14. Aku ora ngerti kok.

'Sawise aku ngutus dheweke dadi sing pertama, dheweke ngancem kanggo ngirim ing media sosial.

'Dheweke kandha, yen aku ora ngirimake gambar liyane, dheweke bakal ngirim gambar sing wis ana ing Facebook.

'Iki nggawe aku rase aku kudu nglakoni. Aku ora pengin boobs sandi liwat Facebook.

'Sawise aku ngirim gambar kaping pindho, dheweke njaluk ngapura amarga dhèwèké ngirim foto ing Facebook, mula aku ngapura.'

Dheweke sarujuk kanggo pindhah menyang omah Scoular, ngendi dheweke dirudopekso.

Dheweke kandha: 'Aku pengin nangis, nanging aku mung nyimpen kabeh. Aku wedi. Aku mung pengin metu saka sanalika aku bisa. Aku ngomong marang dheweke. Aku pitutur marang dheweke kanggo mandheg. Dheweke terus wae. '

Korban liyane yaiku 14 nalika Scoular ngubungi dheweke liwat webcam.

Ing wiwitan, obrolan sing ana ing babagan saben dinten, kayata sekolah, nanging dheweke banjur ngancem arep ngapusi kanca-kancane yen dheweke wis ngandhut pidana, yen dheweke ngirim foto sing ora sopan.

Dheweke ngandhani Scoular blackmailed dheweke menyang sumunar dheweke dodo sak Skype video chatting, lan njupuk screenBeing

'Aku pengin nangis. Aku wedi. Aku matur marang dheweke supaya '

dijupuk. Nggunakake gambar kasebut minangka ngirim pesen, dheweke dipeksa dheweke ketemu karo dheweke ing Terminal Samudra ing Leith lan nyerang dheweke.

Korban paling enom saka Scoular mung 12 nalika dheweke ngubungi dheweke liwat media sosial lan ngendika supaya dheweke ketemu. Dheweke lunga menyang Lapangan Golf Portobello, ing ngendi dheweke ngambali lan nyembul dheweke - senadyan ngerti umure.

Dheweke uga nyritakake marang loro korban, nyambut gawe minangka lifeguard ing kolam dewan, ngajar anak supaya bisa nglangi.

Scoular nyatakake dheweke minangka 'partai sing salah' lan para korban nyritakake "goroh" babagan dheweke. Dheweke kandha yen kabeh mau wis ngelingi seks.

Dheweke ngakoni yen ing wektu tumindak kasebut, antarane 2010 lan 2014, dheweke wis 'narik kawigaten kanggo bocah-bocah wadon enom' nanging saiki ngrasakake 'nggegirisi'.

Dheweke kandha: 'Aku ora seneng karo apa sing wis rampung. Nanging aku ngerti apa sing wis tak lakoni, lan apa sing wis kelakon aku salah. '

Pungkasan wengi, Mary Sharpe, ketua eksekutif klompok kampanye Yayasan Reward, ngelingake aksesibilitas lan anonimitas - 'rahasia alam' - media sosial sing ngidini dandan online dadi luwih umum.

Dheweke kandha: 'Iku gampang kanggo ngopeni wong kanthi tembung cinta lan endearment online. Yen wong nyuwun foto, iku gampang kanggo ngirim gambar. '

Ms Sharpe nambahake yen selebritis kayata Kim Kardashian nggawe para pemuda mikir yèn seksual normal.

Dheweke kandha: 'Budaya kita babagan nampilake awakmu lan faktor normatif sing duwe gaya urip selebriti sing lagi diobati. Iku budaya liyane porned. katon dadi seksual sing umum ana ing masyarakat saiki lan nggawe gampang banget kanggo wong kanggo njupuk wanita enom. Iku budaya sing nggawe wong rawat dadi luwih seksual. '

Scoular awalé ngadhepi biaya 132 marang bocah-bocah wadon 100 lan wanita nom-noman. Penuntut fokus ing kasus sing paling serius lan ing sidhang kasebut dheweke ngadhepi biaya 34. Sakwise saksi

diwenehi bukti, Scoular nuntut guilty kanggo biaya kalebu grooming banjur nyerang sex girl girl 12 taun, duwe chatting jinis online karo cah wadon 14year-lawas liwat Skype lan nuntut dheweke ngirim gambar ora sopan.

