Pornografi Verifikasi Umur Ukraina

Inggris

Kebutuhan mendesak kanggo introduksi verifikasi umur tetep dhuwur ing agenda politik ing Inggris. Tekanan teka saka akses internet bocah sing tambah akeh sajrone pandemi. Ana uga laporan babagan pelecehan seksual lan pelecehan ing sekolah. Akeh iki wis disambungake karo kasedhiyan pornografi online sing ora ana watese.

Pamrentah Inggris wis nerbitake draf RUU Keamanan Online, sing saiki lagi ngalami proses pemeriksaan pra-legislatif. RUU kasebut nduweni tujuan kanggo ngirim tujuan Digital Economy Act Part 3 (sing dicabut) babagan nglindhungi bocah saka pornografi online. Iki uga ngatur ekosistem online sing luwih amba. Situs ing ruang lingkup bakal duwe 'tugas perawatan' kanggo pangguna. Dheweke kudu ngenalake langkah-langkah kanggo nyegah panyebaran konten ilegal lan nglindhungi pangguna saka konten 'sah, nanging mbebayani'. Nanging, ana sawetara kahanan sing durung mesthi babagan efektifitas RUU kasebut kanggo ngatasi pornografi online. Akeh pemangku kepentingan tetep prihatin.

Apa Pornografi dilindhungi?

Kaya sing saiki wis disusun, ruang lingkup RUU anyar diwatesi kanggo 'layanan telusuran' lan 'layanan pangguna-kanggo-pengguna'. Nalika sawetara layanan pornografi duwe unsur pangguna-kanggo-pengguna - contone, ngidini wong ngunggah konten dhewe - iki bakal ninggalake proporsi situs porno sing signifikan ing njaba ruang lingkup. Temenan, iki ngrusak tujuan perlindungan anak Bill. Iki uga nggawe celah ing Inggris supaya situs liyane bisa ngindhari regulasi kanthi ngilangi fungsi sing cocog.

Kajaba iku, ana keprihatinan babagan kekuwatan penegakan sing cukup cepet kanggo njamin lapangan sing cocog. Iki minangka kunci kanggo ngamanake kepatuhan. Dewan Klasifikasi Film Inggris bakal nggawa kabeh pengalaman lan keahliane kanggo ndhukung Pemerintah lan Ofcom. Ofcom bakal tanggung jawab kanggo ngawasi rezim anyar. Tugase yaiku mbantu mesthekake yen RUU Keamanan Online menehi perlindungan sing migunani kanggo bocah-bocah.

Kantor Komisaris Informasi

Sanajan ora ana hubungane langsung karo verifikasi umur kanggo pornografi, tantangan hukum sing didanai akeh wis diarahake ing Kantor Komisioner Informasi. Iki nantang pangolahan data pribadhi bocah sing wis nggunakake situs pornografi komersial.

Undhang-undhang sing ngontrol aktivitas Komisaris Informasi katon jelas nglarang pangolahan data kasebut. Nanging, Komisioner Informasi durung njupuk tindakan marang situs pornografi komersial. Dheweke ujar manawa masalah kasebut bakal ditangani kanthi anyar Bill Keamanan Online. Ing sapunika sampun dipunrencanakaken rapat antawisipun para gugatan kaliyan Kantor Komisaris Informasi. Progress bisa kalem dening janjian saka Komisaris Informasi anyar, sing bakal miwiti karya ing mangsa cedhak. Komisioner anyar yaiku John Edwards, sing sadurunge dadi Komisioner Privasi Selandia Baru.

Print Friendly, PDF & Email