Pornografi Verifikasi Umur Prancis

Ukraine

Ing Ukraina, pamrentah durung nindakake verifikasi umur apa wae kanggo mbatesi akses menyang pornografi.

Prestasi paling gedhe ing Ukraina yaiku ing wiwitan taun 2021, dheweke nglanggar panyimpenan lan ndeleng materi pelecehan seksual bocah dening pangguna web sing adhedhasar ing Ukraina, uga dandan. Padha operate a sistem kanggo njupuk mudhun materi pelecehan seksual anak ing collaboration karo Internet Watch Foundation.

Kajaba iku, ing awal 2021, Komisioner Presiden Ukraina kanggo Hak Anak, nerbitake asil riset lokal babagan panggunaan pornografi internet dening bocah-bocah. Dheweke nemokake yen…

  • Saklawasé 40% bocah pisanan ndeleng konten porno ing antarane umur 8 nganti 10 taun. Udakara enem saka 10 bocah ora sengaja ndeleng konten iki.
  • Kira-kira ¾ bocah entuk konten porno liwat iklan ing situs web
  • Luwih saka setengah ndeleng pornografi ing jaringan sosial, lan 20% ndeleng ing game online.

Buku pisanan sing ditulis kanggo ndhukung wong tuwa nyedhiyakake safety online kanggo bocah-bocah Ukrainia wis diterbitake.

Діти та батьки в інтернеті

The #Stop_Sexting Proyek Pendidikan mlaku kanthi apik. Piranti sing ditawakake kalebu dongeng pribadi kanggo bocah-bocah prasekolah, game kanggo bocah-bocah umur 6-9 lan 9-12 taun lan diskusi interaktif kanggo remaja.

Pesen utama ing inisiatif pendhidhikan kasebut yaiku akses bocah menyang pornografi ngrusak kesehatan psikologis. Para wong tuwa setuju karo iki lan wiwit sinau carane ngetrapake kontrol wong tuwa.

Print Friendly, PDF & Email