Dheweke uga ngakoni enem pelanggaran seksual nglibatno perawatan dandan lan duwe jinis sing durung umur karo bocah wadon liyane sing umuré 14. Ing Pengadilan Tinggi ana, dheweke ditemtokake guilty saka pitung tuduhan raping lima korban sawise 'ngresiki' dheweke ing media sosial.

Dene deweke uga nate nemoni salah sijine pelanggaran seksual liyane, kayata tumindak kasar lan libido lan ketemu bocah cilik kanggo seksual sing ora sah.

Sawise putusan bersalah kasebut muncul sing Scoular sajrone njabat ukuman ekstra papat-taun, dileksanakake ing 2014, amarga kesalahan sing nglibatake bocah wadon umur 2 taun.

Asmane wis ditambahake marang pelamar seks sing didaftarake sepuluh taun.

Hakim Lord Summers ditundhung nganti September 19 ing Pengadilan Tinggi Edinburgh.

Panjenenganipun ngelingake Scoular: 'Sampeyan kudu ora ana ilusi yen sampeyan lagi nggolek periode kalimat sing dawa banget.'

Scoular maneh bakal dilebokake ing daftar pelanggaran seks lan dheweke ditindih ditahan.

25 Juli 2018. Mark Blunden, News and Technology Reporter menehi jangkoan apik kanggo The Reward Foundation lan masalah disfungsi ereksi kaca 11 saka London Evening Standard. Uga dijupuk dening Buletin Nigeria.

16 July 2018. Kay Smith rada re-wrote Mail ing artikel artikel kanggo The Times.

15 July 2018. Mary Sharpe diwawancarai ing Mail Scottish nalika Minggu babagan isi pelajaran kanggo sekolah-sekolah dasar sing dikembangake dening The Reward Foundation. Kaca 21. Versi digital artikel iki kasedhiya kene.

Scottish Mail ing logo Minggu

15 July 2018. Mary Sharpe nulis ringkesan kaca kanthi penuh. Kaca 38.

Scottish Mail ing logo MingguTerus…

15 July 2018. Artikel asli muncul ing The Scotsman ing kaca 7 lan bisa dideleng online (Peringatan: gambar bisa uga micu). Artikel kasebut uga dijupuk dening Insider Free Tax.

4 July 2018. Mary Sharpe lan Darryl Mead diwawancara kanggo SecEd, portal online sing utama kanggo sekolah menengah ing Inggris. Artikel asli bisa dideleng kene.Learning risiko porno

28 Februari 2018, ditawani Mary Sharpe ing layanan warta Spanyol online Tu Cosmopolis.

 

25 Februari 2018. Artikel basa Spanyol akeh babagan dampak pornografi, fokus ing babagan pornografi nggunakake cerita Gabe Deem, kanthi kutipan saka Darryl Mead lan Mary Sharpe, uga Gary Wilson lan Dr Valerie Voon. Artikel lengkap kasedhiya kene.

4 Februari 2018

Sunday Times logo
The Sunday Times Mark Macaskill Februari 4 2018 The Sunday Times Mark Macaskill Februari 4 2018 The Sunday Times Mark Macaskill Februari 4 2018The Sunday Times Mark Macaskill Februari 4 2018

Crita uga kasedhiya online ing Sunday Times.

24 Januari 2018

Scottish Legal News

Perusahaan FTSE 100 diwenehake kanggo ngatasi pelecehan seksual utawa nglakoni tindakan legal

Crita iki uga mlayu ing Scottish Financial News ing 24 Januari 2018

Print Friendly, PDF & Email